[新兵問路] 包女女 問題

點搵個d囡囡,我黎梗都去泰國做野
一萬一日我覺得ok
其實平贵是好个人。 俾得起和覺得值就冇問题。
抵唔抵在乎有無FEEL 有FEEL 18000都比
師兄,可以pm個女仔聯絡方法?9000ok㗎
gogobar1晚LT左加右加都6000~7000千泰幣啦~比多2,3千泰幣全日,一D都不貴~才多500港元。有人同你飲飲食食,拍拍拖已好平了
師兄們...其實我有依d囡囡可以介紹...有興趣可以pm留wechat比我!
回復 jwong069 #1 的帖子

你位朋友去曼谷?
小弟試過係芭提雅用10000 baht 包女女2日,
芭提雅d女仔無曼谷d 女女咁城市化
alex008 發表於 2016-5-3 01:15
不如你贴返几张相片,看下质素合格否。。。

師兄..貼圖上黎我唔係好識...wechat睇我無咩所謂
thinming 發表於 2016-5-2 11:54
點搵個d囡囡,我黎梗都去泰國做野
一萬一日我覺得ok

朋友係浴室度搵 我見到有師兄會去蛇美搵 agogo 你去睇睇啦
Hitaru 發表於 2016-5-2 21:35
師兄,可以pm個女仔聯絡方法?9000ok㗎

我幫你問下朋友  不過我睇返WhatsApp記錄 條女係學生妹 今個月中就返去Chang mai繼續讀書 唔知會唔會再返曼谷

師兄你幾時去Bangkok?
tychan329 發表於 2016-5-3 01:39
回復 jwong069 #1 的帖子

你位朋友去曼谷?

係呀 我未去過芭提雅 所以唔知價 10000B都好平下喎 條女質素點?  咁曼谷應該同芭提雅差好遠? 始終曼谷大城市 玩呀食呀 應該都比芭提雅貴? 我都係搵過6000B一日咋
貴唔貴就真係見仁見至 一反LT 都6000-7000
全日 都9000 可接受
最緊要玩得開心 就算真係差少少價錢 比la
用手機回應 jwong069 #31 的帖子

我已經喺曼谷喇

呢到師兄真系越黎越富貴 包條女 9000 都捨得 勁呀
回復 macaukawai #2 的帖子

高人高見
其實真的的難講包夜價錢,我的囡囡長期有日本客搵佢,用頻道包包耳環,我包佢都1萬Full day,出黎玩最重要開心,如果為了1、2千銖影響感覺咪仲差。我自己原則窮就吾好去玩
心頭好就無價
回復 macaukawai #38 的帖子

師兄 你呢啲就系叫清醒囉我見過好多香港仔黎到 比啲囡囡講兩句就以為自己劉華上身

啲囡囡話好鐘意你 老實講見嗰十零分鐘 有幾鐘意 有幾好 feel 呀 呢啲咁嘅對白 囡囡一晚講百零次左右啦

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-27 07:20