[LB專區] 千萬不要用微信搵女,基本9成係人妖

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

上次我哋一行6人租了間6人房POOL VILLA連大廳、大開放廚房兼有私人泳池,叫女返來開開PARTY一流,本來已聯絡HOLLYWOOD識嘅舊相好吹雞叫女來,比埋相我地揀,揀好女後係VILLA等佢地夜D來開P。
點知有個團友等唔切,又自作聰明,靜雞雞喺微信用附近的人揾咗件好靚嘅女,條女仲話帶多兩個靚女來,當呢位團友冷醒咁通知我哋話佢都喺微信叫左女來,我哋第一反應緊係話通常人妖多,小心為妙,點知呢位團友唔信,仲話最多喺門口出面睇左對辦先比佢地入嚟,咁叫左咪諗住睇下無防。
過一陣,微信班女好快就到,個團友又冷醒咁話單獨自己出去睇辦,100%唔對微信相不在話下,仲要一睇就知係果三條所謂女人妖,但佢哋拎左本老撾護照顯示到性別係F(唔同老撾証件可改性別?)咁果位團友懷疑之際,三條妖話係門口出面比其他路人見到尷尬,強行進入我哋別墅,入到來,我哋都打左突,一睇就知係人妖,我哋好客氣話唔啱,比返1000B佢走,點知佢哋唔怕我哋人多,仲即時露出猙獰面孔話要比佢三個每人5000B先得,我哋火都嚟埋同佢理論,點知佢哋即刻發瀾錠杯碟、錠卡啦OK支咪,仲攞住玻璃樽想爆,有個重攞刀凶我地問比唔比,呢個時候我哋唯有拖延時間話要回房拿,暗中通知左別墅負責人,呢個時候我哋繼續拖時間順劣佢哋,話:比足錢你哋會陪我哋玩嗎,佢就話無問題,ME HAPPY, YOU HAPPY,別墅負責人好快到左,同佢哋理論話已報警,點知佢哋話唔驚,佢地可等警察來(聽講佢哋會同警察分錢),我見別墅負責人都唔驚,好淡定,但佢TONY JA身形,但應該無TONY JA咁好打掛,過一陣兩個警察到,同班人妖講一陣,叫我哋比10000B佢地算,我哋拿你啦,別墅負責依然好淡定叫我哋唔駛,無耐,有隊一行5、6疑似軍人來,警察都同佢哋耍冧,疑似軍人好惡咁盤佢哋仲帶走佢哋,我哋仲好客氣咁比左幾包煙佢哋多謝佢哋,原來別墅屋主有軍方背景,唔會比住客有事,之後仲安排左個大隻佬做保安以防萬一,我哋先鬆返口氣,陣間先玩得放心,過多一陣,之前安排左D女嚟晒,都對照片,果晚可以安安心心開P!
呢個地方住得過

不過呢個團友叫佢返屋企食蕉一萬年, 永世不再帶佢出來玩啦
回覆 讚好 不讚 使用道具

不怕神一般的朋友,只怕豬一樣的團友

回復 tinlok2288 #1 的帖子

搞到軍隊介入?
CHing果然有面
不過類似騙案唔單止泰國
東南亞好多地方都有
總之就唔好信附近的人
開埋cam你睇都冇用

what is the name of the villa?

師兄勁呀!

精彩!妖警勾結!
果然出外要小心小心為上

呢1雞抵比屋主

回復 jacky10 #8 的帖子

實係好教材

呢間VILLA 真心住得過!!!

妖唔係問題 貨不對辦先麻煩

睇見條圍友 我都記得第一次去泰國搜附近的人噶經歷。。。
不過好彩我穩條妖都無話點 比佐錢就走了。。。
當買個教訓 相信好多第一次去泰國玩噶ching都有
宜家去泰國搜附近的人 純粹系無聊 睇下相~~

不過師兄 可否pm 房東住處 呢個房東信得過!

師兄可否pm住處,我下次也想book pool villa開p。聽這間保安十足有信心,感謝師兄!

長知識了,間酒店叫咩名?

好彩棟別墅有少少背景 如果唔係都幾麻煩
不過咁樣嚇一嚇 心情都有影響 真係多得果位團友唔少

師兄你有運行! 嘻嘻

幾包煙就搞得掂 嗰啲軍佬真系好相乳

其實微信一掃瞄,上面半數以上的女生都直接標明是 Ladyboy 了。
昨天才由 OB 檢了一隻 LB 回飯店,結果太大隻了,Handle 不住,她爆了
我沒爆。 晚些發報告。
算一算由 OB 檢 LB 真的太貴了,ladydrink + barfine + ST + Tips 共付了 4000,
感覺性價比不高。 相對的微信上找的多數是 2000-2500 搞定。

回復 ilovejapangirl #19 的帖子

期待師兄有用性報告 謝謝