[唱K-GF] Club De Angel

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

前兩日同幾個兄弟上去飲酒。之前朋友介紹話陀地幼幼。上到去,真係有陀地幼幼。不過都混雜識講廣東話嘅妹妹。換咗五次左右,可能已經飲多咗,所以最後搵咗個好玩嘅坐到尾。

有幾個仲係大學生,不過一係有身材,態度好,就無相頭。一係就有相頭,成舊木咁。。。。

坐咗四個幾鐘,飲得hi hi 哋就散場。無下文。

四個人都成萬蚊落樓。
回復 landoffantasy #1 的帖子

4個人坐成三粒鐘連酒水比2千幾都唔算貴,有冇問囡囡出街收幾多?一

私人會所
四個人, 玩四個鐘, 連酒水,一萬埋單, 算合理了
女有冇格手呢?
對待黎講太貴。。不過多謝ching分享
回復 landoffantasy #1 的帖子

師兄,在邊頭? 可pm聯絡資料嗎?
回復 hsbcsec #2 的帖子

未搵心水可以帶出街,所以無問。
回復 yuenhoi #4 的帖子

有啲有,有啲無。不過都係先君子,後小人。
可pm聯絡資料嗎?
呢間係私人會所嗎? 4個人坐咗四個幾鐘, 每人約2千5...咁平?  
私人會所竟然平過我喺老尖玩開既咁多!可惜冇門路冇得去!
學生妹
間野係舊場 新轉手 D大班同經理都係以前山林道某場果D
可能師兄講唔清楚 係私人會所"形式" 唔係真正私人會所 你WALK IN入去冇問題
以我所知晚舞6XX一個鐘 4個人4人 1萬落樓
我估中間都有好多時間唔齊女......
關於下文
坨地為主既場...有幾多會出去呢....?
就算會出 你預2K-2.5K 未計街鐘錢..呵
tenkaranbu 發表於 2016-7-12 15:43
間野係舊場 新轉手 D大班同經理都係以前山林道某場果D
可能師兄講唔清楚 係私人會所"形式" 唔係真正私人會 ...

最近山林道相熟媽咪話過左檔,叫我去捧吓場,可能就係講緊呢間了。
tenkaranbu 發表於 2016-7-12 15:47
關於下文
坨地為主既場...有幾多會出去呢....?
就算會出 你預2K-2.5K 未計街鐘錢..呵

咁去老俏好過啦
回復 Mr.TT #6 的帖子

尖沙咀金馬X道@@號#/F
回復 alanhk888123 #18 的帖子

師兄,是會所嗎? walk in可以嗎?
回復 Mr.TT #19 的帖子

通街貼晒宣傳海報,又點會係會所?

登錄/註冊後可看大圖

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-23 23:43