[搵囡心得] 2016 年越南好友相聚女遊報告Part III (單兵返越南)

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

Part I http://141hongkong.com/thread-1650127-1-1.html
Part II http://141hongkong.com/thread-1650144-1-1.html

Day 12 今日早機單兵返到越南住多三晚先回美國。還是入住 Liberty Greenview. 第一時間打比 R 君當晚坐枱的 K女,阿仙。囡囡話今晚請唔到假,明日好嗎? 無問題。就約明日六點半。

跟著就約 J 君的女友。 條女最初有多少猶豫不決, 因為與我在泰國相處多日。又同我老婆仔做左 FB friend,似乎唔多好意思同我上床  但經過我遊說之後,條女終於答應今晚出來. 其實J 君方面老早就知道我會约他的女友。我地係有默契,好野就大家分享。J君都唔知幾想吊我老婆仔,只要你有本事約到, 你想點都得。

七時正,May 準時到左,先去食晚飯,食法國餐時間比較長,飯後都近十點。後返酒店開工。阿 May 有提起我老婆仔。我實話講,二人在泰國發生左小小事。唔多 Happy, 可能以後不再見面。May 話枯到少少, 見最後一日二人無點溝通。May 樣子甜美,服務態度好. 不過身材就真係冇我老婆仔咁靚. May 24, 老婆仔 19. 值得一提係  May 係大專生,所以英文水準非常高。在泰國時,全程以英語與我們對談。
May in bangkok
May and my 老婆仔 in Bangkok
May having dinner with me

Day 13

次日May 食完早餐就走。中午無事,又去10 郡洗頭店揾女。今次行去另一間。叫左呢位大鼻妹。此店收費 15 萬,比另一店貴小小,但有1.5 hours. 計返底好多。女小費比三十萬, 我只係抽水,無起機,無口爆.

六點半,阿仙到。呢條女係上次陪 R 君坐枱的囡囡。上次R君無返食的意念,所以我約她亦無先支會 R 君。
阿仙 W7 Photos

阿仙打扮得好斯文。好似上教堂咁個樣。先去食晚飯

晚飯後準備上Sky Bar 但因為時間尚早, 就先返酒店休息一下。在床上,先除左條女件衫睇下個波型. 嘩,原來人仔細細個波係咁大, 靚過尋晚阿 May 好多.  大家在床上傾左一陣, 時間到就再次出街. 9點幾上左sky bar 聽音樂 . 呢個地方環境氣氛都好好. 有樂隊玩 live Music ,此 bar 亦有女麼公關陪坐陪飲。睇落質數都唔差。mami 話出唔出街,要睇個人。我地坐到十一點幾先走.

因為今晚氣氛特別好, 二人全晚有講有笑,這種氣氛係同老婆仔在一起絕對無的。因為老婆仔份人,除左上床,其它時間就玩手機。機不離手,正試靚妹本性。在泰國比我吊左幾句,所以衰妹唔 happy.

上床做愛都係果D,無乜好寫。阿仙身材都係無老婆仔咁靚,但笑容,服務加了100%女友 feel, 我枯於家中意左阿仙妹多過老婆仔(又開始變心啦,陳世美).

Last day

早餐後,我約仙今晚再來。仙妹會應多日來不斷請假,怕請唔到。會在五點前比我知。

今日中午有少少失落。今次返來同老婆仔有小小口角。好想見的阿仙今晚未必未來到。忽然想去去年的大老婆。打電話約出來見面食飯。其實大婆知我身在亞州 . 係我唔小心放相上W7 比她睇到。一於講大話話與家人同行,唔方便約番酒店。只能食個飯。見見面。大婆深信我所講。最後比小小錢當手信,但無吊她。比錢主要係我去年吊完無比錢。無理由叫人白做,好聽D話手信 law。短聚後各自回家。有女送到都唔吊, 我 Austin 都算經典.

Ban Xeo_resize.jpg
Bang Can Cu_resize_resize_resize.jpg
Bang Kot_resize_resize_resize.jpg

今日最後一夜,點都要有女食。 plan B. 叫老婆仔今晚來。其實老婆仔老早約好最後一晚會到,但二人在泰國發生左D事,回來我無再約。老婆仔話返左鄉下,要今晚十二點先可到西貢。大姐,我明日早機,你半夜十一二點先到,不如唔好到。

五點半,阿仙話請唔到假。但十一點半後可以來。又係半夜, 分分鐘半夜飲大咗唔嚟. 都係搏唔過. 我話如果今晚無客,可否9點到,回應係未知要睇情況。老實講,6點到,又係比 200 usd, 十一點又係 200 usd.  早倒不如遲到.

Plan C. 單兵去 beer om 玩. 因為今晚趕時間去 beer om. 求求其其就食碗金邊粉。

七點正,去 DMax, 見樓下人山人海。問我有無訂房,我話無。幾人? 一人。Ok。一人無房。生意好唔想我單兵獨佔一房。明白。

轉去五郡。單兵歡迎。開間細房。 Mami 帶左十幾條女都可以出街的。要左一位 18 歲。五分鐘後,mami 又 hard sale 我另一位高腳妹。見幾好樣,就坐二個。單兵玩消費始終比多人玩貴D。一男二女飲左 17 支啤酒 (五人萬一支),開機唱歌 22 萬一小時,加小食用左150萬,加 mami   30 萬囡囡小費 30 萬,用左近 $100 美元。十一點半,帶走一位返酒店做個短鐘。200 萬,即係 $90  包台費 (呢個場台費 30萬,即係 $13 美元).

上車前,收到阿仙短訊今晚飲大左,來唔到。祝我順風。好彩來唔到,來到都唔知點處理高腳妹。

返酒店沖洗完畢就開工。影左幾張棵相就比女女走。最後一晚完美結束。

部份忘記 uploaded 的相片
第一晚帶女去唱K

第三晚K場靚 Mami, 重好玩得

後語。今次來越南,徐左想同班 Friends 聚舊,上K房,玩新野。亦計劃保留幾日同老婆仔聚舊。但最後徐左在泰國相聚四晚,因大家有 D 唔開心. 都無日日吊她. 越南靚女何其多. 今年又識多二位靚女。都係到時候換畫了. Vietnam, I will be back!

回復 austinpower #1 的帖子

May 真係好cute好甜好得人鐘意,如果大波d我都食埋一份😁
阿仙冇交流過,但佢既燦爛笑容又係冇得輸!
第三晚K房媽咪可以既話都要會一會佢!
冇錯越南女女何其多,食都食唔唒,下次結伴再玩過越王!謝謝!

補一張我同阿May係泰國建興食野既相
回覆 讚好 不讚 使用道具

多謝c兄報告

回復 hunterx99 #2 的帖子

阿 May 笑容一流, 影相好上鏡. 波就細左D. 阿仙人仔細細, 但対波又幾大. 阿仙好有女友 feel.  有機會會帶去玩.

回復 austinpower #4 的帖子

Austin 真係多老婆仔😂

thank you for sharing , 100% girlfriend feel, very nice!

Thank you, this is very detailed

师兄,一郡口爆店具体地址系边度?求介绍,唔该晒

Thanks so much for the amazing report

件件女都睇到我口水流, 多謝分享

ching,好野,有機會一齊玩

師兄都真系好多老婆仔 話說師兄系美國邊度 小弟都在美國生活 想請教 師兄如果

兩個麻粒佬 第一次去越南玩 點樣可以 安全又開心?

希望師兄指點下

越南好似仲好玩喎
多謝師兄REPORT

越南真係靚女多...有機會希望可以同師兄一齊去玩

hunterx99 發表於 2016-6-23 11:26

May 真係好cute好甜好得人鐘意,如果大波d我都食埋一份😁

聽你咁講,同阿仙去泰國應該有feel好多!

越王後宮三千濕濕碎啦..
BTW..黃衫個條按摩女幾得啊..其實拍得住老婆仔..如果拎番房調教通常幾多錢呢?

Ap大,怎麼沒去烘發新開的那間,哈,媽媽桑一直叩我去,但一直沒時間去><

austinpower 發表於 2016-6-23 11:05
Part I http://141hongkong.com/thread-1650127-1-1.html
Part II http://141hongkong.com/thread-1650144- ...

Austin大真是越王,當之無愧

回復 我叫阿牛 #16 的帖子

係呀. 有時候感覺比靚便重要.