[搵囡心得] 越南南定報告

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

這個地方係越南當地人先會去既地方,我見唔到有外國人。
呢次去到,感覺真係麻麻地,所以都無咩點影相
女方面,有大概100間店左右,門面唔知以為係餐廳,女女唔係每間都有,就算有都係最多3-4個,而且地方大,行去搵女真係好累。
重點係無靚女,係一個靚女都無,食用指數
二十個有兩,三個可以。。反而酒店老闆個女好清純,13,14歲,我地個時5月尾天氣都好熱,着住小背心,真係引人霞想,如果呢條女有得玩,隨時沉埋船 我肯定包足四日,類似香港中一,二既靚靚學生妹,又清純,唔知有無團友有偷拍到。。有就後補
價錢就係快餐200000 -300000
60-80人民幣
包夜500000-800000  200人民幣左右
大約 1:3400 人民幣算
試過有d女女係去到80-100萬,可能條女紅,定見我地外國人既關係未去前導遊有發過d女相睇過,係唔錯!
但去到當地係搵唔到!
當時我地係跟個台灣既導遊去,導遊雖然很努力,但他越南語有限,而且我們人數比較多,五個人成團,去到當地都有4-5個中國內地同台灣既團友,想照顧好都難
我係五日四夜,其中二晚係食賓賓,無錯
可能賓賓都好過個d女。。
仲有一晚已經忘記了,係最尾個晚搵返件正常既,兩女兩男同房,但係都無咩特別,如果第一晚係呢條女,繼續的話可能更好玩都唔出奇,相後補。
住方面,比大陸7天酒店差少少,最大問題係會停電,半夜一點停電,而且床好硬
打住咁多先,有些相同河內ktv報告,有空再發

補充一句,南定幾休閒,對住個海邊,揸下電單車都幾好玩,酒店房好d同埋女女正常返少少,應該係唔錯既地方,如果有c兄想去,可以諗下,
其中有一半團友都感覺唔錯,可能我無咩雞運,要求高左d,如果有機會我都會去博多次睇睇,睇時間同有無團友一起起行
主要南定女唔識打扮真係差好遠

登錄/註冊後可看大圖

呢條女就係未去前睇到既女女

登錄/註冊後可看大圖

南定當地ktv實況加當地女女

登錄/註冊後可看大圖

小弟同兩條女女合照,當地酒店房間, 攝影師差左少少,應該高炒影埋對野:smile_47: :smile_47:

登錄/註冊後可看大圖

:smile_47:
河內富都ktv女女,基本上我地8個人去每條女好聽話,去廁所都跟埋去,係門口等你,女女比較成熟,間場唔知有幾條女,當時睇左兩轉,後面直接去左女女休息既地方定係花街,都仲有60-70條女
好靚好靚既,我就無見到,我比較喜好幼齒,整體上條條都都不過不失,女錢無記錯係190-200美金包夜,酒水飲得唔多,一人60幾美金,直得去既。如果再去河內一定會再去,呢間ktv只接待外國人,下次可能組團去胡志明市,聽聞比較多靚女同埋多野玩,
廣西浦寨接近末路了,昆明河口會再去,只係六個小時火車好難過。。
問下團友拎下相意見,再更新
回覆 讚好 不讚 使用道具

mmexport1468317769798.jpg 係南定,團友有個幾好,但唔岩我類型,但聽團友講內在超掂,細釘,粉lin,仲要係白虎,團友好似包左三晚,最尾個日既中午,諗住去試下,中午去完按摩,起左個機,再去搵下見唔見到條女,搵唔到不得止,係酒店門口出左意外。。
白虎女只拎到背脊相,後補

thank you for sharing, very nice!

仲有相發,但係好多600幾kb,可以點攪??唔洗慢慢上傳去網站,但呢到又過300kb唔得

不錯喔。謝謝分享小姑娘

本來想去南定但睇完後真系要諗諗, 多謝分享

Thanks for sharing

明仔1216 發表於 2016-7-13 07:20
仲有相發,但係好多600幾kb,可以點攪??唔洗慢慢上傳去網站,但呢到又過300kb唔得

Thanks for report.

Search "Easy Resize" on google and use that website to resize photos to less that 250kb...

Hope it helps,

CH

廣西浦寨乜情況?

Thanks for report ching.

多謝C兄分享!

你應係五月底六月出發既其中一個師兄
我三月去時覺得好多都可食用
但你地又覺得麻麻
所以紅花綠葉各有喜好
希望師兄下次其他地方玩得開心

回復 明仔1216 #2 的帖子

thanks for sharing

回復 明仔1216 #3 的帖子

多謝有圖詳細報告。

回復 xoooxjj #10 的帖子

廣西浦寨关咗,冇搞了

多謝分享

得成得成得成
黄衣服最尾個晚包既女女,食左兩日賓賓,呢條 簡直係仙女下凡
搵女女既店都係差不多樣子,圖片門牌係20,但呢間真係餐廳黎,好似去到160幾
Ktv賬單
我地住既酒店

iso666 發表於 2016-7-13 08:54
本來想去南定但睇完後真系要諗諗, 多謝分享

其實都有好既,可能我要求高左少少,咁既價錢都抵玩既
如果你去,比個建議你,見到條女ok既就去馬,唔好再諗有無更靚,我有兩晚就係見到正常既無要,最尾想搵返d正常既都無,最後食左兩晚賓賓

印度神棍 發表於 2016-7-13 21:47
你應係五月底六月出發既其中一個師兄
我三月去時覺得好多都可食用
但你地又覺得麻麻

可食用既係有,但唔多,要靚既無見到,我過去都係睇到導遊發既女女相,去到兩條女都話無,神棍兄有無發現到咩地方可以遠征,越南海防,胡志明市都係我既新目標,
河口程火車真係太耐,最煩係走個時要有一晚係昆明