[俄羅斯] 1. 俄妹-陳年第一次@Harbin

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

番左紐約屋企第二日,已經要開始返工。趁未係咁忙,我都想出多幾個reports講關於我咁多年吊俄羅斯妹成功跟失敗既經歷。

Posts 將會分為:
1. 俄妹-陳年第一次@Harbin
2. 俄妹-獨闖海㟥崴私竇
3. 俄妹-Primorye Hotel Lobby十幾條女一字排開
4. 俄妹-Intourist 中國雞頭于洋
5. 俄妹-sugar baby in New Jersey
6. 俄妹-莫斯科 3000 Rubles in call 變拘留六小時

1. 俄妹-陳年第一次@Harbin
十幾年前因為工作關係,已經有好幾次要到訪哈爾濱。因為哈爾濱又好接近俄羅斯,所以係街上面都經常會見到哈爾濱人所講既"毛少姐" - 俄妹!當時覺得俄妹好能正,已經好想知道吊俄妹會係咩野味道?!

2003 or 2004年,有一次同個friend响酒店會合,無聊之際,相論緊究竟哈爾濱有冇俄羅斯囡囡出黎做呢?本住心動不如行動既心態,我地就立即落樓搵左架的士,直接問個司機 - "你之兜那lee有鵝妹嗎?"

司機冧咗冧,話知道。跟住車左我地出去轉左幾分鐘,停左架車,又打左兩個電話。跟手有另一架的士開左響我地隔離,兩個司機開窗講左陣本地話,就同我地講可以車囡黎比我地睇。

我就問佢要幾耐幾多錢同有幾多個,佢就話要十五分鐘,五百人仔一個,有兩個。價錢ok喎,咁我地都冇野做,都不防睇下係咩料先!結果等左三十分鐘,另外個的士司機真係車左兩件俄妹黎。隔住車窗睇一睇,兩個都係金髪廿頭,有一個正D另外果個就麻麻。同個friend傾左陣,佢話兩個都ok叫我揀先,咁我就揀左件好既而佢就上另外果件。

同司機講ok,佢就接埋果兩條俄羅斯妹一齊車番我地去酒店。回程時完全係言語不通,都有少少尷尬。落車後比左兩百人仔車費個司機,然後就帶囡上房。

因為我同個friend share 一間有兩張床既房,所以我地就一人拖一條囡上床。不過我條囡話要沖涼先入左廁所,咁我就走埋入去一齊沖啦!條囡都冇say no!沖左唔夠一分鐘,我個friend 話佢條囡又話要沖涼。咁我就話不如一齊啦!因為個沖涼房都夠大,同埋一齊沖重好玩D!

可能我地都算好玩風趣,同埋佢兩姊妹又係friend,所以一齊沖涼個氣氛都幾好!言語不通都完全唔係問題。我條囡比較高瘦同靚D,而我個friend條囡就細粒D但係大波!咁一齊沖涼,交換撫下就左所難免㗎啦!佢地都算幾玩得!

咁沖完涼,我就即刻捉左我個俄妹上床。因為呢次係小弟第一次卜鬼妹,所以非常期待同緊張。我望住條囡個身材,我細佬已經硬到咩咁!我都冇咩strategy 同 planning,一開始已經自己上套將我既小弟弟放左入佢個gap到。唔知係因為剛剛沖完涼定係佢真係濕,一野插入去都幾爽。好多人都話鬼妹好闊,我唔同意。我吊過近百鬼妹,99% 同亞洲人冇分別。當然我都吊過山洞,但唔係好似坊間所講咁樣比比皆是。我冧講呢D野既人係無知,又或者重未吊過鬼妹,或者咁唔好彩吊左果1%。重有可能佢地自己碌鳩比較幼,咁同條囡,中國也好,俄羅斯也好,都冇關係!

講返第一次吊俄羅斯妹,真係超正。因為吊鬼妹係我一直以來既夢想!呢一日終於得到呢個機會,條囡D皮膚白裡透紅,pink lin 大波(呢條囡對波比另外果條細D但係比好多中國囡就大好多,比較full side)。

我換左個doggy position之後,咁就又比我發現左一樣野,就係鬼妹既core muscle 通常都比中國囡強好多。我插佢既同時,佢屎忽亦會反方向往後推,達到左一加一大於二既效果。有時吊亞洲妹真係冇feel,你大力向前推,佢就順勢向前,完全浪費咗我D力!

可能因為實在太冇經驗同太期待既關係,我好冇面咁唔駛五分鐘就比佢KO左。

反而我個friend 就卜左三十分鐘有多,又吹又盛,我地沖完涼出黎佢地仲卜緊!最後我地每人比左五百人仔,完成左快樂既第一次!

Sorry 呢D陳年往事巳經相當outdated-但敢問各位brother,而家哈爾濱重有冇毛小姐玩呢?

以後幾個posts會揾時間打!多謝各位支持!
實在太正喇,金髮俄妹真係正到冇人有,多謝師兄分享,夜D加番分俾你👏👏👏
回覆 讚好 不讚 使用道具

Thanks bro for the report! Can\'t wait for the next one

给楼主点赞   得闲黎多几波内地鬼妹 报告

现在没有1300人仔想玩鬼妹好难哦

1300 真係太貴啦!要食俄羅斯妹依家最平應該係德國fkk。50euro鬼妹真係平通全球!仲要係合法安全tim!

其實代代都有好野玩,試冧吓呢個世界資源係越來越少,人(包括鬼妹)就越來越多,只要你能夠掌握資源(當然包括錢啦),你話邊有人(包括幼嫩鬼妹)唔駛食飯呢?所以最緊要都係做top of the food chain 果班,做比錢人果個當然好過做比人吊果個啦!

祝師兄長吊長有!

多謝分享

回復 littlehorse #1 的帖子

食到金髮俄妹,正。

回復 littlehorse #7 的帖子

乌克兰白俄罗斯更平

回復 smartwallace #10 的帖子

Smart 兄,願聞其詳!可唔可以分享吓烏克蘭同白俄羅斯既玩法心得同價錢呢?多謝!

多謝師兄分享

回復 littlehorse #11 的帖子

玩法其实大同小异,价钱300港纸搞定

Thanks for sharing and please keep it up

Even old memory but still bring many exciting treatments

謝謝分享

內容豐富,大開眼界!

多謝C HING分享~~我也旗袋下次出差。。。再試試了