靚場金莎灣SPA,雙飛姐妹花:長腿MiuMiu同大波妹GiGi,簡直令我有一種缺氧嘅感覺,有雙飛姐妹花靚相

簽到
名稱: 金莎灣 SPA
地區: 上水
網址: //141-hk.com/zh/A43749-銅鑼灣-水療SPA-金莎灣SPA.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

老友報料CWB有間靚場金莎灣SPA,環境舒適之餘技師又靚,服務無得頂,係男人都玩到唔捨得走,
梗係一收工拿拿聲上去親身體驗,一到步後,主持人招呼熱情殷勤,主動湛茶遞水,推介雙飛姐妹花,長腿MiuMiu同大波妹GiGi。
靚女MiuMiu笑容燦爛,瓜子面,柔美身材,一雙勻稱修長嘅美腿,電力十足,皮膚白滑,好似山水豆腐花咁,又軟又滑,好SWEET,勁有女朋友feel;
而GiGi都係一名靚女,索靚正,眼大大,雙電眼,混血兒feel,長腿大波,目測36D,圓潤翹臀,好sexy夠迷人,
兩名靚女青春胴體簡直完美無瑕,身材嫩口無懈可擊,男人見到都有衝動,兩女侍服一夫,夫復何求,
入到正場,MiuMiu按摩上半身,將下半身就交比大波妹GiGi,三人行邊談笑風生邊享受,老實講,兩位靚女手骨唔錯,全身每個位置都照顧到,做嘢唔會偷懶,手勢剛中帶柔,穴位準唔係發死力,力水又夠,
到日式推油,四隻手真係令我熱血沸騰,不斷對住我淫笑,搞到我個心卜卜跳,感覺相當暢快又刺激,
最終俾佢地兩雙蘭花手搞掂,真係無的輸,技術了得,手勢純熟,令我有一種缺氧嘅感覺,舒服到無輪,回家途中回味無窮,試完仲想試。
very good and thanks for your sharing brother!
雙好正,一定要試
多謝師兄分享
哈哈!多謝分享
雙飛咁正,一定好忙
多謝師兄分享
very nice figure thanks for sharing
多謝師兄分享
回復 tophero #1 的帖子

幾好身材
多謝師兄分享
一定要試,好正

正到無朋友

身材一流波濤胸勇

實在太正

吸引!吸引!

可以一試

超級美女
Double is always very good, plus these two girls look very pretty. Good job bro

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-20 23:37