犀利士

效果不错,就是有些头晕

回帖獎勵 +100 元錢

以前試左隻轟天炮!十分正!射完好快又硬,有效六、七個鈡,屌到打晒: W8 {1 X6 U- T4 h1 b5 K
空炮一陣照硬番!但近年揾唔番

我朋友是在藥廠工作的,所以可以私下找他訂購。但是我通常也是集埋幾個朋友然後才一併訂購。因為每項藥物也是有記錄存放數量。但是我個廠friend 同我講,預早幾天告知他,便有計仔搞掂。
6 i- w+ k/ \4 J8 i  K; |+ I師兄們若是有興趣可以pm,或加我好友聯絡

seems a good choice, but v gives harder penis

我想試試,Where可買?求大大指引,感激感激。
回復 愛愛東方 #1 的帖子
3 m- u0 I( F6 z/ o9 j: w) C% y5 ^
( @% a  z6 r- ^2 }- N# M7 Y5 b食後令我頭痛-

感覺犀利士比威爾剛少D副作用

回復 Ejcautions #23 的帖子' m, s+ u. b2 b9 x9 |; d

* g' R+ m8 I1 g. gching,想買請聯

Do they really work?

回復 Ejcautions #23 的帖子
% j& o1 K8 E1 ^" r8 W3 c+ [4 G9 X. z3 h# C9 H  ]
師兄,你不要在這做假。

1 d# K( ?! A, X, i; A應該唔會有兄弟咁on9中招卦!買药姐!講到
3 ], q  r7 n" d- f0 f7 [' z7 u+ e+ B咁撚神秘咁巴閉!去熟D嘅药房唔難買!一係睇- G2 H# U, W# I$ i8 J
開相熟医生叫佢寫張医生紙!就係咁简單

回復 wk5678k #2 的帖子+ D% O( t9 S1 C! i3 \% e
9 P. a4 S; z, g5 |8 _( _
多謝分享

baja40 發表於 2016-8-22 01:22 8 b2 `6 |  V( l$ d
回復 wk5678k #2 的帖子
+ V' B3 d+ U$ S& X. Q8 {9 D7 h: z2 T' Q: h
威而剛  

, ?5 P* A0 p9 \/ t9 X食後令你頭痛, 一粒??

愛愛東方 發表於 2016-8-22 15:26 # @: S$ x; f# w0 M
回復 BallBall88 #4 的帖子
" P6 {: G6 s, n- |; N7 s8 w6 S0 z( T8 G+ I( X
深記,四百。
! Z! V6 }3 |8 W* h! a% a3 m
C H 可以PM我地址嗎 ?

Good.     

BallBall88 發表於 2016-8-22 00:56 7 n- C' _" H& K
回復 愛愛東方 #1 的帖子
% ^& R! T$ q+ B% r& P/ q% |3 X' C, ^6 p, V0 H8 n" m
請問邊度買同價錢?

3 m' U# i* p! \! S& U有R字的藥房有得賣,試去新蒲崗,
baja40 發表於 2016-8-22 01:22
, H# s9 v+ }3 I7 R" w% K7 \$ i5 c回復 wk5678k #2 的帖子8 F2 S) H% J/ ^* u! W* a6 |
- V0 e9 B3 V# n# w5 V
威而剛  

% ]6 `, E. |1 Q4 |$ _& Q每人感覺不同
回復 愛愛東方 #1 的帖子5 y. G) n  U# F: ?3 `
. H' s7 E* l/ \4 D
試下新蒲崗幾間藥房啦,有求必應

犀利士很不錯!   台灣很容易買  藥房正品

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-29 22:59