[愛嫖交流/分享] 甜故:骨精強大戰沙灘波

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

趁天氣好少少,俾多次機會果間環保場
間場之前去過兩次,第一次飲完酒上去,機都起唔到咁濟,第二次條女張相P左九成,對波係幾大但係好墮,已經black list左
再加上個場唔夠乾淨,D毛巾又薄,所以呢排都係去機場多
但係去機場其實又唔係好抵,所以俾多次機會間環保場啦
Wechat睇中兩個女女,兩個都唔做特價嘅,問下邊個得閒,部長話其中一個有位,咁就過關食個麵,食完上去
見到個沖涼房就唔開胃,是旦冲下細佬就出大廳飲可樂順便望下技師
見到個疑似心頭好,問下佢幾多號,原來真係,呢間場D相真係完全信唔過,其實睇相都知熟熟地,但係真人真係唔係太食得落,好彩部長無話佢得閒
女女差唔多落鐘,部長叫我入房先,等等下已經瞓着左
女女敲門入嚟,個樣同張相無邊忽似,對波亦都細起碼一半,唯一係真嘅係後生,咁女女都算好食得落嘅,同埋feel到佢幾cutie,都無咁灰
叫女女瞓落床,攬住佢,佢已經話唔俾錫,仆街
但係跟住佢話自己今日好想要,咁我就緊係摸下佢細妹啦,摸左五分鐘左右開始多水就指插,終於女女主動錫我喇,仲係大車
女女享受左一陣就話想錫我細佬,好特別,佢係一路含一路搵對波夾我袋袋架喎
隔多陣女女就除衫除bra,女女對波其實都好大,仲好好揸
囗爆左,女女出去梳洗,我又瞓着左
女女入返嚟,瞓上床玩電話,見到佢原來有牙箍架喎,童年幻想同箍牙妹車,第一次咁就俾左佢,不過我無諗過俾箍牙妹含囉
臨走前女女又話好痕,話今晚想約炮,我叫佢約我囉,佢話要收錢,即刻興趣大減
出到房都係俾機會佢啦,send個message問佢係唔係真係想要,唔係我就返香港
喺大廳又瞓左半個鐘都無回覆,咁沖涼換衫走人啦,埋單果時女女覆返我喎,傾好價錢就等佢放工啦
去左食水餃,跟住買袋book房,原來個場樓上間酒店用ctrip訂,120蚊有鐘點房喇喎,間房仲要幾靚添,應該有四星standard
女女放工嚟到,一齊沖涼,佢抹咁D化妝,仲正左
上床錫咀錫波錫西,女女對波好大,仲要係一線鮑,之後佢當然屈服喺我條脷底下啦
上套埋牙,全程大車真水發姣狂叫,搞完大家都成身汗,果種水乳交融嘅感覺真係好正
隔左十五分鐘左右再嚟,今次女上先,原來女女都好多口水,車果時流晒落嚟,今次佢仲到左高潮,俾我小到佢腳軟
其實我未夠喉,不過女女話夜要返屋企,所以一齊沖涼換衫走人
ching支持你
回覆 讚好 不讚 使用道具

回復 katiesuet #1 的帖子

好精彩的報告

謝謝師兄分享

多謝分享

Ching 好正,可以給囡囡資料我嗎,謝謝你

好野食到好囡 弓起 弓起

多謝精彩報告。

精彩~如果有埋相就好啦~
謝REPORT~

davince 發表於 2016-8-28 08:31
Ching 好正,可以給囡囡資料我嗎,謝謝你

師兄,成個post都係提示嚟架

hungke2012 發表於 2016-8-28 09:07

好野食到好囡 弓起 弓起

多謝師兄

TaMade 發表於 2016-8-28 11:16
精彩~如果有埋相就好啦~
謝REPORT~

Enjoy得濟無時間影相

比左幾錢先?

藍染右介 發表於 2016-8-28 20:23