[曼谷] nana同埋Pretty massage

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

去完泰国都有差五多一个月啦!一直好忙,终于都有时间来出个report.
话说小弟是第一次是去泰国兼去邪massage.出发前体左各位师兄噶贴士之后就锁定必去pretty massage.
当天晚上好早8点几就nana逛左好多个场,不过五收获,可能真系第一次五点识玩,算了,转去Pretty massage.
路上遇到一个好正个女撩我,唔系,正确里将应该系lb,一开始我见距有滴似姚子羚,而且有滴身高,体上去有1.7差五多,
身材又正,本离距拉住我跟距行去一个巷子,叼!突然间掂到距下面有滴硬硬德,明白咩事,鸠都缩埋,即刻走人.
坐地铁去蓬蓬站,求其翻译下个地铁站名,反正大家都知道嘎啦!
去到pretty ,见到基本无咩人,把握时间捡个好对手,体离体去都五知道捡边个,过左1-2分钟有3个日本人离左,
犀利,居然扮中国人,我真系服晒距。惊好女被抢走,即刻定左叫Eve个女,身材几正,人又清纯,
我先上楼等距,距话去罗滴野,大概5分钟,距离左,话天气好冷,我都出晒汗啦!推我去冲凉,中热心帮我除衫,边冲凉不停撩我细佬,
中用个大波摩擦我后背,原谅我好容易走火,霎时间就扯扯地,好像推距到墙边开炮,不过距话叫我慢慢离,用毛巾帮我擦干之后,就帮我口,
一深一浅,搞到我好high,争滴走火,及时叫距停,上套插入,好紧好爽,不过好快就出啦,都唔够3分钟,唉!心碎!
休息下倾下解又继续冲凉,又来多次,里次比较爽同久滴,足足插左有20分钟,系块镜子中望住距个表情,真系爽到爆,最后顶不住倒系距身上。
按照老板娘个意思,系话if you can do it,many times you likes。本来想临走离多次,女话唔得,死都五制。话距一阵中多人,叫我五好来甘多次。
距辛苦我都辛苦,跟着面黑黑话要先落去,突然之间好感都无晒。心情大大打折扣,不过总体来讲,里间都算几ok啦!
场地环境:9分 满分10分
女个样:   8分 满分10分
服务:      5分 满分 10分, 本来想比10分,不过后尾五爽
家用:      2400泰铢  2个钟头
咁後來即系點?

咁 pretty massage 又有無去到?
回覆 讚好 不讚 使用道具

回復 cola1 #2 的帖子

有去到,可以体全文

回復 独行的小呆 #3 的帖子

哦 你再編輯過

距离左 呢個有趣 以為真系有距離 原來睇埋先知 "佢黎左"

樓主,請問兩個鐘系咪任做呢?

係囉,係咪任做呢

多謝c-hing report

請問其實係咪間間都可以2Q嘅呢?

回復 cola1 #5 的帖子

睇到三份ㄧ後冇睇

回復 jerrylkk #9 的帖子

应该系挂,pretty 隔离20米有间五知叫咩massage,果间就系直接写2Q,不过pretty 我系直接问老板娘,距就话无线次,不过话系甘话,进到去女吾一定照做。不过正常都有2Q。2400泰铢2个钟头,算ok啦!而且滴女生质素唔错。就算上左25岁果滴都体落去几后生。

D咩文?睇到一嚿雲。

回復 戰火連天 #10 的帖子

第一次发帖,吾小心掂到个enter键,发左出去,sorry

回復 abcdefghi #12 的帖子

你可以当作我系度话pretty massage 好

回復 義勇門abc #7 的帖子

老板娘个意思就话系咯!因为我系隔离间体到写2Q。所以我系pretty 里间就问左老板娘2次,所以应该系任做嘎!2个钟头。不过我估最多3次挂。体力透支啊!

回復 Henryyingbbb #6 的帖子

老板娘个意思就话系咯!因为我系隔离间体到写2Q。所以我系pretty 里间就问左老板娘2次,所以应该系任做嘎!2个钟头。不过我估最多3次挂。体力透支啊!

回復 cola1 #4 的帖子

第一次发帖,吾小心掂到个enter键,发左出去,之后重新编辑下。

回復 cola1 #5 的帖子

哈哈哈哈!请忽略滴小细节。

回復 独行的小呆 #18 的帖子

咁樣仲有趣 唔會咁死板添

回復 cola1 #19 的帖子

哈哈哈哈!多谢