[德、意、法] 求教:德國Freiburg 既FKK Palast

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

係瑞士stay一個月,睇過瑞士既FKK又貴又唔低,囡囡又馬馬....
都係去德國平靚正!
聽瑞士佬推薦palast,最緊要可以一日來回,有無ching去過呢間?
http://www.fkk-palast.com/index.php
入場60歐,一次30mins 60歐
好似中場,唔知囡囡如何?

上個月仲有個口交大賽,好似好正

登錄/註冊後可看大圖

回復 mkonefourone #2 的帖子

Ching 果然識貨!一係唔問一問就問最出名既其中個幾間!
可惜小弟銀彈唔夠,我無去。去一次夠我去德國兩次。
我朋友上次去過,好似要成CHF150 30mins.....佢話女都ok,平日都有20+位囡囡係bar走來走去。

回復 mkonefourone #4 的帖子

係唔係30號去oase?
如果係就book定酒店
唔去我就去palast,做開荒牛!
回復 尤佳 #5 的帖子

係我去
你攪錯左啦
好似幾正!
期待CHING 事後報告!
Thanks for sharing this information can't wait for your report
不去都不行啊
謝師兄分享, 期待師兄, 食好野報告.

已相約yhwong ching第一日一齊去oase,睇睇第二日有無時間去palast做開荒牛!
回復 mkonefourone #13 的帖子

我上星期都去康斯坦茨Konstanz都無咩點聽過
因為德國生活水平比瑞士低好多,所以康斯坦茨呢D邊境城市就好似走水貨/買平野既地方,專做瑞士人生意。
其實去康斯坦茨只為方便,價錢一般比德國其他城市貴,如果有D時間我都會去上去德國其他城市玩。

回復 mkonefourone #15 的帖子

我下下星期會開車去東歐,會經過呢Wellcum club!shit!我破產都得喇!
不過都要睇睇同行既朋友玩唔玩......
Compare the damage Swiss really mote expensive than Germany but some ofy friend told, still worth to try
有去呀,報告來講,將會由yhwong ching出
佢影哂相,介紹點去

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-19 22:25