[普吉/喀比/合艾] 布吉新手記

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

出發前多得呢度師兄報告先識路. 所以上星期去完返黎馬上出個REPORT報答下呢度師兄.

DAY1 冇野講. 夜機去到直出巴東酒店訓教. THE KEE唔錯, 一出就係BANGLA ROAD 另外一面就係BEACH. 不過帶囡返酒店就痳煩.
P.S 3AM成條街都有野食, 行過見到有一件好正完全係我杯茶. 但剛到步又好攰諗住聽晚再去搵佢之後,就眼白白同佢過完電就見佢跟住個鬼仔去3P.

DAY2 訓到12點起身. 食完野想按個正既放鬆下. 點知按按下又比佢聊我BOOMBOOM. 最後整左個HJ. 過程園園英文痳痳. 但表情好好笑. 600B+500TIPS
夜晚都係去返BANGLA ROAD附近, 本身諗住TIGER/SUZYWONG1,2/SOI SEADRAGON/EXTORIA 都行一轉. 最後因為SOI SEADRAGON 囡囡太熱情. 就比人拉左入去. 都係果D玩法. 重點係本身ST. 點知返到酒店可能太夜 1Q之後囡囡冇走既意慾最後變左 LT. 2000B+800B+XXXXB+1000TIPS DRINK

DAY3 都係下午起身. 今日去左做左個SPA. 真係唔錯. 詳細資料師兄自己GOOGLE SO THAI SPA. 之後返返芭東睇日落. 好多索爆囡囡. 睇左陣頂唔順就去食飯, 食完又係去返果條街. 今次有左尋晚經驗. 終於每間都去左睇左次先. EXTORIA如師兄所言白囡囡較多. TIGER就咩類形都有. SUZY WONG就全部都冇著上身. 入去酒都未飲先渣波. 最後因為呢晚心大心細. 四圍走. 最終冇野食. 但又好痕又唔想返轉頭甘7. 於是去左搵按摩店. 夜晚係J字頭個商場近C字頭間MASSAGE一帶好多MASSAGE都係假按真做. 果時已經1點幾. 有部份山左囡囡會企出街搵客去自己房做生意. 睇中一個好正. 但基於路邊野花不要靜採既道理(之前係曼谷已深明此道理). 先去CHECK CHECK佢係唔係妖 (SORRY我唔好呢味). 未上房已經擺左係我下面冇J既有條"那"既. 上度房再渣左下真波好軟MY FAVOUR. 係個樣笑既時候好明顯整過容. 個波甘真應該唔係妖啦.仲要1500Q. 好上房. 上到去除晒之後心諗DIU點解粒LIN甘細既. 點解下面有小小怪怪地既? 點解隻手甘大既? 於是即刻變臉話佢LADYBOY,佢好嬲甘講:有咩係女人有我冇既(英文版). 我果刻就知道應該傷害左佢. 就講左句SORRY I CANT 之後著衫拎左300B出黎比佢話MASSAGE錢就走左. 其實我到衣家都唔知佢係唔係LADYBOY. 不過我果刻有個FEEL係. 但佢對波又真係好好渣好軟. 有冇師兄知假波可以做到甘?
走左後都2點幾3點. 飲左支BEER後返返酒吧街希望撞返第一晚見到既囡囡 點知等左半個鐘都唔見佢. 就心灰意冷返酒店去.

DAY4 LAST DAY HERE. 起身食完早餐後急急腳出去搵按摩囡囡救火. 尋晚冇出到. 過程都係甘. 1500B係店內. 返酒店加500B. 搞掂就返酒店CHECK OUT 再去J字頭商場買手信+LUNCH. 果間6號餐廳幾好食. 食飽飽就去PHUKET TOWN 行SUNDAY MARKET. 唔錯D野幾平. 唔洗講價都唔會開天殺價. D野食都好好食. 係真係好好食. 行左陣就去左 KATHERINE MASSAGE. 因為有師兄教路比師機帶入去會比人當傻仔. 於是係早一個街口盲落左車自己行過去. 一路見到附近都有幾間. 但行到K記門口見佢好黑已為山左門. 其他都好光的(個招牌). 諗住是但啦9沖一次. 點知一打開門入面勁光. 道門黑波離原來. 去到就無好似師兄甘上網搵定相. 直接睇真人. 我同佢講左句ONLY REAL BOOBS. 可能因為呢句既關係冇10幾個行出黎. 但都有6,7個行出黎. 可食用都有2-3個既. 跟住上房都係果D啦. 不過囡囡沖涼唔比掂,ML時唔比KISS. 因為佢話佢好SENSITIVE. 但下面好緊. 轉左幾個POST都無黑面. 完事後仲有時間仲問要唔要幫我MASSAGE. 我趕飛機就冇按了直接走. 完.

總結:女女既態度OVERALL ALL比BKK好, 價錢唔會特別平. 同埋一樣都係好多妖 . 但好似冇BKK甘多
good report
thx ar ching
回覆 讚好 不讚 使用道具

回復 左手同右手 #1 的帖子

樓主講個個唔係LB..應該係TS..直覺覺得..

謝謝樓主報告,睇黎布吉都唔驚無女食~

支持報告

樓主由笆東去布吉鎮坐乜車? 幾多錢?

非常詳盡報告分享

Great report ching,

Never been to PHUKET but seems interesting...

Hope to check it out one of these days~

CH

非常詳盡報告分享

多謝c-hing長盡報告

手掌大係ts嚟㗎喇,好多人忽略呢個最易嘅方法

多謝分享

多謝布吉詳細報告。

多謝布吉詳細報告

barr 發表於 2016-9-27 21:26
認真詳盡的報告

bAR兄我睇你REPORT學唔少野

jacky10 發表於 2016-9-27 21:54
謝謝樓主報告,睇黎布吉都唔驚無女食~

真係唔驚, 自己一個人行出街咩口味都有, ON AVERAGE 都不錯~

回復 roadpeople #7 的帖子

我自駕

diu 發表於 2016-9-28 08:11
手掌大係ts嚟㗎喇,好多人忽略呢個最易嘅方法

我睇佢手背咋~ 唔知係燈光問題定咩好黑好怪唔似女仔手又有D手隻. 即刻縮左, 但對波真係好真, 仲好渣過真既~~~

師兄正喎,幾間出名嘅agogo bar冇帶女走確是遺憾