[正宗桑拿] 請教東方棕泉或同類桑拿(與母親同行)

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

係咁嘅,小弟同屋企人(父母)去開深圳水立方好多年,佢有佢地爽,我有我爽,有時我返工佢地兩老自己上深圳爽歪歪唔鬼理我。自按摩啟蒙老師-即我父親-病咗好幾年兼走埋後(我同母親好掛住佢),我都有keep住同母親去水立方,緬懷之餘佢老人家可以按摩兼做facial,我就鬆腿再全身(鬼叫我3字頭沒女友),師兄們明㗎啦,食埋餐晏或晚就返港。

最近水立方裝修完後,場地係靚咗,但啲經理嘅煩擾嘅程度都幾何級數上升,百級煩,無論大堂、食飯、休息、行路、差啲連廁所佢都會嚟搵你簽單(腥新,禾巧上泥千一千呀),我知搵錢難,一開始我都好有禮貌咁回絕,因為我慣咗埋單先決定加簽,但最後都忍唔住喺逐個咁趕,幾靚都沒面俾。

小弟我想轉戰香港,我爽唔爽唔打緊,睇各位師兄包膠就知地方去fun(本來我父親想我27歲帶我過大海開大破處,唉,仲係處),但我係都想母親都可以一齊按摩鬆下做facial(佢唔肯自己一個或同fd去美容院),現小弟想請教下東方棕泉嘅環境、服務同女賓部掂唔掂?同埋價錢(我上佢網睇過,按摩美容分開計)?或者香港有冇其他選擇?

萬謝各路師兄賜教!
香港真係可能冇與母親同行依支歌仔喎
去開邪幇你唔到
謝師兄回覆。

小弟都明,我唔求邪骨,只求有女賓服務,咁除咗東方,仲有冇選擇?謝謝。

福田 水x方 我去過 地方好大 樓底高 消費又高 但招呼 似乎愈來愈差了
其實福田區 仲有好幾間桑拿選擇

香港吋金呎土 個場要有返咁大 消費都唔便宜 
棕x海. 東x棕泉. 皇x假期. 你可以單獨去探下路先 合適的 才帶上令壽堂

我所認識有限 希望有其他C兄 補充
溫莎有女賓, 環境不錯
東方棕泉佐敦比較平,但基本上係冇女賓部,要在餐廳仔等到間可以換衫既大房後先穿過男賓休息室入房。尖東就有獨立女賓休息室,不過連代支起碼要1,200。唔介意舊舊地的話可以去灣仔洛克道近馬師道新瀛閣。
其實深圳仲有其它選擇。
回復 keung301 #7 的帖子

東方園 不過成日都好多人
億萬感謝師兄們熱心提供的資訊!
回復 Ginga_S #9 的帖子

小費直接收你5個鐘+
聽我朋友講做就$3000+
不過去慣左,接受唔到皇室的沖涼房同食物XD
回復 hyper #1 的帖子

😬😬有的難度喎
水x方就嚟貴到,可以去馬交一轉!👍
東方棕泉(尖東)應該可以呀
今日岩岩去左東方棕X灣仔 1500蚊落樓連代支 (雙鐘+腳底) 無玩邪
新瀛閣 ok for bring mom to
回復 hyper ##1 的帖子

trying to earn some points ^_^
無端端睇番個舊POST,
諗番果時成日星期六晚上去, 星期日中午回香港
troublehk 發表於 2022-3-16 00:34
無端端睇番個舊POST,
諗番果時成日星期六晚上去, 星期日中午回香港

我鍾意星期五晚收工上去,食完嘢再去水立方揼個靚骨,
之後喺房瞓到中午
出去食埋個晏返香港

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-27 06:29