玩過好多名器,少少心得

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

我都算係飛機杯戰士,玩過好多名器啦
3 r) Z3 j' x; u6 P- g* q" h% l都算有少少心得,其實並唔係話越重越好嘅( b; Y. ]9 N2 C7 P
好多時候都要睇佢內裡構造
  X' [9 W0 x1 v" t不過你預左100蚊以內買果D都一定會係垃圾4 u( T$ t. L! ]. q: W& H2 ?
我個人最愛NPG名器大X愛,新版R-20,解體新書同埋Rose
7 K$ q4 ]+ c, B8 W其中最爽係解體新書啦,又重又緊,好似屌緊真人咁,不過洗起上黎真係好撚麻煩. o2 t  K7 Y6 b+ t7 @
排第二應該係Rose,夠緊夠厚肉
! {% P3 H" B* b# `; U, m第三就NPG大X愛,體驗一下屌正正人妻已經開發晒的淫賤蜜穴
: e" V; w& u$ J. O* y8 \* y$ W) {論刺激度R-20超越晒上面,清洗亦係超方便簡單) D' L) e  m' e' q
但好可惜係重量欠佳,所以感覺都係好似自己打飛機咁,總係差少少0 G4 x6 R( W6 `& j+ P
2 V& v% d' B, _5 k/ `# D; _
以上係我中過無數次伏,亦玩過一些好嘢的推薦,其他師兄也可一齊黎交流
% M' T( ~; J5 X& r2 ?1 `! j因為可能有D我都冇試過
多謝師兄大胆分享
多謝師兄分享心得
i tried the NPG大X愛 before, will recommend ar.
回復 冒險王John兄 #1 的帖子* ?. `- ^$ [, C9 E. F
/ ?2 e: H% |+ `) K' ?) C  M2 l7 l
多謝晒
感謝分享
師兄一定儲藏好多飛機杯了
R20真係無敵,玩到腳軟。又易洗,樣又普通唔起眼

' s' X7 h2 c5 G  p; o; l多謝師兄分享心得
回復 冒險王John兄 #1 的帖子* Y! u# u" }+ @6 U& C4 c, {/ D

4 c; o$ @: O5 {) t3 _( ^一定要試樓主的介紹
多謝分享。
一定要試樓主的介紹
多謝師兄 I WILL TRY
請問全部是否可再用的嗎?
多謝師兄大胆分享
回復 冒險王John兄 #1 的帖子
% N3 n7 |$ D! c# b
8 i. D4 _" S2 F  f) m感謝師兄的分享!!!
回復 冒險王John兄 #1 的帖子
4 e. Y* n# \0 p8 N( P2 w# t' W8 O4 k# r  y6 I6 w2 M
我放棄所有飛機杯,花大多時間先令龜頭入去,唉
回復 hilux2 #2 的帖子! X& l6 Y! B! u4 t

N2 t  z: W3 `. T謝謝分享
2 x! s. |2 C5 s1 Z' f9 q8 t: }
大龜頭人士?

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-20 13:33