[食家報告] 兩夜挑戰泡菜國度

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

曼谷
東京
以上係小弟去其他國家夜遊既包膠, 有興趣就入去睇下啦!

首先多謝幾位師兄分享外送等等資料
kpop韓妹就睇得多, 香港地想食韓妹都唔係話無可能只不過感覺貴之餘, 就總係無左種風味
所以今次難得黎韓國, 我都把握今次既機會一定要嘗嘗泡菜妹!!

第一晚約左個外送韓妹, 一個鐘25萬韓幣
不過應該係有agent, 真人黎到都有七, 八成相似
感覺都係同一個人黎既, 只係個妝同p圖太厲害啦
真波b左右, 但係皮膚真係滑到傻

除衫沖涼上床, 終於有機會感受韓妹既吹功, 但無咩特別
不過都幾聲時間, 因為一個鍾吹幾句水, 沖完涼都差唔多去左成一半時間
自己覺得有少少玩得太急, 反而無咁正
當然如果約到個體戶, 可以感受到part time出黎做既韓妹就係另一回事啦

第二晚去左FISH anma, 23萬韓幣
去到既時間有少少意外有好多韓國人, 係個等候室都起碼有成二十人係度
再想像一下唔同房大戰緊既人真係幾誇張
大約20mins左右就叫左我出去揀女, 雖然個女人俾個ipad你揀女
但其實我發現佢都唔係好聽得明英文咁....至少我講好簡單既句子都唔太理解咁
不過全世界都一樣, 都係俾幾條囡, 你睇岩就去馬咁
只不過呢度特別既係要等多40~50mins左右, 即係樓上隨時岩岩入閘就揀定下一個客咁
前前後後我諗都等左差唔多一個半鐘終於到我上去

因為過黎前都做晒功課, 所以都好期待究竟個面具小姐係點樣
一入到lift, 我心諗pk唔通見我外國人連果個迎賓禮都無左

結果原來開左lift門就見到人, 再有個位係lift門隔離
跟住既事基本上放鬆個人去享受就得, 不得不講錫lin真係好正, 係我試過最正既
口交時果種感覺好特別, 好似用個口完完全全包晒你咁
上套用下體磨細佬反而無咩特別好好feel, 仲係度諗究竟呢個位一日磨幾多條野....
哈哈, 出黎玩真係唔好諗太多真係會分心

之後佢帶我入房再見到今晚真正既主角, 真波有C, 年齡應該有27, 28左右
幫沖涼時真係洗得幾仔細, 先上果張都唔知叫咩好既床, 跟住會落ky上身
感覺似日本既泡泡浴, 應該玩既野真係好類似, 但當中有一招係其他師兄既報告都見到

就係係你背脊唔知點樣用少少力吸同咬, 真係玩到好high好舒服
之後毒龍鑽左成幾分鐘, 淨係呢兩下都已經值回票價啦
玩左我諗20mins左右再沖一次身就上床再吹, 跟手有個位會做到69咁
我諗食西都可以既, 但我就無試啦, 玩下就算
上套騎上黎, 果種騎功真係一流, 每次上落都有夾一夾腸咁, 好難形容得好, 真係要大家試返次
整個過程都不斷輕聲呻吟, 算係增加氣氛啦, 跟手無幾耐就出左, 再沖一次涼
出返黎其實都係得返5mins左右

囡囡就好稀虛咁點支事後煙, 跟佢跟手俾左個桐我食, 話好食同自己好鐘意桔陣味
難得好意, 我就同佢一人食一個桔, 食完搞掂晒, 佢就著過另一套衫送我出門口

唔知話佢地認真定點, 其實件衫都無點著過, 一入黎其實五分鐘都無就除晒, 但咁都換過另一件
當然可能其實黎黎去去都係得呢兩件啦

總括黎講, 都幾建議各位去fish, 有技術有服務係唯獨等果一下無奈, 就係咁多, 多謝大家!
謝謝分享
回覆 讚好 不讚 使用道具

好讚啊~~~

多謝大家支持, 呢個版真係靜好多

黎緊都會去韓國
多謝分享...!!

一定支持...

回復 Aress #1 的帖子

多謝分享

回復 Aress #1 的帖子

Thanks for sharing, it's useful :)

好正,多謝分享!

谢谢分享 很詳細

謝謝師兄報告

好正啊韩妹

多謝師兄報告!!

谢谢分享 很詳細

毒龍鑽左成幾分鐘

至愛毒龍鑽
我果次響沖涼房同床上都有鑽

都推薦這家 看來真的是很不錯呀

回復 roadpeople #15 的帖子

床上都有呀, 真係幾爽既

Great report with superb information thanks for sharing

多謝師兄分享

多謝分享 !!