東方A場萬性節之旅

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

有兩個幾月無去澳門,始終都係心癮難除,11月頭個禮拜應該好忙,咁就早一個禮拜去啦
去到換衫好多人,經理叫我去貴賓區換衫
沖涼果陣果然有優待,是旦揀左個小公主侍浴,女女淨係查番梘都查左好耐,轉身又鍊左幾下膊頭
換衫之後入休息室食飯,食完無耐就有show玩,印度舞show
第一part同個高妹model跳舞,只係攬住佢揸下波,幾舒服,而最後吹果個都好有心機
揀女果時,有一個翻食list小公主,有一個想試嘅大波小公主,又有一個新嘅model好似幾好
唔揀女住,浸左一陣池再焗一陣桑拿
跟住做貴妃浴試下個model,安徽人,23歲,170左右高,但係無咩波,lin頭好凸,磨得麻麻,但係吹得好溫柔好舒服,仲有錫耳仔,我都間中摸下佢妹妹,無間段提供笑容
沖完涼無耐就再行show,行醫生show,波推果part撞正大波果個小公主,不停咁喳佢對波,好正,最後亦都有團吹
揀女嘅時候,三個目標都喺度,突然經理提議我唱K,大波妹又俾人揀左,我問經理唱K邊個好玩,佢講左兩個小公主,其實兩個我都鍾意,最後揀左翻食list嘅小公主
入房唱K,無咩特別,飲左幾杯酒之後同女女開始車,過左一個鐘就喺原房做
沖涼果時見到女女對波真係又大左,愈來愈正,又靚又可愛又大波,吹又吹得俾心機,跟住一路狂車一路做,慢慢女女出真水,小得好舒服
出房食宵夜,跟住瞓覺,瞓醒趕返香港
十二月去番幾轉先
回覆 讚好 不讚 使用道具

I think the K part helped establishing a connection between you two; therefore, the tank license part is the result of that.

最緊要食得開心,A都係有啲好嘢。。。

最緊要食得開心

酷新丁 發表於 2016-11-3 21:39
I think the K part helped establishing a connection between you two; therefore, the tank license par ...

Yes, a suitable amount of alcohol do enhance the quality of life

力力達 發表於 2016-11-3 22:59
最緊要食得開心,A都係有啲好嘢。。。

大家咁話,在心中

E D場景感覺我早就忘記了😢

"沖涼果時見到女女對波真係又大左"
哈哈, 囡囡一定好嫩口, 仲係發育期啦

有得車,真糸好正。

回復 katiesuet #1 的帖子

一流享受,請問師兄全程使费多少?

上次我都係東A食左個都幾好,有幾個都笑得幾甜都有好野
不過上到房考車牌都係小車

唱K is a good choice, 請問Ching有冇唱k消費指數參考

Ching ,! 請問用咗幾多錢?

ericfrancais 發表於 2016-11-4 00:29
E D場景感覺我早就忘記了😢

磚家你不斷發掘新場景,無所謂啦

小文brother 發表於 2016-11-4 00:41
"沖涼果時見到女女對波真係又大左"
哈哈, 囡囡一定好嫩口, 仲係發育期啦

女女話佢自己十八歲,不過我唔會信囉

Ricky大天二 發表於 2016-11-4 00:50
有得車,真糸好正。

有得車先係造愛

soboy 發表於 2016-11-4 01:10
回復 katiesuet #1 的帖子

一流享受,請問師兄全程使费多少?

3300港幣左右啦

ruhtrahfa 發表於 2016-11-4 01:26
上次我都係東A食左個都幾好,有幾個都笑得幾甜都有好野
不過上到房考車牌都係小車

唔知呀,第二朝趕住走,無去詳細望張單

katiesuet 發表於 2016-11-3 23:35
Yes, a suitable amount of alcohol do enhance the quality of life

And the time you spent with her interacting in the K-room helped too.