[吹水] 過深圳,有古惑?

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

識得個7d相好,耐唔耐會叫我過深圳搵佢,都係食下野,買衫,酒店過夜咁,都無乜野。
但最近有幾個之前來過香港add落既7d囡,又忽然叫我過深圳玩,雖然見過幾次,都熟既,但熟悉程度未至於咁熱情,係咁叫我上去囉...我覺得...
有個都熟既但唔做我生意的,都叫我上去淨食飯飲野,尋晚講左落雨麻煩遲d先,今朝又係咁問...
係咩玩法?有古惑?伏?
一Thx take care ching
差吾月尾交房租了...找讃助人
驚咪上酒店
Nearing year end.Have to earn more to go back home.
Ching! Same experiences. I met a 7 days, always v7 me to go clubbing with her in Shenzhen. I refuse as China is too dangerous for us hong longer
可能第二朝醒番會失去了一個腎臟, 鬼國信唔過!
Ching be very careful!!!

回復 iamthehero #8 的帖子

就黎過年,好多女都想賺多啲,用佢嘅身體,定係用ching 嘅身體,就好難講啦⋯⋯

頂!覆錯人添!
可能想捉黃腳雞
小心為上
小去為妙.
無野既。我十幾年都係咁玩。有時你唔太當佢地係雞佢地都唔會太當你係客。
回復 蘋果農 #13 的帖子

這就是中國🏳
回復 cescfab #15 的帖子

師兄,年-尾l a,要揾錢返鄉下,
回復 Arisa #1 的帖子

年頭先覆佢
好多有趣既覆

又袋錢了
回復 icefury #19 的帖子

did anything happen then? Share your experiences

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-26 18:45