[曼谷] 蛇美奇遇 寻人启士

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

13号个晚, 捻住临走前最后一晚落蛇美整返件LT, 点不知睇完全场无个啱feel,
无聊之下, 揸住枝酒揾个位坐低, 见到隔离条鬼佬又系一枝公, 咪同佢倾下计咯。
倾下倾下,隔离嗰隔离个鬼佬又加入黎, 连再隔离个鬼佬都埋黎倾一份,
最后仲黎多个香港赖嘅师兄, 结果就5条麻甩佬坐系蛇美度嘻嘻哈哈
吹水到两点后各自返归, 大家连姓甚名谁都唔知,堪称一夜春梦了无痕。
嗰位香港师兄见字后可否留言, 以后有缘大家泰国再聚如何?

顺便update下,victory monument 嗰长途车站已经搬左去 mo chit,
想搭车去华欣或美功嘅师兄留意
而加唔單只抄囡囡牌,仲要抄C兄牌

咁攪笑?
不如約埋去club la
哈哈、依家出去玩連仔都要抄牌😆😆
遇到的香港人未必一定係4台的師兄
堪称一夜春梦了无痕

樓主五條麻甩佬, 響Thermae度發左場"春夢", (結果令到....隻)..."鳥"無痕.....
都好特別嘅經歷
蛇美好多香港兄弟wor
多謝師兄分享
相逢你必曾相讖。
蛇美香港兄弟!!!
一班師兄吹下水都好玩架
有女埋尾就perfect la
揾吾到囡囡吾通想係因為其實想係蛇美揾仔仔?
哈哈
蛇美兄弟
回復 jtomato32 #1 的帖子

果然夠奇遇=.=
回復 austinpower #5 的帖子

我问佢系唔系141师兄 佢好大声话
”梗系做足功课正黎啦“甘窝
Very interesting
First time ever see someone try to find a guy instead of girl met in Bangkok
多謝分享
咁都得?? 但比著我, 我吹水都係一陣.
幾時都係睇女玩女開心過同麻甩佬吹水啦
Wow this thread is gay lol
其實依d都算係男人的浪漫嚟嘅
this is reali funny

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-25 21:51