大富豪 升級享受

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

上星期四, 系澳門永利搏剎, 打和無得贊助, 唯有粗粗地食大富豪 (第2次去),
比起東A, B, 利澳, 18 等...入場費經濟好多,
場係舊D但整體唔錯, 上海式只收600多D...
擦背技師手勢十分好(另外支付$180.-), 中途猛攻老二, 問出火 (加200-)
手勢好但不是我杯茶, 婉拒, ... 無黑面, 抵讚

休息室尚可, 食物水準OK, 咁o既格錢不呵求, 服務達標
當日四點, 人唔多, 有數位國內師兄,
個別師傅工樣貌可以, 留待下次試試
叫經理睇牌做上海式(分本地, 越南), 至在休息養神,
亂點號碼119X, 是越南, 跟手上房

技師入房, 嘩, 嘩, 嘩, ... 不得了
青春可人, 年輕, 樣貌標緻, 身材一流,
點解會做上海式, 今次BINGO, 好好享受, 可能有HAPPY ENDING

按背認真, 有誠意, 差不多時候幫我脫褲落油推PAT PAT,
手勢一流, 越推越入, 確定有下文,
轉身問要唔要爽YY, 當然, 加200.- , 即答應,
郁手按老二, 一個字"爽",
我都唔客氣, 先由小腿掃上去, 去到大腿盡頭直接順勢摸入去,
綣質底底令人興奮萬分, 質感十分柔軟
她有些閃避, 在我無賴式攻占下, 唯有默不作聲, 承受著
還未滿足, 向上路進發, 推開T-SHIRT, 都係嘩一聲, 愛美神導向飛彈,
真係唔明, 點可是咁正斗, 行運
全程極度享受, 超值, 確實賺晒!
順利升空....  到LOCKER 取200.-
她面帶笑容說多謝, 禮貌十分好,

愉快的一天
真的是妾不如偷 最爽是偷偷摸摸  
回覆 讚好 不讚 使用道具

淨係睇文都扯旗, 師兄親歷其境不得了

119X,個X即係咩呢。。。

ck974973 發表於 2016-11-29 13:27
上星期四, 系澳門永利搏剎, 打和無得贊助, 唯有粗粗地食大富豪 (第2次去),
比起東A, B, 利澳, 18 等...入場 ...

技師係ching猛攻下,又閃又避,應該好過癮😍😍😍

師兄真是好手腕...我就沒這能力@@

有時唔做全套, 都可以好爽呢~~~

回復 ck974973 #1 的帖子

Good luck, brother...... 119X?

After take off airplane Ching need to return to locker to refund 200 to gal,then under this way my question is --whether  it's  ok to let  most of people see Ching give cash??

上海飛機式.....正

回復 ck974973 #1 的帖子

谢谢师兄分享。我也总在大富豪上海式,但是我记得都是9开头,师兄这个119X是多少,烦请告知,兄弟也见识一下。多谢。

手掌磨九頭,欲仙欲死

謝謝師兄分享

dcahaimalc 發表於 2016-11-29 19:32
After take off airplane Ching need to return to locker to refund 200 to gal,then under this way my q ...

Don't worry, the girl asked me to do that.
I think it is open for all guests.
Of course, I took the cash back to the room and not too open.

大家都好想知道 X = ?, 其實現場睇牌號碼不多, 呼之欲出, 一睇就中,
絕不老點

我叫阿牛 發表於 2016-11-29 18:12
技師係ching猛攻下,又閃又避,應該好過癮😍😍😍

CHING, 所言正是!
欲拒還迎, 左閃右避, 帶點霸王硬上弓, 滋味確一流

阿力達 發表於 2016-11-29 17:02
119X,個X即係咩呢。。。

CHING, 回答了.

另外, CHING請將部份閱讀門檻 (70)降低D, 欣賞唔到!  謝謝

上海式可以升空的吗?还以为只是纯正按摩呢!

Thx for report