[芭提雅] 12月中的芭提雅

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

話說芭提雅我都去過幾次,今次主打都係Agogo Bar揾女番酒店LT.

Walking street 啲女真係越來越唔掂,以前正街啲Agogo bar 女,店內就算有豬八戒,都總有一部份唔錯,再好嘅正情令你有選擇困難症,今次有啲真係一入面口即刻走佬,最記得有一間以日本學生妹,一間走中國風格,一間走飛航主題嘅,真係走漫啲都驚嚇親細佬。其中有一間,門口個妹妹見我行過幾次都冇入,出埋請我飲一杯呢招,點知入到去全場得佢一個得,問佢可唔可以LT,佢話佢只係做招待唔出街,恨甚恨甚.....

反而有啲入橫街嘅有啲驚喜,有一間正情連續兩晚都係嗰度㨂到好野。其中有一個仲要個樣有好似劉俐(藍莓),跳Polar dance好正,THD5000 LT真係值回票價,可惜佢唔影得相,希望下次可以再試過。

3月會再去,希望到時情況會好轉啦。
恭喜師兄都搵到心頭好
回覆 讚好 不讚 使用道具

C-hing. 可否提供你食好野個間 bar 的地址? Thanks

回復 supnew #3 的帖子

Bar 名唔記得,唔記得係第一定第二條橫街(左手邊)入去,直望可以望到佢個門口

回復 victor_s #4 的帖子

係唔係happy agogo ?!
如果係, 我大約知道你講緊邊條囡.

捐窿捐LA 食到好嘢!

回復 victor_s #1 的帖子

多謝師兄報告

日本學生妹, it is Nui2. 中國風格, it is Madarin. 飛航主題, it is Airport. They are not the best gogo in WS. 師兄3月會再去, go to Skyfall or Sensations. They have the hottest girls!

victor_s 發表於 2016-12-20 01:35
回復 supnew #3 的帖子

Bar 名唔記得,唔記得係第一定第二條橫街(左手邊)入去,直望可以望到佢個門口

應該是指happy無錯,此間場是baccara的姐妹店,但是態度跟價格都
比baccara好

多謝師兄報告

多謝師兄報告

三月都會去芭提雅,今次會留九日,19/3-28/3
有機會相遇,

回復 風風雨雨 #5 的帖子

師兄好野,呢條女值得再玩。番到酒店我要求佢再跳多次sola dance佢都肯,由浴室跳到上張床

回復 dellwtko #8 的帖子

師兄果然好記性,我飲多兩杯有時行番入同一間  😅

回復 JohnLarry #12 的帖子

咁希望有機會跟各位師兄去玩吓啦

多謝師兄分享, 月底會過去行下, 希望到時會搵到好野

victor_s 發表於 2016-12-20 01:20
話說芭提雅我都去過幾次,今次主打都係Agogo Bar揾女番酒店LT.

Walking street 啲女真係越來越唔掂,以前 ...

所以都係睇你有冇雞運。 有時误打誤撞会揾到好嘢。

恭喜師兄都帶返件好野返去

回復 flymonster #9 的帖子

但係happy 哈比人居多啊

恭喜師兄都搵到心頭好