[初哥查詢] 桑拿起機環保埸一問

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

想問下各位師兄桑拿場係点玩法?
流程又係点?
wechat桑拿/看技師相number

沖涼>大堂坐一陴飲野>同部長講技師number/部長介紹>等技師入房,樣接受開波/唔接受換第2個睇睇

師兄講得無錯,基本就系甘。
rooney100 發表於 2017-1-7 01:36
wechat桑拿/看技師相number

沖涼>大堂坐一陴飲野>同部長講技師number/部長介紹>等技師入房,樣接受開波/唔接受換第2個睇睇

咁比錢係比囡囡定係?
入店前系reception 拎手牌,之后流程如楼上讲, 出房之後沖涼去返reception交手牌俾钱。
沖涼係大堂個公眾浴室度沖?
回復 sdsafdffhggh #7 的帖子

無浸浴,得花曬浴,一格格,好似運動場沖涼咁,不過無門,有D有浴廉遮遮,有D乜都無。
yeung_gao 發表於 2017-1-7 12:30
回復 sdsafdffhggh #7 的帖子

無浸浴,得花曬浴,一格格,好似運動場沖涼咁,不過無門,有D有浴廉遮遮,有D乜都無。

跟住着番自己衫出去等揀女?
推下先...
無人既..
需然唔想帮佢哋打广告,但係你问啲嘢真係太basic... 自己搵埋上集睇下啦,有晒流程被初心者。https://youtu.be/2rJcht_aBMs
waterl22 發表於 2017-1-8 22:01
需然唔想帮佢哋打广告,但係你问啲嘢真係太basic... 自己搵埋上集睇下啦,有晒流程被初心者。https://youtu.be/2rJcht_aBMs

多謝師兄
感覺樓主好似連普通桑拿按摩都無去個
洗鬼問咩...去一次...乜流程都識啦....仲唔識既話....去多幾次囉...

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-19 21:21