[芭提雅] 2017出火第一擊 day 2

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

琴晚夜訓,今日訓到1點先起身,依幾日酒店早餐都應該唔會有機會食到。起身肚餓就出去central festival food court搵食,點左個冬陰功豬肉米粉,海南雞飯,加個椰青,200b都唔洗又一餐,食完見飽未按得摩就行下商場,行到去賣護膚品果度見到有兩個大陸妹同售貨員語言不通,望兩望見到都幾靚就梗係上去幫手,原來條女想買去死皮磨沙膏但又唔識講,翻譯完之後緊係吹兩咀交換埋wechat, 之後就自己繼續行,行行下上左5/F 食swensen 雪糕,依間野我真係次次黎泰國都要食,60b一球,又多選擇。食食下頭先果條大陸妹就message我話又想我幫忙翻譯,咁我就緊係乘機叫佢上黎食杯雪糕先幫佢地。
佢地上到黎點左雪糕就傾下計,原來佢地上海人,我以前都係上海做過兩年野所以都幾岩傾,食完就同佢地落去做翻譯,買完之後就散,但就約左聽晚食飯 ,所以想請教下各位師兄,有無咩好食西餐介紹?

之後我就去左central festival 附近按摩店按個兩小時泰式,連小費500b落樓,按完都7點幾就返food court食個豬手飯,80b, 抵食。

食完搵間bar飲返杯,鬼佬真係好重口味,唔知佢地玩LT d阿嬋會收佢地幾錢?

之後就搭爽條落walking street , 先入左去palace 坐左陣,d女都幾好,但就好似入去齋睇嘅師兄比較多,唔知依間咩價呢? 之後入左sensation又睇左陣,最後都係去返baccara, 睇左一輪睇中一個165cm左右,C cup 走肥,拉佢落黎坐下枱請佢飲杯野,點知條女英文好普通,但都係扑野遮又唔係吹水,就快快手黎過ST 2500b, barfine 800b 就走人。返到酒店一齊沖個涼,條女對燈都幾正,真胸竹筍c cup,  淺啡lin頭,沖完之後就上床環保吹,條女口技就麻麻,下下出力吸,好似啜雪條咁,有幾下真係痛到我雪雪雪, 咁就算數上套埋牙,條女又幾窄,之後都係例牌抽插完一輪就排洪,完事後都幾細心幫我清潔完就攬住休息一陣就放人。

岩岩邊睇波邊打包膠,攪到我兩個入球都睇唔到要睇返精華

今日好似寫遊記咁,太多癈話,唔好意思,聽日再續,麻煩各師兄有咩好食西餐介紹比小弟,謝謝
自己一個人去有時就有呢D艷遇
回覆 讚好 不讚 使用道具

報告很詳細,謝謝

回復 sabeyining #1 的帖子

CHING,你報告一D都唔悶, 我等緊你上海妹雙飛遊記

去Redtop 囉,d野食一般但勝在個view正,食完仲可以飲杯野,訓係張sofa度調下情,呵

hilton食西餐

留名等睇ching喺芭堤雅食上海妹報告

多謝精彩報告,期待下續。

支持遊記報告, 咁都識到上海妹,好野
可以去 Silver Lining Pattaya @ Zire Wongamat 係海邊,環境幾靚,晚仲有live band 睇日落一流, 好似係咩master chef 泰國版冠軍選手定咩主理 FB_IMG_1484106927156.jpg
我去影既相, 環境有情調d, 有機會有下場d

補充內容 (2017-1-11 12:01):
但可能有蚊 拎定蚊怕水加分

Thx the bro report 好詳細

去泰國食上海妹。有趣

husky11 發表於 2017-1-11 06:23
自己一個人去有時就有呢D艷遇

所以都幾享受一支公去旅行

1001729 發表於 2017-1-11 08:51
去Redtop 囉,d野食一般但勝在個view正,食完仲可以飲杯野,訓係張sofa度調下情,呵

師兄,Red top係邊? Google map搵唔到

泰泰樂 發表於 2017-1-11 10:27
留名等睇ching喺芭堤雅食上海妹報告

有得食就一定會寫 9

comeonjames 發表於 2017-1-11 12:00
支持遊記報告, 咁都識到上海妹,好野
可以去 Silver Lining Pattaya @ Zire Wongamat 係海邊,環境幾靚, ...

環境一流! 但好似幾遠下

Nice report.  Do update us on your date with the shanghai girls.   Good luck with that.

加油
大陸免費雙飛或單飛

師兄一定好靚仔,去泰國食上海妹