[芭提雅] 2017出火第一擊 day 3

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

琴晚睇波打包膠攪到6am先訓,所以今日又訓到1點幾,因為約左上海妹晚飯,所以起身就做左下research,考慮左以下幾間:
1)comeonjames 師兄介紹,Silver Lining Pattaya (依間好有興趣去,下次必去)
2)futonight 師兄介紹,Hilton(以前食過Edge buffet,原本諗住去,但check返原來星期五先有)
3) 上網搵,The Sky Gallery Pattaya (ahyen9413師兄早d介紹我就唔洗搵咁耐啦

最後決定左The sky Gallery Pattaya, 因為睇完review,餐廳環境真係無得輸。

決定左地點就搵上海妹,因為果度有個chocolate factory ,咁就約佢早d去行下,搵酒店車去sky gallery果頭,500b,去到行左陣就去食飯,頂呀,咁既環境,starter,啤酒收1xx b , main就2xxb 到400b ,真係抵到爛。成餐飯都同上海妹好好傾,佢個fd就on xx 係度玩手機阻住晒,如果佢無黎就真係爽爆,最後三條友埋單1800b 唔洗。

食完之後都9點,上海妹就話想去walking street 睇下,我就梗係扮唔識啦,去到walking street 先入左去近街口左手面果間有live band既bar坐左陣,唱主音條女唱歌真係無得頂,之後就由街頭行到街尾,行過sensation 同baccara真係有d sam hui

之後上海妹過fd就話想入去睇下,問我有無去過,我心諗,死八婆想攪事呀?!答佢無又好假,就話以前有同朋友入過去睇過,無錯係齋睇,依個大話都講得出,依家諗返起自己講嘅野都打冷震,證明我都幾想食條女
入就入啦,但就梗係入d平時無入過,咁就入左去Taboo,個名幾大陸下,間野入面超少客,得幾條鬼佬,幾個阿叉同幾個疑似韓國仔,女仲多過客,一入到去就有條女係度撩我蘿友,坐低就兩條女走埋黎打招呼,係同上海妹同佢個fd打招呼,一人叫杯draft beer,80b,就有條女拎左副五連棋黎玩,玩左幾個game,一比佢贏左局就比佢R左杯lady drink, 最後睇埋part無上裝dance,見上海妹都尷尷地就埋單走人。總結依間野d女質素唔得,可以不去

之後我問上海妹按唔按個泰式按摩,佢話好,佢個fd終於話先返酒店,咁我地就坐雙排車去左central festival旁邊企企理理果間街鋪,按返1個鐘泰式,洗完腳上樓上,技師叫我地換衫,我就扮晒正人君子咁拎件衫褲去廁所換,之後按摩無乜特別,按完1個鐘,連小費500b落樓之後就送佢返酒店,行返去果時都有講有笑,送到佢去lobby就半講笑半認真咁講話聽日想見佢,之後無比佢回應就同佢say goodbye。

最後今日竟然無女培訓,上海妹星期五返上海,聽日係關鍵,要開turbo!

P.S. 多謝各位師兄收睇遊記,寫遊記會唔會off topic post錯區?如果post錯請版主多多包涵
附上上海妹半邊面照片

上海妹

上海妹
上海妹,都唔錯,追看中。來自: iPhone客戶端
回覆 讚好 不讚 使用道具

祝你食到上海菜

Hey, wish you all the success on Shanghai girl.

Ching追緊post呀

巴打做咩唔去hollywood 灌醉佢打蛇隨棍上,btw 上海妹好似唔錯

上海妹唔錯喎

明晚去disco灌醉上海妹, Hollywood 太多女揾食,去differ正經些

建議ching約佢落differ, 飲酒飲到high high地乘機攬下佢跳舞, 如果佢冇反抗就.....

祝師兄食到上海菜先 加油

回復 泰泰樂 #10 的帖子

非常贊同!男人主動D好!

No goodbye kiss! Not a gentleman! Hahaha!

省鏡有腰
建議唸定聽日唔得就即去walking street

有好野食

上海妹得呀⋯⋯追看中

祝ching馬到功成  不过有朋友就麻烦好多 如果單人去就容易上手許多

位上海妹最正條腰喎,有冇再進展先?食到就真係難得。

去泰國食上海菜真係幾特別

上海妹好多細诐,这件糸米都系細?

師兄加油牙