[尋人] 有無中出真軍介紹?

我環保過小小,後欄都屌過… 好多年前
seafoodfans 發表於 2021-3-3 05:16

她有環保插就早早已聽過~但插後園就真的沒想到~
咁耐唔記得有無中出啦.... 果時官塘好多都賣籮友. 後來係銅鑼灣想揾佢姊妹雙飛,得佢一個,問佢屌屎忽佢又唔賣。 咁就無揾過佢… 果時長沙灣有一個,藝名唔記得,記得真名,白淨大波,眼大嘴小鼻尖,好矮下,不過除左矮,乜都啱我,記得去左兩次,佢叫我第日飲早茶,飲完上去,佢用隻西磨下磨下就入左,佢話放心啦唔會害你既… 狗仔式時見佢屎眼幾靚,用手指撩下,佢話佢好少做後面,怕痛.... 撩下就撩隻手指入去,真係好緊下… 佢攞左支 ky 比我,咁就環保埋佢屎忽,重射埋入去… 記得果時重有兩三個禮拜先走,差唔多隔日佢就叫我上去… 次次都係環保中出屎眼出或口爆 . 第二年我返香港佢去左澳洲就無再見過,佢而家都重係澳洲呃鬼… 期間我都去過澳洲幾次,無揾佢。費事阻人呃鬼, 慾海浮沉。

ky
我覺得都係人夾人,條女冧你而你搵多佢幾次,多數肯

唔冧你果d,好自然想快手整到你出野趕你走,冧你既話佢反而想同你慢慢來

佢冧你既,防範心會比較低,你冷不防無套入佢,佢會配合,否則肯定鬧你

我有一個,可無套入但不可內射,再搵之後,我就話妳太正,實在控制唔到射晒入去,佢都冇咋型
回復 29212222 ##10 的帖子

你讲可打真军的,现在还有吗?红豆冰和可兒,可介绍吗?

RE: 有無中出真軍介紹?

回復 辛尼劲 ##166 的帖子

可有红豆冰和可兒的介绍

可提供可兒和红豆冰的联络吗?

可以提供联络吗?
回復 健次狼 ##2 的帖子

師兄可以私訊給我?+3 XD
seafoodfans 發表於 2021-3-3 05:16

小小...真係好多年前屌過....😂

可以pm 埋我嗎?想中出,thx
回復 Lineage ##114 的帖子

我都想試,請PM埋我,謝謝!
有一件相好,但只係環屌中出一次後,就唔比啦😭
用手機回應 toddngsw #174 的帖子

可以pm告知嗎
d囡想留客都有機會比你中出
toddngsw 發表於 2023-5-8 06:41
有一件相好,但只係環屌中出一次後,就唔比啦😭

咁正,真羡慕