[芭提雅] 2017出火第一擊day 4-5

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

多謝各位師兄追post,之前2日唔得閒打包膠,今日係酒店hea下就打返前2日既包膠

Day 4

今日又訓到1點幾,起身發現上海妹一早send wechat黎問食唔食Lunch,即刻覆佢,原來佢仲係酒店hea梗,咁就出去食,是但搵左間係佢酒店附近既餐廳仔,點左冬陰功,泰式炒河, 泰式沙律果D例牌野,泰國野真係好岩口味!
食完之後,佢個fd就去最後衝刺shopping,上海妹問我游唔游水,我心諗 "飛雲,機會黎啦!", 咁就同佢返酒店拎泳衣拎衫就去我酒店度游。換完泳衣,有D失望,得B.但條腰同個蘿真係幾正,條女游水成條魚咁,原來佢一星期游3次水,唔怪得之咁fit,係池邊休息果陣我乘機拖住佢,佢都無反抗,我就知今晚唔洗食泰國菜,可以轉食上海菜

游完水都差不多6點,上房沖個涼,我沖完出黎咩都唔講就攬住佢黎鍚,條女嘴唇幾厚,係一個good kisser,之後搜身,條女已經扯晒lin旗,下面都濕晒,前戲一輪就上套入閘,頂入去果野真係好緊好窄,之後過程唔多講,完事後佢問我點解有袋,我無答佢,佢都無追問。

之後叫個room service,食完叫佢今晚留係度,聽日先送佢返去執野,佢話ok

之後傾左一輪計,執多劑就訓左

Day 5

一早醒左黎劑morning Q 就送佢返酒店,因為佢地book左1點車去bangkok機場, 走果時我無話會去上海搵佢, 佢都無話會去香港搵我,因為大家都知道holiday romance 嘅玩法

之後自己返左酒店,有D失落,因為今次唔算ONS,都有落力去溝,唔知有無師兄有同感,有時出去玩,enjoy溝女既過程多過扑野,可能玩得太多

之後夜晚都係去按個泰式食完飯就返酒店休息,早左訓覺為左走前最後一晚
我已封你做偶像 單刀直入唔使搞咁多就係最好方法
回覆 讚好 不讚 使用道具

下次我都行多d boots 化妝品counter幫人翻譯

勁呀ching 你應該幾靚仔,喺泰國食上海菜,好波

我已封你做偶像 +1

只可以講好心有好報

ching, holiday romance! i thought it only happens in movie.

上海妹正

掂 晒, 大家玩完唔好追落去, 沉, 高手

條女嘴唇幾厚,係一個good kisser,之後搜身,條女已經扯晒lin旗,下面都濕晒....

上唇厚, 定係下唇厚

點解有套? 咁易答, 點答都有機會兜到, 唔答就0分啦

哈哈哈,多謝分享經驗

回復 sabeyining #1 的帖子

會吾會佢走之前問你收返五仟人仔先?

去死皮磨沙膏點講?

恭喜師兄

多謝師兄為港人揚威海外 叫下任特首頒過大紫荊金章表揚師兄

佢問我點解有袋.....因為我知啅硬你 所以有準備 (老實回答)

佢問我點解有袋.....都啅左你 采你都傻

係咪想話師兄好用袋唔真軍中出佢

上海菜係掂

嘩!真係食到上海菜,真係恭喜哂師兄。Holiday Romance係最正,正到暈。

真係高手高手高高手

無手尾跟先正