旺角One Massage 唔HJ都要俾TIPS

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

我知個post唔啱位,不過我唔夠權限係足浴到開,sorry

有日我就攰攰到想搵下有咩正骨場推介
上網睇另一個論壇搵左呢間,貪有包膠同近,實冇死啦
上到去見到個技師,樣麻麻但有腳,算啦入去
屌喇星,係到摸骨,穴位又唔識
佢問落唔落油,我話唔駛,佢係都要問多幾次,多鳩餘
心諗算,下次唔黎姐
佢叫我另轉身,我話唔駛打飛機,好攰
丫屌你老母,佢就話「唔打飛機都要照收200蚊TIPS,呢到飛機場黎」
我就著撚左,原本想黎放鬆下休息下,點撚知就當我水魚
咁我就廢撚事同佢嘈落去,俾足錢就走
巴打們,係我老左定點?乜依家骨場D規則係咁?

btw,有冇得去消委會到投訴?
如果你係呢間野負責人,我唔介意你聯絡我解釋下
C 兄真黑仔, 係我死都唔比TIPS, 即刻著衫比單鐘走人.
回復 JoeChung #2 的帖子

估唔到骨場咁跌錢都得
你被昆了gg
我都試過啦,不過唔係係旺角,係老尖,叫x韻,800蚊玩rulu,上到去摸一陣就話叫我打飛機,我咪話我唔打羅,800蚊打飛機?米玩啦,仲要另外俾小費喔,我同佢嘈添,跟住叫佢一係報警解決,一係收我按摩單鐘我當行錯路跌錢算數,條女開始都好能串,但後來又話老尖d人唔like玩rulu窩,唔like會俾800蚊?佢真喺當我第一日出來玩,真喺俾尼d害群之馬搞臭個市
回復 jokerjoe #4 的帖子

睇情況就係啦
回復 hkhin668 #5 的帖子

師兄你覺得我都應該強硬d?
依間擺明飛機場,成日改名果d,你好part1就唔好諗啦搵usb仲好
我覺得依家個市係變左質,唔係升空2,3百咁簡單
回復 tidustidus #8 的帖子

好貴 5魚打個飛機
呢間上一,兩手真係冇飛機打
轉左手之後先係咁
恭喜發財
呢間上過去,諗住揾adv相個目標,點知上到去 求其屈個人話係我睇相果個 髮型,髮色,高度,肥瘦...無樣match
CHING, 可否講下係邊附近
以免DM
回復 chanbob #13 的帖子

旺角遠景大廈 資料庫有廣告

同意! 市道唔好,囡囡加價不在話下 但多左好多吊高黎賣又屈錢,質素又唔好都敢大開殺價, 之前都試過去樓上SPY試下,水療SPY起個機都成千銀 所謂SPY同沖涼其實無分別 用沖涼液浸下熱水咁就係女又唔係一齊浸 出黎泵兩下就打飛機 要條女解甲揸下波又話要多比TIPS 賣單1K重要話公價,吊而家D女咁價錢既咩? 玩酒店女有時重HAPPY
回復 darkfollower #15 的帖子

岩呀 所以去足仔好過 屌埋都係500
講真師兄如果無心情玩part2,不如睇番普通骨網啦
正骨場技師唔會動念頭去賺你飛機錢,肯定專心dup嘛
係得依度擺廣告大部分都係機場黎
回復 newboy #17 的帖子

師兄有冇咩正骨網推介
推 俾更多師兄睇到
推 俾更多師兄睇到

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-19 09:22