[曼谷] Patpong

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

新仔, 第一次寫多多指教

1月頭4夜
第一晚到到曼谷, chinatown食完就直接去PATPONG, 本想去RCA聽說囡囡質素好好多, 但2個人唔飲得幾多就凭着10年前的記憶直達PATPONG了.
到達後跟以前有些分別, 人流好少. 我地選擇了一間GOGO, 忘名字了, 但有兩間的, 我地去左2.

坐下飲一人一杯200B, 舞台想選女. 媽咪長期在旁邊有點吹你選的感覺, 唔選就R酒飲. 我地冇咩理佢專心選, 同以前當然有分別, 女少左質素底左, 但還算有幾個好主動放電. 之後一人選一個, 問清LT價錢. 本應怕加左好多價, 以前系4000B. 今次開口5000B, 覺得還能接受, 一人一杯酒, 再媽咪小費一樣200B, 走多個媽米來R, 共1200B, 加每人5000LT.

出到來D囡囡都好主動, 攬到實一實, 街邊食少少野氣氛可以, 如果去CLUB玩應該唔錯, 不過第一晚太累, 直接返酒店.

沖涼會入來幚你, 慢慢的一點都唔急, 不像國內有D好似洗菜咁. 越慢感覺越舒服, 水萧深喉. 心想着總算服務還是比得上以前.
接下來我試過像有些師兄咁把過程寫得好精彩, 但點寫都好似唔多對路咁, 所以還是慢慢來, 第一次寫之後一些重點和感覺.
整體來說好貼心, 慢慢來係我個人最理上的, 也不會說骑上來係咁搖係咁叫個種最唔LIKE. 好有節奏感. 第一次事後都會簡單按下摩, 用手輕輕的摸下.
大概事後一個鐘到摸下摸下摸到起機又馬上來多獲. 第二次冇吹, 因為系我自己比較主動, 上後前抽左佢半個鍾完事了.

本打算攬住訓覺, 點知佢個種表情求放人... 這樣留都無謂喇, R車費比多200B佢算了. 馬上打比個朋友得知佢又係, 半個鐘前走了. 價就冇加多少, 但偷鐘可能已變風氣了. 接下來的旅情我們沒再試LT了, 所以不能斷定是否都這樣, 補充ST4000B. 之後幾晚SOI COWBOY 同埋 PATTAYA, 睇有冇時間再寫, 但都冇PATPONG啲女靚, 但PATPONG媽咪係比較吹住晒, 還有這邊多一點TS, 自己要識選了.

總體來說, 我會再返PATPONG快餐的, 或許下次會試RCA. 本人是澳門人, 所以對SAUNA真沒什麼興趣, 澳門可能貴少少, 但本來已經係一個天堂, 去到第二度想追求GF感覺, 那怕是ST.

發唔到圖, 唔知點解, 按圖片選擇相册冇相選..

有無間野地步please?
回覆 讚好 不讚 使用道具

多謝師兄報告
做定功課等下次去曼谷體驗

多謝報告期待后續😄

我也是相隔多年後再去THAILAND,同樣感覺到就算LT,女孩子總是急於想放人

回復 kentheman #1 的帖子

Thank you for the report

趕頭趕命出兩Q
然後條女仙人跳要走
LT來做乜?

泰國AGOGO已經唔好玩, LT更加浪幀費錢

看来我也不适合gogobar,第二次时间隔很久才行,
LT过夜才可以。

ching有冇去nana, soi cowboy揾食?

patpong 好少人share thanks ching!

寧願ST ,第日再搵第個好過,根本十個人去九個話LT 都係早走,一係就西態度

Thanks for the report
Now 2Q is almost the standard for LT

多謝師兄分享Patpong 好少見人分享呢個地區 其實而家去曼谷都唔會LT了 一係就ST 一係包一日 唔係的話就沖涼 GoGo吧囡囡大部份話LT 4小時 或者到早上 基本上三個鐘頭左右就要走 唔走佢又無心情 搞到我都冇心情 LT又成5000/ 6000再Barfine 隨時7000++仲未計你請囡囡飲酒之前 現在已經唔值了

回復 kentheman #1 的帖子

LT 要睇運,太多偷鐘

新仔 唔知pat pong 有go go bar 叫乜名 望回覆 先謝

回復 Stevenlucifer #2 的帖子

就係PATPONG夜市, 晚晚都開的夜市, 幾點開始至幾點就唔知喇. GOGO的店名忘了, 但它有2間同名的, 分別1和2. 我就去左2個間. 個市場係一條街, 好易搵的.

jwong069 發表於 2017-2-8 01:42
多謝師兄分享Patpong 好少見人分享呢個地區 其實而家去曼谷都唔會LT了 一係就ST 一係包一日 唔係的話就沖涼 ...

師兄!邊度可揾到女包一日,大約幾$?.請指教!

patpong 最多黑店, 因為係最原始既夜市, 所以旅遊書都介紹, 即等同hk灣仔駱克道,
係agogo 最好帶出去前 問清楚 ST LT 分別幾錢, LT D 囡會幾點走, 一定要當面傾清楚, 否則9成會中招  

回復 lbjames2012 #9 的帖子

有呀, SOI COWBOY其實都唔錯. 我去個間係比較大的, 有3層. 每層望上天花都有塊很大的透明玻璃, 會見到囡囡在玻璃上穿著短裙跳舞, 覺得幾過引... 個人覺得囡囡整體身材比較細粒, 後生D.. 同時也鄉村味重一D. 不過正因如此我認為這裡都是100%囡囡. 完全冇媽咪吹選女或R酒, 偶然會過來問一下就行開. 可以坐係度叫支啤酒慢慢睇. 不過好多人, 要霸位. SOI 其他的沒去過, 只知我說的那間對面有間全LB場. NANA 我唔係好鐘意, 個人感覺好多哩啡鬼佬.