My Love... My DARLING!

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

第二次發貼, 多多拍教.
晚上1點, 家里悶悶地就出發DARLING. 平時SAUNA也不算多, 一般去東AB和RIO, 因為都有朋友一起.. 但今晚自己一個人就直沖DARLING試下. 唔識分1,2就萬事發個間.
上樓一望, 10條女左右, 泰中越都有.. 上來前都預左泰MODEL, 衰极都普通的泰越... 但坐左半個鍾, 真心選唔落, 最上一次來半年前都還可以的, 今晚有D黑仔, 可能本身一心已經唸住搵泰MODEL, 點知今晚個兩個點睇都好菲律賓, 個人不太喜好. 冇辦法, 最後一着睇笑容, 最後看中了同胞模特後知川妹子.. 試下啦, DARLING真沒試個同胞.
比錢時又便宜左, 2020又唔洗分開比, 不過被派到樓上去了.. 一向模特都同層大房的, 今晚可能人多所以應該還有幾個模特冇睇到的. 去房途中已很多話, 像澳川交流論壇.. 我盡量少回答, 個人去SAUNA不喜歡說太多話, 因為我很容易分心, 所以結果如我所想.... 床上吹兩下, (可以嗎?).... 摸兩下 (哇, 這身材好棒哦, 肉肉的...)... FXXK, 係咁分心.. 所以唔鐘意在SAUNA選同胞的原因就係咁, 怕係咁講野. 要澄清一下的係, 囡囡冇咩問題, 好有禮貌, 服務做足笑容保持, 就個人不愛說太多話同我好注重節奏感與CONNECTION. 如我第一貼說的一樣, 哪怕包含的服務多到一張A4紙都寫唔晒但执行時像洗菜一樣的, 我不想做那PO菜.
漫遊; 鍚身; 浴池; 水萧; 床上吹多鎮上套了事.
DARLING還是泰越主打, 有一種說不出的感覺, 同胞更适合KTV; 酒吧.
總結, 當我下次想起泰妹時會重振DARLING, 現在先撤兵回家.

好有同感呀師兄
我尋晚夜過你上去一樣係得返10幾個
想揀越揀唔到結果揀左相頭最好的祖記
結果好多野講 + 技術麻麻
同師兄你唔同既係果刻我覺得囡囡係洗車(我係架車)
公式化+技術欠奉+冇泰越的開放狂野
然後我只好當呢隻係女朋友Feel好了...
回覆 讚好 不讚 使用道具

可能重系新年期間冇咩女我琴日去9號都系唔多女

感謝師兄分享

感謝分享

kentheman 發表於 2017-2-9 13:04
第二次發貼, 多多拍教.
晚上1點, 家里悶悶地就出發DARLING. 平時SAUNA也不算多, 一般去東AB和RIO, 因為都 ...

ching夜晚一點係家裡出發到D1,如果家在香港都要深夜2點多、3點到吧,仲要坐左半個鐘,哪來仲有模特未放工?
唔通ching家住澳門,可以隨時出發?

回復 k56hk #3 的帖子

過完元宵后,大部份祖國女女會開始返工

多謝師兄分享

感謝分享

多謝師兄分享

感謝師兄分享

回復 我叫阿牛 #6 的帖子

係呀CHING, 你好細心. 我第一貼都有提過我係澳門人, 係呢邊去SAUNA比較方便. 單刀直沖的確少, 一般有朋友療起或飲醉先會去, 所以平時會選擇有大堂的, DARLING比較直接.

>>DARLING還是泰越主打, 有一種說不出的感覺
最怕遇上公式化 之前一位泰國師姐 搞了一個多小時 兩人都一身汗 到鐘還是沒辦法結束

回復 dun_hillz #13 的帖子

都係既, 不論來自邊度都好... 話多;公式化對我來說都係一樣效果. 我提到同胞其實冇咩特別意思, 主要因為語言能溝通可能先至會講多少少(不一定我所說的). 主要都係睇眼娽碰運氣. 多D滾, 多D機會食到好野呀咁多位BRO...

kentheman 發表於 2017-2-10 00:09
回復 我叫阿牛 #6 的帖子

係呀CHING, 你好細心. 我第一貼都有提過我係澳門人, 係呢邊去SAUNA比較方便. 單 ...

家住澳門就是方便

Same as my personal choice still pick up Thai and Viet as my main course

原來語言不通都有好處⋯多謝提醒

除左東a,b其他場都不值得一提

有時d女女太多野講,真係好破壞氣氛
不過我又聽過部份女女講,有客人投訴佢地太冷漠
真係家家有求

回復 kentheman #1 的帖子

多謝師兄分享