[分享獵艷] 珠海X泉水療

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

唔低玩, 但收獲了一份久違的刺激感覺.
過年前, 一月中左右又去到經常按摩的X泉4樓. 這裡一直都可以照片選技師的, 經常看到SPA技師好正但因價格太貴而又不清楚什麼服務所以沒選. 選了個採耳套餐, 邊做採耳個心一直羅羅纞.. 到最後半夜一點忍唔住勇闯6樓睇睇咩料. 選了技師入房等真人到.. 照片選女那個過程真的會很緊張, 學話不知高矮肥瘦.. 房間大裝修不錯有沙發還有一個很大的私人浴室帶有SPA, 顯然使用量也不高干淨企理. 等多鎮技師拿着糖水熱茶入房了.
正題, 跟照片差別大要比澳門SAUNA就冇得比架喇, 但沒有失望.. 一套彈性緊身制服與黑絲襪還是有點感覺. 她坐系沙發我旁邊問做咩套餐, 我本應唸住先試下500的按住先後探路, 但佢問我主要邊比較累我實話實說話下面. 佢就推薦我做已包含腎保養的會員價1399三小時套餐. 上得來就預左探路, 充值會員3000馬上開始(餘額可在其他按摩使用的).
正常推油按摩藥材泡背享受了1個多鐘... 途中探路手多多, 摸下大腿是可以的. 剩下時間技師直接推小弟. 手法真的不錯, 感受到保養效果, 但強調真的是保養所以見時間差唔多到就開口問了, 佢話現在查得好严不能在房內推出來了. 其實我個人覺得不以推出來為目的既保養按得很舒服, 慢慢保養下邊攪到硬左成粒鐘既感覺都好爽, 到鍾後我話唔係房咁系邊.. 佢就摆出個好怕人知道既樣話沖涼房. 扮又好咩都好啦, 佢越系咁越硬.. 佢話自己新來小費聽說300起隨意比. 我是單啦都咁嗨了, 入到去坐厠所上面, 環境因為算干淨又大所以感覺OK, 佢跪係前面慢慢打個樣真係好正. 慶慶地我手開始亂摸閃閃缩缩的那可怜的表情比我摸遍全身, 除左下面強調唔比. 最後被她可怜的表情同埋跪係前面黑絲襪制服讓我忍唔住抬起佢下巴開始車佢. 車下車下忍唔住射晒落佢到, 其實我知道會射到佢, 但衰衰格咁唔講... 我唔知佢真係新來定係扮, 但表情十分 , 仲要犯咁大既錯比人射到要換衫, 嘻嘻.. 當時真係好唔好意思....   
完事後還可以慢慢泡浴再過夜賣單1900人仔. 因為要加一所以1500左右, 300直接比CASH佢, 因為簽單公司收镛。你話成2000蚊國內飛機餐低唔低玩就肯定唔低格喇, 不過整個經歷係唔錯的, 有時唸返都嗨. 雖然出野呢度唔係首選, 但你話如果有一整晚既時間想慢慢SOFT一下的或許會考慮再來.
唔係咁熟規矩, 所以上傳的图打下格仔.
回復 kentheman #1 的帖子

感謝C兄分享!
真心有點貴

有夠貴啊
2000人仔打個飛機?
我不如過個關
真是超级贵的
感謝C兄分享!
偷偷摸摸果然令人振奮
有機會試試有冇此服務
2千蚊.利害師兄.感謝分享
so high grade
and so high technology?
2000大元还要躲在洗手间打飞机还要小费,不是吧?有人去玩吗?
師兄到底是邊間呀,可否明言一下?
你玩埋佢啦…
不過多謝資訊……
超级贵的

壕!感謝分享
2000元玩HJ實在太貴啦……

thanks for sharing
多謝分享
我都畢水鳩過。
回復 patrick01 #11 的帖子

2000 RMB , HJ crazy , thanks ching

有详细地址吗

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-25 15:06