[分享獵艷] 包房包女包胶

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

珠海.. 幾個朋友成晚長流流; 厭倦KTV流程氛圍, 不想落酒吧運吉被女呃香檳更不想留澳SAUNA打完冷震幾個人食宵野食成晚... 決定珠海搵間大房叫D囡囡上去一獲熟.
首先就係搵房.. 兩房一厅或好點的套房突然間都唔易搵, 我地3個人最終決定租3間房, 其中一間大點的套房就可以一起在那玩. 搵到間正野係吉大, 精品酒店, 間房有成100方, 有個好大的開放式SPA, 可坐4個人, 個大厅6個人剛好(但有D要坐單人坐), 重點係400蚊一晚, FXXK! 我覺得低到爛, 裝修又夠新又夠好, 要左3間.
之後就要解決囡囡問題了. 其實租房前個朋友講過之前問過KTV一個媽咪話可以叫外賣的, 雖然沒試過但胆粗粗去馬. 點知過程都唔錯, 微信上問媽咪佢就發左10幾張相過來選.. 過程很放心, 不會像附近的人一樣很多風險. 我同一個朋友選了媽咪推薦的, 另一個唔聽媽咪選了個相中好索的心頭好. 我咁講... 大家都知咩事啦.
2500包夜, 選照後不用15分鐘囡囡就到酒店了, 派了個代表在大堂接佢地上來. 相中索女唔係差.... 但真係貨不對版羅, P相P得好勁, 重要有埋視頻的都竟然可以出入咁大, 宜家D相同視頻真係唔可以信. 總體來說, 叫外賣還係講出要求然後就盡信媽咪啦, 我地三個囡囡2個165左右, 1個有1.70, 白白淨淨, 2東北1江西.
一早係澳門來來準備了些便價紅酒和DICE; CARDS. 玩的過程冇咩特別, 但強調感覺就像約左班女出來大家慢慢溝一樣, 而囡囡也比起在KTV內也玩得嗨好多, 就像剛認識的新朋友一樣.
玩左幾個鐘大家都嗨嗨地時就各自帶女回房了, 我就同條東北妹即時來個泡泡浴. 雖然講係咁講, 不過冇泡泡的, 酒店自帶了一些香精包和色素類的液體... 下次真要自帶點針對SPA的用品. 在SPA內話知佢咁亂模, 佢都幚我吹左鎮後正當我想進入時佢話沒帶套同埋水池內不干淨.... 真係好彩佢提醒, 我嗨得滯都忘記了以為真係溝返來的女女.
泡浴很好玩, 泡左好耐又唔怕時間到, SOFT完起身叫佢着件自帶的秘書裝... 哇, 東北妹既身型着上去真係冇得頂, 腿又夠長又夠白着左後佢又貪玩識得各種姿勢撩下我, 即刻捉住佢吹都唔洗佢吹着住衫瘋狂的抽佢一獲.
可能飲左D酒, 同埋抽得太犀利完事後即時訓着. 第二日10點左右一醒彈起, 見到佢冇着衫咁訓左係鬲離就更係咸咸濕濕咁攪下佢啦, 佢迷迷糊糊的幚我吹(係我自己隊比佢既), 呢種感覺好正, 因為佢會好認真慢慢食, 唔會吹得快, 請佢食左一鎮腸仔就自己上套, 翻佢過去狗仔抽插... 插左幾下先比我插醒後, 再翻佢過來壓住佢係咁磨, 磨下磨下望住佢個樣噴射好舒服. (不過早上大家剛起床個口有D臭, 要閉了一下氣 )
完事囡囡自己換衫先走, 錢都唔洗比因為微信支付比媽咪了. 幾個朋友汇合飲茶返澳. 得知有一個囡囡早上7點走, 另外我們2個差不多10-11點. 過程滿意, 像讀書時溝女的帶着笑容和一點童年回憶回家去.

如果係都要比D負評, 可能係東北口音, 外形很好但個人對那口音真有點受不了, 下次值得再試多次不同類型的.
回復 kentheman #1 的帖子

2500勉强可以接收,不过要睇女女相头。
回覆 讚好 不讚 使用道具

又幾唔錯啊

回復 xxx18ge #3 的帖子

good good repot, wants to try try

正, 有相熟媽咪真係好緊要

這個是我夢味以求的玩法。

謝謝報告

Very good report.
Thank you for sharing

都几贵下

可否俾媽咪PM?

可否俾媽咪PM?

回復 poupou #11 的帖子

唔好意思, 問過朋友媽咪只做熟客外賣, 不方便給聯繫, 是珠海金沙KTV的. 其實去邊間KTV一兩次都好易拿到媽咪聯系, 問定外賣的事情不會太難. 精品酒店在吉大, 叫做銀座. 又大又便, 大家自己有地方就更好啦.

又幾唔錯啊

謝謝報告

可否俾媽咪PM?

師兄有無媽咪V7我都想試下求V7謝謝

謝謝師兄精彩報告!