[愛嫖交流/分享] 同一樣的消費,兩種唔同的感受。

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

依排手頭緊,消費唔起香港的酒店高鐘。
轉戰神州環保場。

上次試果間金x ,試完唔夠半個月就無鬼左。
聽講好似頂手左比人。啲女同啲經理搬去同一老闆的另一個場。
但據知女女有啲走左去其他地方。
點解知?當然係同啲技師師吹水時傾起啦。

上次試完廉價的高潮,找左V 7 ,今次上去返食。
原來女女無跟大隊,所以要搵佢都花左一番心機搵地圖。
佢新公司在樂園路某一場所。
去到時我有少少感概,
回想8年前,一只菜鳥初飛,人生路不熟。
出黎玩當然要人帶路,而果時既師兄就帶過我黎依個場既。。
果次係佢要飛前既沙灣k 歌party,party完左就黎依度過夜。
我最記憶深刻唔係因為果個師兄,
而係因為果次k歌party件女係我真心覺得係我杯茶!!!
但最可惜係果間場既消費唔平,小弟彈藥不足只係夠比坐台錢.......
之後想搵都搵唔番,依件事真心傷.............

講番正題,今次番食,女女比上次熱情多了幾分,有講有笑。
熱情多左,原來姿勢都解鎖得多左。
因為咁,我今次試下玩神之手,但好可惜,功力未夠。
使出神之手時,露出破綻。被對方ko左。
女女今次仲好抵死,話如果搞到佢痕癢難耐,會x左我。(x係咩自己估)
呵呵~

番食完之後,我手多多又係度睇朋友圈,
睇到金x大隊伍的v7 入面上次想試果個有上班。
咁又心郁郁走去試下,但去到先知道佢休息,
我十分懷疑此號碼女女無跟大隊,只係經理無刪相。。。
但心癢起就試埋其他啦。
今次佢比左個3只動物做號碼的女女我,
女女第一印象相頭唔錯,按摩就好一般,
不過相信大部分師兄弟都唔係想要按摩依樣野。
女女聽得明廣東話,傾計無難度。
入主題時,女女都好聽話,唔會話心急果種。。
大家訓係床上互摸一陣,
光光豬睇望女女,女女身材一流。摸上去滑不留手。
女女三寶「2、5、4.5」5分最高。上路女女好注重個妝,
唔比人掂,最多碰碰車,下路比摸比摔但唔比指插。
女女動作大開大合,定力差啲都好易投降。
好在我之前派左一次貨,都頂到一陣
去到最後直路,女女都感覺到,佢既動作開始加速。。
我亦都成功進攻下路,但女女下路好緊,
我摔左成十幾分鍾先入到一節手指。就已經被ko了。

依個女女如果食相頭,食身材可以一試。
要車既就自己花啲功夫喇。
下路方面有挑戰性。挑戰難度師兄就去做勇士啦。

今日報告就完喇。多謝觀看。
兩間場既消費都係大約3張紅紙。
小弟缺大量魅力,覺得報告ok既打賞一下小弟啦

回覆 讚好 不讚 使用道具

回復 優老虎 #1 的帖子

thanks for sharing

多謝分享

上黎玩主題係女,我通常手機睇岩就去試下。無選定邊間,
不過好多女的廣告板假得好嚇人。但真人反而望落舒服啲。
PS的師傅的品味有啲少林足球入面的整容師。
整到啲女變晒奇珍異寶。
我唔覺意聽到,啲影相收費都唔平,夠我玩4次

回復 毛明 #2 的帖子

師兄請講解原因?

多谢分享

回復 wing3363 #7 的帖子

感謝分享

番食女女一定好啲

多謝師兄分享

多谢分享~ 好耐未去玩过了

peter038 發表於 2017-3-7 00:50
番食女女一定好啲

主要女女態度夠,我玩得感覺盡情啲,所以返食。
相頭一般。相頭愛好者未必岩

多谢师兄分享

多謝詳細報告。

師兄可以pm介紹下k場給小弟嗎
拜託🙏🙏🙏

小小一生14 發表於 2017-3-7 15:44
師兄可以pm介紹下k場給小弟嗎