[曼谷] 曼谷又黎20日之旅另加介紹下本地nc(多圖)

火..   [複製鏈接]
簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

今次唔算懶啦落機第二日就出包膠.
希望ching加下分比我支持下2月15 Day1
本黎3人行但2位朋友因老虎問題要16先到.11点甘我就自已沖去COWBOY B 記搵左件之前都搵過既
話收我6000 到朝早10:00  見甘多時間同佢去左insanity飲幾杯再返酒店之後煮系做愛做既野

2月16 Day2
下就2点左右另外2位朋友都到埋去左siam paragon 開餐食完搵埋本地老友記去上次同我去既本地nc
因本地朋友同間nc 老細好fd去之前就比左相我地簡先.一行4人簡左10條女本黎諗住相信唔過
去到先知冇簡錯簡既10 件全都正既.之前睇到有ching 話local nc 冇pimp 甘好玩同埋女女溝通問題
上次去我朋友簡個2件又真系連1,2,3既英文都唔識但今次去個十件英文絶對好過大多數pimp ,kush
既女女,d女熱情過pimp多多聲但有一個問題系d 女你想帶走全靠自已.最終得我同一個交流得最多既
返左酒店.開我8000我ok 佢同我訓到下就3 点同佢食埋野先走比錢佢佢居然唔收.最終變左sp  
開左8枝gold label 埋單5xxxx baht

884175858.jpg 1594247477.jpg
90760019.jpg 963629838.jpg
1114570160.jpg 1474884007.jpg
1206685162.jpg 1456643026.jpg

2月17 Day3
搵埋2位朋友同條本地nc 條女去central world 食日本野有日本水準

2047482593.jpg 87745011.jpg
送走左條女之後我地去左The riverfront 夜市行下買下野比佢地老虎影下相

51851602.jpg 1365697203.jpg 317444922.jpg
食完飯出發去kush 搵下y ma 又系book 左有snooker枱
房冇記錯左系加6000baht過程都系甘飲下抽下水可能系前一日
系local nc 玩太癲既關係我覺得kush呢晚麻麻地
127306800.jpg 1810866657.jpg 586607272.jpg
562302262.jpg 1860236455.jpg

最後帶走左呢件 8000baht

2月18 Day3
一早搵141 agent book 左條netidol 定model 唔太記得 70000baht 全日去左
邊唔太記得(我本人唔太鐘意自拍所以冇同女女既合照唔信請當我吹水聽下故仔)
唔錯相同真人95%似女朋友feel 下次去會再搵佢
1230933082.jpg 866092879.jpg

2月19 day 4
由於一位朋友病左都出唔到去.太悶関系再問下141 agent 有冇女仔可以 overnight 睇左好多最終搵左個netidol
黎到酒店見到真人我覺得正過相.上到
房系甘話好鐘意呢間酒店之後叫左room service 食完野飲下酒就做正經野啦
比大車叫左141 agent 既ching 都知佢地都系環保吹既 比佢吹爆左之後同佢去沖涼問我again我梗系話sure 啦
最終全晚做足7次我真系好耐未有過
腳軟既感覺.真系多謝不過呢條女系石頭波.唔鐘意既ching 可以pass
455339184.jpg 333677839.jpg

2月20 day5
我本地朋友話未去過kush 甘就去chinatown 食完飯再出發
1318586812.jpg 846977002.jpg 1063027717.jpg
去kush 之前搵yam ma 扲下女相簡定先睇完唔想去真系簡唔到.有一位朋友簡左個相入面最好既一條女
我地就冇簡去到再算点知去到y ma 一早幫我book 左一條好似謝婷婷model身材既比我真系錫曬yam ma

213067661.jpg 662140743.jpg 544289167.jpg 2008708617.jpg 1284024658.jpg
睇完會明白我地簡唔到既理由

2月21 day6 -2月25 day10 同local nc 條女去左布吉玩有相但唔方便po
睇到依家可能有ching發現到一件事就系只要另個2位朋友唔系我身邊就冇相。冇錯因爲影相都系佢地影既

登錄/註冊後可看大圖

2月26 day 11
返到bkk 搵左2位朋友先.之後出發去
ratchada火車夜市 食食下野見到隔離枱個有3個女仔幾正就用有限泰文撩下佢地
講講下佢可能聽唔明我講咩就開始講英文。我就問佢地等下去唔去onyx 玩。佢地居然諗都唔諗話好我啦啦林打比我老友叫佢訂VIP 枱

埋單70000baht到唔記得有冇記錯因爲都幾醉下之後問d女返唔返酒店再飲.話ok返到去再飲唔知系咪個條女都好醉居然自動波黎料
20134562.jpg 1653063050.jpg 2019720927.jpg 304481986.jpg 1813510550.jpg

2月27 day 12 我覺得最精彩既一晚
本地朋友介紹左我去另一間local nc 但佢要去pattaya 做野同唔到我去.去之前搵我朋友相熟mama San line send相比我地簡定先。
佢話我地9点去會好多客好多正都會比人簡左。甘啦啦林簡啦一睇d睇我可以講有大部份可以做model不論身材同樣.
去之前問下Barr ching d女可唔可帶走。都系答我要靠自已功力唔該barrr ching .
522294693.jpg 601931118.jpg 521946308.jpg 751070416.jpg
1193167023.jpg 1253682720.jpg 1882699558.jpg 1604799155.jpg
2092587154.jpg 1345578805.jpg 1442847843.jpg 2139823401.jpg
最後帶走左用口咬我子孫根個條女佢系車模黎開我10000 心諗你開我20000我都比你啦.我諗都唔諗就拖住佢走。埋單先發現呢間local nc幾平下

2月28 day13
起身睇下個車模
越睇越正.想叫佢唔好返工陪我一日我先醒起我一早系agent 到book 左條女唔想放人飛機就冇問到交換左line送佢返屋企之後我就去搵埋2位朋友
好在我book 個條女都好正先平衡到我心理 50k overnight

3月1 day14
我local 朋友返左黎又去返之前去既local nc 過程都系甘上下
544243470.jpg 1677221497.jpg 1806926389.jpg 27611973.jpg 175890233.jpg

3月2 DAY 15 -3月6 DAY 20
因朋友相機
影左既相冇曬。只有我影既單相

3月4 DAY18
收到Y MA  LINE 先知3月5系佢生日佢系KUSH 搞生日叫我去

3月5 DAY19
2位朋友話
聴日飛冇理由留系酒店就去左第二次去個間local nc 當然我梗系搵返車模再帶走多次佢

起身開車送埋我地去機場就依依不捨甘同曼谷講再見。因車模潑水節會系rca做model所以4月會再有包膠睇多謝ching多多支持
1544062509.jpg 959839461.jpg

做第一位支持師兄報告 仲記唔記得我呢 hahaha
回覆 讚好 不讚 使用道具

Thank you for sharing!!

回復 k56hk #1 的帖子

haha  我就快过去啦

回復 jwong069 #2 的帖子

点會唔記得V7都交換左哈哈

回復 aaronhk #4 的帖子

我都好快去3月底又去

回復 k56hk #6 的帖子

local nc 我都未去过,想去呀

現在在Nana Plaza,弓起師兄食到好嘢.

件件正野 agent d女係咪真係咁正先

師兄玩得開心都幾開心

回復 aaronhk #7 的帖子

me too^^bro

一晚做七次真係犀利 佩服師兄體力 酒店應該係S31 Sukhumvit Deplex Room

回復 戰地肥龍 #12 的帖子

今日预佐去,但你知噶,我旁边仲有条女,哎,麻鬼烦

回復 Mr.TT #9 的帖子

絶對唔系條條都系,要簡

回復 jwong069 #13 的帖子

我都系比迫 甘好眼既你

件件正女,食到好嘢,玩得開心

咁至係人生,正到呢😙😙😙

Ching食的女都好Q正啊

好想知道Local NC,的名 都想有機會去玩一下

Thanks for shar8ng!

師兄!Very good report !你第一日條女好正!

恭喜ching 食到好嘢, 但真是很貴....