水圍唱K一肚氣

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

昨晚跟老友話去水圍龍x唱歌,點知老友和那邊媽咪唔熟,結果飮左四打百威,五個人埋單酒水居然是2千六百幾!吊吖貴沙咀差不多一半!
三哥陳三吉 發表於 2017-3-21 09:28
昨晚跟老友話去水圍龍x唱歌,點知老友和那邊媽咪唔熟,結果飮左四打百威,五個人埋單酒水居然是2千六百幾!吊吖貴沙咀差不多一半!

三哥是不是開了間萬九幾尺的大K房呀?
計埋DJ費咪要3千幾買單…
據我所知個邊啤酒差唔多係50蚊一罐,買一送一,即係大概1000蚊3打...
qwe609529554 發表於 2017-3-21 10:38
據我所知個邊啤酒差唔多係50蚊一罐,買一送一,即係大概1000蚊3打...

所以以后不要去唔熟的场玩😤
yahoo_man 發表於 2017-3-21 09:52
三哥是不是開了間萬九幾尺的大K房呀?
計埋DJ費咪要3千幾買單…

不过坐台的女女价钱500做足一晚就几抵
回復 三哥陳三吉 #5 的帖子

深圳地區消費越來越貴!現在深圳食個飯,都跟香港差不多!
哎…東莞幾時回復生機…東莞人都要食飯呀!
水圍一向都貴架啦
點同沙咀比
同埋唔熟唔湯你點對得住自已
yahoo_man 發表於 2017-3-21 11:48

深圳地區消費越來越貴!現在深圳食個飯,都跟香港差不多!

唔好諗啦
佢地已有自已的搵食方法
同埋大把人千幾蚊豬牛羊都照佷
點會搵唔到錢

回復 白仔神 #8 的帖子

甘又係…現在D人走去正骨場找個大堂技師,打個飛機比三百人仔小費又話平又抵又話D女點正身材點好!嘩…只打飛機,有不能摸不能掂…D女甘就賺3百,大陸女人點會無地方賺錢搵吾到食呀!種知就是可憐我班窮鬼啦!

得闲去平湖试下,我跟人去过10几次,酒钱房钱無一次超過400,女就4 9 13,雖然無水圍咁靚,但係個感覺好好
qwe609529554 發表於 2017-3-21 15:51

得闲去平湖试下,我跟人去过10几次,酒钱房钱無一次超過400,女就4 9 13,雖然無水圍咁靚,但係個感覺好好

平湖我去過一間皇室會,細K房要七百幾人仔,加一百少爺!女就超少!好多重係金魚!師兄你去開邊間?
qwe609529554 發表於 2017-3-21 15:51

咁我主場沙咀也平D,唔使去咁遠😂😂😂
酒水房錢也是300-350左右,囡3/5/10-12
毛明 發表於 2017-3-21 19:36
沙嘴3舊坐枱係咪好高果間?

金海蓝湾啰,不过魅力四射就300/2.5Hr
回復 yahoo_man #6 的帖子

深圳食飯越嚟越唔扺。
yahoo_man 發表於 2017-3-21 13:07
回復 白仔神 #8 的帖子

甘又係…現在D人走去正骨場找個大堂技師,打個飛機比三百人仔小費又話平又抵又話D ...

bingo ... 按個老正.. 兩個鐘都話要一舊... 重要口話多謝閪口閪面... 而家情願留港消費
水圍k場信冇過.有快手湯客
唔熟唔建議去玩,大陸人實湯緊你
回復 三哥陳三吉 #12 的帖子

最近要玩得開心
回復 yahoo_man #11 的帖子

我跟Andy兄去開麗絲

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-29 16:16