Mr Caesar Pulse 凱撒先生脈衝陰莖高潮刺激器

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

2434000_K95515SP39808.jpg ; m3 Q  _+ g2 o' F' S% s* S2 K
陰莖延時增大電擊療理環,是以肌肉的泵式作用原理增大,陰莖海綿體肌電周期性規律活動原理,為科學依據而研制。對陰莖起到增大、延時的功效。
6 `0 R4 s4 }' u! D3 |& y' O/ _啱啱見到!
' g5 H7 J5 @1 V: R唔知係唔係咁勁呢!
喺咪真有用
回復 kwai1961 #2 的帖子
- ^0 g3 m3 |. y5 q
1 D3 n9 s8 G, `; Z6 _8 _3 a& G我都想知!
回復 keithl #1 的帖子& g" M* M" B6 N. m6 b* U
/ R2 |8 p+ T7 @
thank you for your sharing!
还是别相信比较好
多谢分享
應該信唔過啦⋯⋯
揾D咁嘅野攪!打左柴咪……
真唔真㗎
管用吗 试试
請問有有試過的師兄分享一下呢?
喺咪真有用
回復 keithl #1 的帖子% N5 c; D2 ^0 R

: I; ~+ H9 O. b4 p1 j0 E/ T買個比男朋友都好
谢谢分享
睇咁耐av都無見過, 效果成疑
有縮小棒嗎6 n) v# d, |2 U/ d% q3 q& R% L
我的大了些
回復 keithl #1 的帖子
: c8 ^& _% W1 L: @, O: I$ D/ S% H* l
謝謝分享
謝謝分享
So Good, Thank you for share!!! 
會唔會電壞賓周  

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-20 06:00