無性生活 表示不愛她

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

與老婆結婚十幾年 近呢幾年完全沒有和她有性生活,是否已不愛她?
必須要有性生活,係保存關係的,不可缺
你缺乏GE 係一D 新鮮感. ~
你同你老婆幾大先?
都有小小係架啦
生活一定要做爱
無性生活 不表示不愛她~生活就夠
好像大部分的人都會這樣,尤其是老婆生完小孩後 !
性生活係生活既一部分, 係基本需要。! d( f* S% P* c! o* V3 f, ^. L$ |, C. [. b
雙方都吾想做, 但感情親密, 甘都仲ok, 但你上得來問, 即係表示尼個對你來講係一個問題。
  @# O/ a! F7 q' Z雙方溝通多D。
回復 xdsam999 #3 的帖子
; T' r! E+ v. W0 [/ a+ j
7 Y) v" ^8 L9 B就是,性是爱❤的基础
其實長久下來 加上年紀大了 沒興致是很正常的 沒什麼關係
其實冇咩所謂 , 各自生活真係冇問題 , 我認為唔好有爭拗 , 大家都開開心心 , 就可以白頭到老
和我一樣.
更年期吧!
ufo1234 發表於 2017-4-5 06:33 " h- N) b, d" T% e
與老婆結婚十幾年 近呢幾年完全沒有和她有性生活,是否已不愛她?
# j  u% f2 ~5 W7 D$ g8 b. n0 U3 n
完全没有不太好,始终要交些功課的
沒有性不要緊,只要大家仍然愛對方就成。
幾歲先..老左想黎都唔得啦
回復 ufo1234 ##1 的帖子8 I% t/ M& C  _
0 T' t  S! r5 o2 ~3 z1 k8 S
千其唔好咁諗, 結婚唔係為扑野
- w" S! H  d! i6 J% m+ V; F一齊走左10幾年, 你郁一條毛佢都知你諗咩, 呢樣野重要過性  呢個係真愛發展出利既關係,  出面邊到搵到?

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-19 19:45