AV 按摩棒,請問大家的意見

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

自己心思思,想買AV 按摩棒和女友玩,但有些担心會唔會返唔到轉頭,变成一定要玩具,請大家分享下意見或經驗
呢d 助興野, 邊有o甘神奇話返唔到轉頭?
+ d; z* \# s  X5 Z* v1 l玩兩三次都悶... 除非次次唔同女...
, F0 M8 q5 V; d
試過一次,覺得不如男朋友的手厲害
值得一試, O的囡話感覺唔同
一定要試!
回復 cti28 #7 的帖子: w3 \4 s/ p0 F: M1 |

( ]  E( Y4 a) ~: F; q師兄用過?) u3 Z) k( ]5 N# f9 V5 w; T3 h
可以分享下經驗嗎?
回復 taskforce #8 的帖子: ^! z8 t# g% @5 E

: J6 I: h1 J. ?' e5 w2 G( h如女朋友喜歡試,就比較簡單!* ?4 `0 A  C9 u5 k. `
但首要條件不要一開開到最大,慢慢一級級加上去,望著表情同聲音,但最好第一次試,屋內沒有其他人!
cti28 發表於 2017-10-12 12:52
, A  H3 t) w" o1 l回復 taskforce #8 的帖子) Q2 q0 s& e% D6 Q
$ `* u+ i) Z* ]7 {
如女朋友喜歡試,就比較簡單!
, [# q& D% ]  |: ]3 \. P1 u( f
謝謝回覆
) H5 n4 t. c7 w8 F; J0 q請問你用後,女友會唔會變得冇按摩棒不歡呢?
taskforce 發表於 2017-10-12 22:38   b0 m) q5 P4 L3 S( K- o$ w: Z! a
謝謝回覆; D2 ~8 I& T/ j7 H
請問你用後,女友會唔會變得冇按摩棒不歡呢?
; v: `' p" i4 N. \5 n; N6 J, ^& K. e
不會!好明顯是不同感覺的,機器沒有體溫,沒有愛,那能代替人類!?
回復 cti28 #11 的帖子
- [' t$ c/ Z; {; N0 S6 y% V2 [! {' D6 ?# [  ~& a: C- Y
謝謝師兄回覆

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-19 22:32