[吹水] 求師兄大大意見,想追個美少女

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

早前食咗個美少女,攞咗佢V7,聯絡了一段時間,想約佢見面(深圳),佢叫我帶禮物比佢(手機2千幾),我應該信唔信她呢?我怕上去中伏,兩千幾唔算貴,兩Q係返度,但怕會比人呃,以師兄經驗會點追囡囡呢?又唔怕送完比佢冇得咩嘢。
求師兄大大指教
回復 Wolfwong #1 的帖子

你月入幾多?銀行有幾多儲蓄?
回覆 讚好 不讚 使用道具

反大陆,小心  ·仙人跳

有錢咪洗下攞。。不過比錢屌到嘅女洗乜追? 你咪包佢三日狂屌。。插到厭咪換女。。啲所謂追到手之不過係變月供。。唔係qq 比錢。。 條女咪又會出去用個西裝其他男人啲精番嚟先比你用。。公厠始終係公厠。。仲要學人扮上菜呃禮物。。

你上去比兩差嘢叫佢即刻除褲彎腰比你後入。。你未講完一攞錢出嚟佢以經含住你條jer la...

好女仔就值得追啫。。啲臭雞未見開口就要你買嘢。。咁仆街嘅公厠只可以用嚟屌。。

當你不再送Lee D , 果 D 時 , 只狐貍尾巴自然露出黎時...就會...自己覺得ON 居...law.

補充內容 (2017-4-23 19:40):
鶢此終都係鶢

用手機回應 slave_11111 #4 的帖子

哈!師兄所言甚是!

再係咁落去只會變成月費計劃!就算抵少少都係貴!

亦都同意嘅係有乜柒實際得過錢! 送禮物簡直係多膠魚!

開始已經叫你送手機,2千幾只係試水溫,肯落嗒再加碼,直至試到你底線就bye bye。
建基係物質上,玩下就算啦,唔好諗住追,追到更加唔係好事。
2千幾用黎扑佢兩次仲實際

Playing is OK.

想同人上床比錢送禮物到好公平

其實月費係一定唔抵。。一個月焗住你要屌同一條女十幾次先抵。。(我唔知嗰位師兄條女係乜價位。。hk hg girl咪八百一千到。。)你追得條女一個月行街睇戲食飯禮物起碼都七八千。。(呢條雞仲要狼到一開口就兩千手機)..

咁嘅洗費你一個月要屌佢十鑊先抵番。。扣扣埋埋條女m 到同得閑扭下計唔比你扑釣下你癮。。

除非嗰位師兄係一見中情,非君不娶。。咁我就會默默祝福佢。。 不過可能好多四台兄弟都玩過呀嫂。。講聲唔好意思先。。不知者不罪

chan0119 發表於 2017-4-23 20:17
想同人上床比錢送禮物到好公平

讚成呀。。 比錢佢咪除褲囉。。唔洗講嘢係到扭屎忽扮上菜。。。要人追就唔好貪錢做雞啦。。邊有咁好。。又要唔鍚身揾快錢。。又可以嫁到好老公。。

Sorry. 激動咗。。 因為見條咁嘅臭雞一開口就呃師兄兩千。。我啲老相好係做雞啫。。都老老實實係到做。。而家仲上網做小買賣同學啲手藝。年紀大咗都轉咗信佛知道以前自己衰。。。 都無諗過呃九人。。每一行都有敗類。。

講多句。。 雞係唔洗追。。啱傾就做朋友。。出嚟飲茶吹水。。有事就互相幫忙出心出力嘅義氣仔女。。唔係淨講錢呢啲咁低級嘅關係。

Ching 一句, 唔好搞啲咁既野

回復 Wolfwong #1 的帖子

其實比兩千幾陪足你一天仲起碼做一次都低玩,如果她是你的女神更多值得,在香港只可玩兩次兩粒鐘,最緊要知進退,過了底線便玩過便算了,

唔好咁認真,無結果的,你識佢時佢係賣身既,佢識你時,你係嫖客,注定唔會有其他可能。當玩feel,無所謂,要有止蝕位。

我自己都係同道中人,沉船是好難開花結果。

師兄放下吧,真心喜歡她就默默祝福她早日上岸就夠了。

雞始終都係雞,成日搵水魚

同師兄你都好上心喎。。個個group你都有貼問。。你都係想揾人讚成你上馬啫。。

去馬啦師兄。。祝你一帆風順。。馬到功成。。抱得美人歸

唔好太認真 沉左既話可能人財兩失
講真唔係話無可能發展 但始終有好多問題考慮
加上依家佢一開波已經擺明車馬要錢要禮物 日後好大機會你要投入既錢越來越多
仲未計你心靈上的付出

First meeting? Mobile Gift? R.I.P ching