[賽後報告] 首戰越南🇻🇳 Part 2 會合新戰友 - 爆乳餐廳 - Vien Dong ...

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

Day 2
會合新戰友 - 爆乳餐廳 - Vien Dong 半套按摩

一早起身去咗個湄公河tour,越南四月嘅天氣好熱。下午五六點先返市中心。快速返酒店沖個涼換件衫,就和兩位係141認識嘅台灣師兄見面。佢地好似都係第一次黎越南?經過簡單商議後,我地決定先去Nhà Hàng Tràm Chim食晚飯。

Nhà Hàng Tràm Chim,係有爆乳女郎服務嘅餐廳。一入門口就見到好多枱客,同好多囡囡喺度招呼客人。個知客都幾靚女(白色加紅色旗袍)帶咗我哋上2樓, 就有其他女過黎招呼我地喇。btw樓上嘅囡好似質素好啲!佢哋衣着都幾性感,好多都成對波凸晒出嚟,喺你旁邊幫你夾餸、斟酒,真係大飽眼福😁 晚飯食物質素應該都ok,不過我地其實都無留意食物如何,因為醉翁之意不在酒😏。食完飯仲有啤酒剩,就聊佢地猜枚一齊玩,一邊玩一邊抽水,真係幾過癮。埋單總共1200k,另小費我地俾左400k佢地幾個。臨走時交換囡囡wechat,備用!
04081.jpg 04082.jpg 04086.jpg 04084.jpg

飯後2位朋友都想去一郡嘅Vien Dong揼骨,就係呢間酒店:

去到都係同其他師兄報告一樣,locker擺低衫褲、貴重嘢銀包等跟身,沖涼。我地喺大堂等埋就差不多同一時間入房了。小弟將囡囡帶過來,我嗰個質素都唔錯喎(唔記得number係咪22號),後生靚女瘦底,佢著住件有啲似排球運動服嘅白色低胸Tshirt+粉紅色短裙,好fit!呢度係按一個小時嘅,問一問知道囡囡22歲,唔怪得咁嫩口。就同大陸一樣咁先按part 1,手勢唔錯,仲有幾下踩背。Part 2 開始,仔細睇睇囡囡皮膚真係滑溜,瘦底有波有蘿,估計32C、45kg,超鍾意呢啲身型。講開又講,按摩嘅時候我一般都幾enjoy囡囡坐喺自己大腿上嘅感覺😏,呢種未埋牙之前嘅親密接觸,你完全feel到佢對腳嘅皮膚質感同溫度,而雙方嘅性器官這麼遠又那麼近但又唔係做愛,的確既挑逗又爽皮。佢對手好細,完全係細路女嘅手仔黎☺️ 比佢一對小手攞住巨龍玩弄亂舞,不停chok左20分鐘左右就忍唔住咩都比晒佢了。
呢度基本消費係150k還是270k一個人(sorry唔太記得),另外簽tips比囡囡,為左唔好比太少或太多做壞規矩就比左300k。

出到黎食個簡單宵夜,就各自回酒店了。
同啲新認識嘅朋友,大家志同道合,大家又係第一次去一個新地方,好好玩,一齊發現新大陸!希望過幾天再見你地,因為我聽日飛峴港

Part 3 coming soon
C兄,餐廳野食如個?另比女400K係每個400K,or你地3條女共400K?唔識越南話,呢種餐廳好唔好玩?
回覆 讚好 不讚 使用道具

回復 dailikhui #2 的帖子

餐廳嘢食ok不錯,都幾啱食。不過食飯係其次,我地掛住睇「波」無認真品嚐食物嘅味道…
係幾個夾埋400k小費,可能我地出手低左啲?反正只係第一次去
唔識越南話ok,總有幾個囡囡識英文或國語嘅

第二日都係打J 仲末開大?

回復 88lovegirl #4 的帖子

哈哈,C兄唔好心急住
因為有個list要就住行程去安排時間次序
跟住落黎嗰啲都係開大

你都幾忍得,玩左二日都未想開大。我半夜到,自知無乜女 available 所以一定會 book  定女等我。費時浪費一日。想知道Tham Trim 樓上 房內是否真的可以抽水。如果只系摸下手或 Pat pat唔算數。聽人講過,但從未有人真正 confirm 過。我只坐過一樓大堂,得個睇。

個知客似乎幾正喎

多謝師兄分享

可遇不可求 拿到wechat就要食架啦XD

多謝師兄分享,妹子看起來不錯

must try if i go

非常精彩, 期代下份報告

跟妹熟一點.........管它幾樓.當場就摸起屁股來了    ( x x x ) 已鎖碼  Điện Biên Phủ, 7, Quận 3, Hồ Chí Minh

師兄去波霸餐廳 啲越妹性感嗰泰妹

回復 takeawayking #14 的帖子

旅程後我嘅結論係:今時今日啲越妹質素好高,比起泰妹有過之而無不及

其實開唔開大對我黎講好閒,平時又唔係無得屌,所以呢個唔係重點
最緊要個過程enjoy、有得溝下女、有得出嘢又好玩就係good fun

(如果有得無套中出越南妹另計,咁開大就好好好重要! 不過我無咁好膽量)

回復 julioblack #1 的帖子

谢谢分享

Good report Ching, anxiously waiting for your part 3 report

師兄 其實唔駛打格仔架

爆乳越南妹