覺唔覺越來越多條件好既港男娶大陸妹?

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

有個條件幾好既大學同學, 我諗都算係荀盤吧?
月入至少5皮(實際唔知), 樣同身高都中上, 本身又住港島私樓
都娶大陸老婆

宜家係咪越來越多條件好既港男娶大陸妹做老婆?
大陸靚女多
一半半,比我都系钟情港女,同聲同氣
見仁見智啦, 大陸妹有佢哋嘅優點, 例如好多都樣靚身材正(大波), 體貼又慳家, 係好多港男心目中嘅對像.  港女氣質同品味較好, 所以亦有佢哋嘅吸引力.  問題係港男越嚟越注重硬件, 相反對軟件冇乜要求, 所以大陸妹越嚟越搶手.

其實冇咩唔妥, 好多老一輩嘅香港人都係大陸落嚟㗎啦, 最重要係唔好娶咗大陸妹之後變埋大陸佬, 相反要好好管教個大陸妹將佢變成香港妹, 然後生多幾個樣靚身材正又有氣質嘅中港混血兒益吓我哋嘅子孫.

進化論呀嘛, 冇聽過咩?
大陸妹好識玩心計,只要你有樓有錢,負擔到佢地消費水平,佢地可以服侍到你唔會出去玩,晚晚大戰都仲得
而佢地本身多數又有硬件配搭,識o係你面前扮野,所以贏港女幾條街唔出奇
都係嗰句, 冇咩唔妥, 想玩硬件好正常, 最緊要係騎得住條女, 大陸妹定港女冇所謂㗎, 係女都鍾意男人有樓有錢㗎啦, 自己執生囉

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-29 00:44