[賽後報告] 首戰越南🇻🇳 Part 5 最終回 - 激戰混血妹 - 一晚做到幾多次?

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

首戰越南🇻🇳 Part 5 最終回 - 激戰混血妹 - 一晚做到幾多次?

重溫:

Part 1: http://141hongkong.com/thread-1802563-1-1.html
Part 2: http://141hongkong.com/thread-1802745-1-1.html
Part 3: http://141hongkong.com/thread-1804766-1-1.html
Part 4: http://141hongkong.com/thread-1806183-1-1.html

Day 5
愛 - 愛 - 愛

話說當晚我地幾個喺烘發玩完之後,就各自回酒店了。我帶同混血妹返去我入住嘅Liberty Saigon Greenview。
一入到酒店Lobby,囡囡就先走去reception放低證件做登記,越南嘅規矩係咁,亦無遇到傳聞中比酒店職員收過路費。呢度環境真係唔錯,浴室係落地大玻璃,張睡床亦好夠大訓3個人都得,大概係1500k一晚。
Artboard 8.jpg
到房第一步就係將貴重物件同現金放入夾萬鎖好,小心駛得萬年船嘛😎

同大家重溫一下我個囡囡,佢係越南mix日本嘅混血兒,今年24歲,眼大大,小隻馬身材暗藏34C,唔識國語、英文麻麻地,識越文同日文。佢雙眼似王君馨,笑容似萬綺雯,身型同膚色似徐淑敏,對波似…暫時未除bra睇

Artboard 9.jpg
終於等到呢一刻,大家梗係要黎個鴛鴦浴先啦。囡囡嘅皮膚非常白,160cm嘅身高屬於petite型,對奶係湯碗型非常堅挺有彈性,身上無乜多餘嘅贅肉,有前有後有腰有靚樣,一個字:掂 😍

Round 1 開始,大家訓喺床上,佢輕輕將我嘅浴巾挪開,細佬已經急不及待發了出來say hello。囡囡細心地用舌頭幫我做全面清潔,將每一平方毫米嘅地方都👅乾淨。然後慢慢開始同我吹奏,佢一路吸啜一路抬頭望住我,我地四目交投,BJ期間嘅呢種眼神接觸係我好like嘅交流環節,囡囡俾到你下面享受嘅同時用雙眼去電你上面,真係少啲定力都唔掂。
複製代碼
佢連續吹左我足足15分鐘都無打算停,我真係佩服佢嘅耐力和服務態度,後來都係我叫佢停佢先停,去到一個點我差啲俾佢吹爆。
囡囡幫我帶好袋後就立即上馬。佢騎左上黎,用嘅係觀音坐蓮式。有個極品嘅酮體擺喺你面前,係絕佳嘅視覺享受。雖然佢年紀輕輕但技巧高超,佢坐喺我上面施展嘅係堪稱完美嘅活塞運動。我一邊攬住佢,一邊俾佢用摩打般嘅下體抽插,好快我就交貨俾佢。可能之前嘅BJ嗰part佢做得太好,令我係人生第一次喺第一個體位被KO,囡囡果然係非常砌得!
Artboard 10.jpg
做完之後大家都見肚餓,因為之前K房度都無乜食過嘢,就同佢落樓下食啲簡單宵夜喇。宵夜後我地係附近嘅公園散步,手拖手好似情侶拍拖咁,半夜公園人少、氣氛好好,我地行下又停下打茄輪。到而家諗返都令我回味無窮!

返到酒店,囡囡企喺塊全身鏡到照鏡撥頭髮,我忍唔住從後攬住佢,細佬啱啱同佢屁股掂到實一實,又硬左… 睇黎今晚嘅Round 2係在所難免😅
囡囡好識做,當場剝左我條褲,就地跪低喺度幫我吹簫。原來企喺全身鏡面前睇住個靚女幫你含真係另一番享受,大家有機會試下!
過左5分鐘我就捧起佢掉上床脫個清光。我首先要好好地品嚐佢對奶,果然勁好揸手,填滿了我所有手指之間嘅空隙。我一手揸一個,將一雙美乳毫無憐憫地蹂躪,然後左右輪流地不停瀨+瘋狂吸啜,囡囡亦忍唔住佢嘅叫聲,個眼神同表情都high爆。往下方認真啲睇,佢嘅毛毛亦都係比較稀少,唔知係咪越南妹普遍係咁?我腦入面嘅數據庫暫時未有足夠嘅越南妹資料比到答案我,而喺我思考嘅同時囡囡已經幫我帶好個套,用一個何其挑逗嘅眼神叫我上佢。我二話不說,將佢按喺床上瘋狂抽插。(諗返轉頭,囡囡完全無用過KY都夠濕)
Artboard 11.jpg
Round 2我地從傳教士式開始,繼而轉換到狗仔式、側身投入式、蝸牛式等,明明開左冷氣但成個空間好熱,我地喘晒氣成身汗,好似進入左一個忘我嘅境界。最過癮嘅喺佢會用日文叫床(因為佢係半個日本妹)真係同你幻想到嘅一樣,好似自己拍緊AV咁,爽到痺。我甚至想影佢相+video,不過佢話「打咩打咩」唔好,我都無謂勉強。
我將佢雙腿架喺我膊頭上,不停抽插,成個房間都係啪啪聲,卒之我都到左極限,千萬大軍再次光臨佢妹妹。完事後大家筋疲力竭,簡單沖個涼就攬住訓覺了。嗰陣應該都成4點幾。

到左唔知幾點,我紮醒已經係第二朝。囡囡喺我旁邊熟睡,我轉個身從後攬住佢,佢亦好似半夢半醒咁拖住我隻手。成個感覺好溫馨,如果可以咁攬住佢訓成日你話幾好☺️
Artboard 12.jpg
現在嘅我係處於晨勃嘅狀態,攬攬下,我隻手開始唔聽話,攝埋去包住佢對大奶。佢輕輕「嗯」左一聲,亦無抗拒到我整醒佢嚟揸牛奶。佢轉過黎同我錫左陣,就好似知道我諗咩,自動自覺咁向下移動。我雖然尋晚出左2嘢,不過我真係抵受唔住佢嘅口技,比咁暖笠笠嘅嘴仔包住確係好鬼舒服。囡囡除了硬件好之外,仲好千依百順好聽話,訓到一半比我搞醒黎含bird都無詐型,抵讚👍
過左15分鐘左右,我喺佢口入面釋放晒我剩餘嘅儲備(經過呢幾日應該所剩無幾!)佢亦好比心機,將最後每一滴都同我啜得乾乾淨淨!好乖呀佢❤️
Artboard 13.jpg
沖完涼後時間大概係早上10點幾11點,我將預先協定好嘅3000k俾佢,再加300k小費就放佢離開了。雖然話3000k任做,但我都用到佢好盡(出3嘢)辛苦錢黎架。佢又的確好乖巧,所以我都俾得開心。和情人深深一吻來代替講話就byebye了。
順帶一提,囡囡喺reception攞證件走人嘅時候,酒店係會打電話去房間搵我、確保一切OK無問題先嘅,呢方面真抵讚,為住客多做一步,加分。

我嘅越南之旅到呢度正式完滿結束,第一次黎呢個國家已經對呢度好有好感,期待下次再來!有人話越南要好熟架步先玩到,或者要當地有熟人,亦有人喺度留左幾個月都搵唔到地方玩。我雖然短短幾天行程,但我自覺都叫做行程安排都唔錯同節目豐富,其實都係多得141提供呢個平台,同埋咁多位前輩師兄無私分享咋,唔係都唔知點plan講真。
我嘅checklist上面其實都未試得晒可以玩嘅嘢,包括洗頭店、Wechat女同埋本地人網站。可惜快樂嘅時間實在太短暫,雖然唔捨得走,但正所謂希望在明天,只好期待下次嘅性福旅程!

最後希望各位師兄睇得開心,玩得興奮,密密出征!

特此分享囡遊景點
複製代碼
恭喜師兄滿載而歸!我都係胡志明,希望聽晚都食到好野
回覆 讚好 不讚 使用道具

回復 fungoth #2 的帖子

我都希望你食到好嘢
影相+寫包膠啦!

來緊會去都係booked咗呢間酒店 出來玩我都係鍾意住好d的酒店

呢條女好靚 下次我都去呢間野唱k

確係一個完滿嘅結局, 多謝分享!!

thx for your great report Ching

師兄應該喺靚仔一名 啲囡先咁好招呼

回復 julioblack #1 的帖子

nice report

甜蜜回憶~~~恭喜C HING

淨睇報告都硬。

THANK CHING

師兄 你住呢間 liberty greenview 唔係100% guest friendly, 要睇下當夜更條粉腸攔5攔你,輕則比10美金路費,重者要屈你開多間房

睇字描述都覺得條女好很正

谢谢分享

回復 88lovegirl #4 的帖子

同意!咁舒服就貴少少都接受到

回復 tai-r #13 的帖子

開多間房就無可能啦
我book嘅時候講明2個住客,話我女朋友會遲啲過來
我住嘅係2人房 佢無理由屈到我開多間嘅

Seem like very friendly hotel for bring in gal.

實在非常精彩