[分享獵艷] 泰國仔坦洲一夜游,絕對精彩!

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

大家巧!自從係寰宇夜生活泰國夜遊翻滾多年,還係對KTV、ISO念念不忘,經過多日響群裡爬文,終於有機出發回國坐下市場調研,滿懷希望驗證一切,當然國內既朋友都叫我小心小心再小心,因為今非昔比,捉到好大鍋 事不宜遲,我地出發啦。
標題都話係泰國仔,當然係泰國出發啦,我係新機場Booth買左盒0.001Sagami袋袋,一盒六件只需512泰銖,跟住就坐飛機翻廣州,點知早上遇著暴風雨,被逼停于汕頭機場 ,等左個幾鐘又飛翻去廣州機場,D計劃亂曬,PK出到來都已經中午,算啦!明天再去坦洲,今日做自己野先啦,到左晚黑我就給個電話給Agent,佢話現在南頭一帶有服務 ,拿拿林出發,到左南頭阿x商務酒店上三樓搵經理,經理一聽到係泰國仔好lun開心,出來又攬又錫,因為我地相識多年,佢一看我個衰樣就知道我想過夜,帶左我去VIP房休息下,跟住一批批mm入來,高矮肥瘦款款都有,我看中個mm仔笑淫淫,就要佢啦,跟住上房,現在基本都冇SN嘎啦,只能上房QT,當然衣度還有D好服務。上房遇上少少麻煩,mm已經係房門等,還係笑淫淫,話我做乜咁遲,我心捻今晚一定要餵飽你 ,因為頻朴做整日,點都自己沖翻個涼乾淨下先,跟住mm開始漫遊全身,吹工十分舒服,賴埋春袋,跟住忍唔住先來1Q,男上女下,扯到盡,跟住去幫我洗乾淨,特別係個P眼,出來睡低又開始啦,先幫我按幾下全身等我舒緩下,波推,Pat推,吸我背折(唔記得叫乜添),暖水吹,跟住第2Q,女上男下,加多個狗仔式,出左就沖涼睡覺,早D休息期待明天坦洲KTV,唔記得介紹,mm四川人,36C,吸手波,好好聊,水多多,當然也都水晶晶
第二日起身出發去坦洲,因為自己有車,走廣珠西線個幾鐘就去到啦,兜下個城市先啦,都OK乾淨,到處都係KTV,商務酒店,論壇提到既幾個 大場都係曬附近,on99走上去皇爵問下先,點知個Hi佬話我知得公主(幫手點歌、加酒),我問佢東方果邊有冇,佢話可能有,看來冇熟人帶路都幾難有著落,跟住我走去豪日酒店,一看就知道方便好多,上面就係KTV,不過裝飾冇皇爵高卡士,又on99走上去KTV,今次個前台係個媽媽桑,面帶笑容,叫小月姐,留左電話給我,叫我早D到,跟住我翻房,都係心大心細,驚死今晚冇著落,都係上翻論壇搵agent好過,好多謝agent大哥幫我安排左東方KTV混K,8點鐘入場,一入房看見兩男一女,我以為助理係個男,原來係一位女士,人Nice之餘,安排好周到,同幾位混K朋友混熟左先,跟住媽媽桑就開始一批2-3個帶入來,一開頭個個都唔好意思,跟住我就出去望望, 出面吵架咁款,原來媽媽係度搶人 ,都係入翻去坐定定慢慢選,我覺得有幾個媽媽都好身材,好想好想,哈哈,最後選左兩個,就帶走左一個,坐就400過夜1500,混K每人消費350,房間個公主都巧靚可惜唔出去,但如果深入了解應該有機會既。
第三日起身就翻去佛山,晚上係桂城叫agent,都係果D服務,不過D女就真係唔錯,36D,90分,2Q,13-16張人仔。
就咁樣我就用曬6個sagami啦,總體來講還係有好多地方可以玩,只不過一定要識人先有得玩,泰國玩厭左都要翻去玩下先係嘎,希望本次包膠給到信心大家,需要聯繫方式可以pm我。去相。。。。。。。

KTV

KTV

Happy

Happy

Agent

Agent

Agent

Agent
無得頂呀!泰國仔👍🏾👍🏾👍🏾
回覆 讚好 不讚 使用道具

回復 香港賽馬會 #2 的帖子

多謝支持!

謝謝師兄分享

回復 yakuda82 #1 的帖子

感謝分享 36D囡囡肯定爽

一流報告, 謝謝

多謝師兄分享

感謝分享

回復 yakuda82 #3 的帖子

謝謝師兄分享

多謝師兄分享!

Thank you for sharing! Please pm mamasan contact.

师兄,玩了几天,总共花费多少呢?望PM

回復 香港賽馬會 #2 的帖子

Ching , from Thailand to China , good good

回復 yakuda82 #1 的帖子

謝謝師兄分享

求PM联系方式

連玩三日爽

真爽YY
連出三日
有心有力
支持CHING再出包膠