樓主: casioicloud

[分享獵艷] 【甜故】我的淫蕩炮友

留言支持。多謝師兄分享。
回覆 讚好 不讚 使用道具

隔咗一排冇寫,宜家繼續,今次寫多D啦~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
==============================
自從上次去完佢屋企後,我哋又斷斷續續咁約出來見面,行街、睇戲、買小禮物互送,真係好似拍緊拖!雖然係咁,但大家都知道點到即止,見面嘅目的就係為咗上床做愛,一切嘅情侶拍拖行為都成咗陪襯。
好快又到我生日,咁啱又臨近清明同復活節假期,見放假待在珠海又好無聊,我就同佢講:“不如我請幾日假,我哋去旅行啦!”
“好呀!我最近都要回老家一趟,你陪我啦。”佢好興奮咁話。
我一聽嚇咗一條——見家長?唔係講好話炮友關係咩?
佢見我定喺度,就知我諗緊乜,佢笑我話:“哈哈哈~傻豬豬,你以為我帶你去見家長?我只是出來太久了,想回家看看而已。哈哈哈~~”
講完,我個心都定嗮~~於是好快買機票出發啦。

今次旅行嘅目的地係重慶,佢老家係重慶隔離嘅瀘州,即係出產茅臺酒嘅地方。我哋會一齊到重慶,然後佢先會去瀘州,第二日再返嚟同我匯合。
坐飛機上,見到宜家d空姐質素真係越來越唔掂,可能係飛機上空氣太乾燥,佢哋d皮膚都好差,擦咗好厚粉都係凹凹凸凸。有個身材ok,不過唔係service我哋經濟艙——梗係去頭等艙啦。唉,飛機上冇靚女空姐睇,真可惜!好彩,我有我囡囡,今日佢著Lolli裝出來,一條深藍色連身超短裙帶白色Lace,加上深藍色中筒襪,梳個兩條辮~~~哈,又真係幾似d日本動漫妹妹仔wor~~有少少性感feel~~如果冇乜人,可能會係廁所執佢一劑!
“死色鬼,看夠了沒?”佢扮嫐,“別以為我不知你在想什麼?想看我走光嘛,不行噢,這裙子有內襯裙,不那麼容易走光哦~哈哈哈哈~~~”
“哦,這樣啊~”我話,“咁揭起嚟咪得lo!!”講完,我就真係伸手去揭~~~
“你敢!”佢扮嬲,又怕醜唔敢太大聲,“你好壞!.....你這大壞蛋~~~快停下來,好多人的!”
“投降未?”
“投降啦,求求你啦~”佢可憐兮兮咁用哀求眼神望住我。
“算啦~見你咁可憐,從輕發落,命令你呢趟去瀘州,速去速回!”因為到時就係我生日,咁梗係要一齊慶祝啦!
“主人,遵命!”呢一刻真係有少少動漫feel.....
好快,飛機降落,我就去酒店,佢就坐巴士去瀘洲。

我book咗重慶解放碑廣場附近一間五星級酒店,房間喺接近頂層,風景幾好,可以睇到山城市區。
重慶夜晚都幾多嘢玩,酒店附近有洪涯洞,遊客、本地人都會去,係一個嘉陵江邊、峭壁上嘅山洞,古代已經係一個市集----山洞做市集真係好神奇。裡面好熱鬧,有食有玩,有唱k,不過我一枝公,咁就冇去啦。囡囡聽日就返,無謂去尋歡作樂啦~漫漫長夜,就喺酒店獨守空房咁過咗。

第二日中午,囡囡微信話準備返嚟,晚上應該就到,佢訂咗蛋糕,叫我係酒店等佢。雖然瀘洲喺重慶隔離,不過一個係直轄市、一個係屬四川,離重慶市中心有幾個鐘頭車程,都算係穿州過省啦!
佢又話飲料太重,叫我買。我話好啦,咁我順便去行下。成個晏晝都喺市中心附近兜,無意中發現酒店附近有一間買進口水貨嘅商鋪仔,於是膽粗粗入去睇下。
入到去見到乜水貨都有,有港版七前一丁、白之戀人(我去到日本都冇買到)、連澳門鉅記都有,除此之外仲有進口套套....突然間,發現雪櫃有一種大大罐嘅飲品——Four Loko!!!傳說中嘅斷片酒!!!我一直想試嘅酒!!!仔細睇,仲係美國版。
以前版本嘅Four Loko仲要係有高含量嘅咖啡因,其實呢種酒嘅酒度唔算高,相當於紅酒,不過有咗咖啡因,上頭就好快!再加上好甜,好容易入口,容易飲太多而醉酒!見到呢度嘅嘢應該係堅嘢,果斷買咗一打返去。
終於到咗晚飯時候----囡囡返嚟啦!好高興,仲帶埋蛋糕嘢返嚟。
「我們去食飯吧,酒店有自助餐好似幾好,去嗎?」
佢點頭。於是我哋就落去食飯啦。

「仲著住琴日套裙?」我問。
「對呀!老家沒你這色鬼喜歡的衣服」
「咁d底衫…」我奸笑道。
「去你的!擔任換了啦!你看絲襪都換了!」她又扮嬲啦~
我一睇,果然換咗對黑色過膝襪,又真係幾得意wor~食完飯再慢慢玩
酒店自助餐都OK,有好多西北地區嘅烤肉之類嘅菜色,當然少不了招牌嘅川菜、重慶麻辣菜。不過內陸地區,冇乜廣東人鍾意嘅海鮮,生蠔要另外俾錢,而且都幾貴。為保今晚戰鬥力,貴就貴啦!照點咗一打。
好快,我哋食飽,見時間尚早,仲去埋夜遊嘉陵江,真係好浪漫,旁人一定以為我哋係情侶。

返到酒店,已經嚟11點幾。
「主人,我幫你除鞋,準備沖涼啦」講完,囡囡就幫我除鞋,放滿浴缸水沖涼啦。
佢又幫我擺設好蛋糕、碗碟。
「噢~~~主人,你買了Four Loko!!!」佢喺出邊,驚叫說,「那是斷片酒!!」
睇住去細心服侍我,心都融化曬。
「點?你試過?」
「沒有....」
「要試一下?」我喺沖涼,奸笑咁問佢。
「....」佢猶豫咗一下「好吧,主人.....不過....主人不要太粗魯對妹妹哦~」
「肯定不會啦!」我心中竊喜。
沖完涼,佢已經幫我擺設好蛋糕、碗碟。
「主人,我幫你擺好了。我來幫您點蠟燭,好嗎?」
睇住去細心服侍我,心都融化曬。
「主人,點好了~一齊唱生日歌吧」
唱完歌,吹埋蠟燭。
「主人,生日快樂!」佢撲過來,摟住我話,「主人,我愛你!」
聽到佢咁講,戈一刻,真係有d想要沈船…
「我都愛你,」我脫口而出。弊!唔通要破戒?!唔得,絕對唔可以!
理智告訴我唔可以推翻自己嘅原則,我跟住話,「係今晚我愛你,哈哈哈」
我覺得自己有些少賤,但我不得不如此做。
佢有少少失落,但好快有滿面笑容,「我哋不如玩遊戲lo」

「怎麼了?怕了嗎?」佢笑道。
「唔怕!我驚你失身咋~」
「早就失身給你了~」
「怎麼玩?」我問。
「玩真心話大冒險吧!」囡囡略帶挑釁咁話,「猜包剪錘,輸了的一係真心話,一係就我叫你幹啥就幹啥。」
「唉~我懂,來吧!」

於是遊戲立即開始。

遊戲規則係,輸咗要聽從對方命令,唔聽從就要飲一大啖Four Loko!
開始幾輪都冇乜特別,都係扮狗叫、真心話、講粗口之類,大家都各飲咗大半支Four Loko。呢種酒,我同佢第一次飲,感覺好甜,唔刺激喉嚨,不過冇幾久就開始有感覺,面開始紅,有d興奮嘅感覺。
伴隨住呢種興奮嘅感覺,大家越玩越放,開始玩d刺激嘢,好似除衫、裸體出露台、SM打屁股、滴蠟之類....我哋越玩越癲....
呢輪我又輸咗。
「我們玩些特別的吧!」佢話。
「點玩?」
「妹妹幫你吹JJ,3分鐘內不能射,射了這幾天就不能碰我~~」佢話。
嘩~~玩到咁大??!!我心諗,3分鐘太睇小我了吧!平時你都要出力吹至少10分鐘先出到,究竟賣乜葫蘆??
「怕了嗎?」佢用淫蕩嘅隱身望住我,又略帶挑逗,好鬼鹹濕!
「誰怕誰!」我答佢,「來吧!!」
講完,我就半躺著,等佢開始。

佢奸笑咗一下,「嘻嘻,你小心哦~~~」佢set手機計時開始。
跟住,佢用膠刀刮蛋糕上d cream,涂滿喺我JJ上,跟住開始含!!!!!!!!!!!!
嘩~~~~~~~~真係好撚淫蕩!!!見住佢一邊食d cream,一邊咀我條JJ,唔掂,真係好易爆。尤其是d cream好鬼油滑,佢條脷好從會陰Lam到蛋蛋,又用蛋蛋Lam到龜頭,最後一啖含住全條JJ,做超高速活塞運動....啊!要頂住!!!
佢見我頂住咗,立即喺行李裡面攞出一支震動棒,轉咗個69姿勢,用個閪對住我手淫!!!見到佢不停插自己個閪,搞到自己個閪濕到滴水咁濟,心諗,今次弊,就嚟頂唔順啦!!究竟仲有即耐時間,我唔想呢幾日都冇得搞,救命啊~~好彩,呢一刻,佢鬆開我條JJ透氣。佢透咗幾下氣,又繼續咗十零秒。
夠鐘!!!!真好彩,堅持到最後一刻。

「算你走運~~」佢好調皮咁話,「下次不會那麼好彩哦~~」
「哼~這是技術」我唔服氣,「不如我哋再玩大d,邊個忍唔住要做愛,呢幾日就做奴隸,OK?」
「哈!這麼大口氣,奉陪!!」
我心諗,呢輪唔好俾我贏,贏咗一定搞你!
於是,繼續遊戲。

佢輸咗!!!!!機會嚟啦~~~~!!!!
「10分鐘!」我話,「搞到你求我插你。」
「哈哈~你行嗎?」佢好好笑個樣,「為什麼我只有3分鐘,你卻有10分鐘?」
「女人高潮嚟得慢嘛!」
「好~算你解釋得通。來吧!」
於是,開始計時。
時間無多,我立即開始Lam佢個閪,見佢故作鎮定。我靈機一動,學似佢咁刮咗d cream落嚟,涂係佢下身三角位,整成T-back咁嘅款~~嘩~真係好性感,我叫佢照鏡,佢都話自己好sexy。
我順住d cream Lam佢,毛髮、腹股溝、會陰、屁股,一吋地方都唔放過;再到屁眼、大小陰唇、陰蒂、陰道口,逐一Lam過;雙手不停咁摸佢乳頭。
我見佢面色潮紅、張大嘴巴咁樣,知道逐步攻破佢防線。
跟住,我轉攻kiss佢個嘴,手就不斷捽佢個閪,捽到佢啊啊聲喊,身體不斷迎合我。
我見仲有5分鐘,我用JJ喺佢洞口磨,奸笑咁問佢:「要嗎?」
「啊~~要忍住啊」佢不停搖頭,表情有些少痛苦。
「來,先喝一口酒,可以緩和一下」
佢順手拎一支Four Loko,goood~goood咁大啖飲,飲咗一大半!

我就繼續進攻佢敏感部位~~~哈哈哈~~我梗係唔話佢知Four Loko裡面d咖啡因可以令人興奮啦!
好快,佢塊面越來越紅,大叫「不要~~頂住!!」,佢開始頂唔順啦!
佢突然轉身撲過嚟,好似失去理智控制咁,一啖含住我條JJ,幫我吹!!仲要只手不停手淫,自己指插嘅閪!!!!
從來都未見過佢咁淫蕩!!!!咁刺激嘅畫面,搞到我自己都有d精蟲+酒精混合上腦,情慾有些少不受控制,想插佢。

但,我唔可以俾自己輸,所以忍住冇插佢。我就退開佢,跟住叫佢爬喺度,狗爬式咁從背後摟住佢,一邊抓佢對波,一邊用JJ磨佢個閪。cream混合埋淫水,真係好潤滑,好想一下就插入去!

我喺佢耳邊細細聲咁問佢:「要嗎?」有輕輕kiss佢耳背d敏感部位。

「啊~~」佢叫咗一聲,呢次佢忍唔住啦!
佢反手捉起我條JJ,一下就插入自己個閪度。

「啊~~快操我!!快....啊...屌我」又一次聽到佢語無倫次,我就出力咁從後屌佢,高速嘅活塞運動,屌到佢啊啊大叫。

高速衝刺咗一陣,我拔出嚟緩衝一下,見到佢仲係好enjoy個樣,意識有d模糊,不過好明顯處於高潮狀態。又見到佢屁股喇、屁眼中黏住好多cream——不如試一試?

我都唔征求佢同意啦,舉槍頂住佢屁眼,佢似乎感覺到有d異常,不過卻繼續翹起屁股迎合我嘅動作——佢冇意識到我要插佢屁眼,以為仲係插閪!
咁我就唔客氣啦!向屁眼一頂,cream好滑,龜頭一下就入咗去!!!!

佢「啊~~」咁大叫,想掙脫我,我梗係捉住佢唔放啦!

我一邊逐漸深入佢屁眼,一邊攞起佢頭先用過支震動棒按摩佢個陰蒂,呢一刻見到佢又痛又爽個樣,真係好有快感!於是,我就用力屌佢屁眼,又用震動棒插佢個閪,佢似乎適應咗我喺佢屁眼做活塞運動,個樣越來越enjoy!!!最後,我都頂唔順,射咗喺佢屁眼入邊.....

我拔出JJ嚟。d酒真係好上頭,我同佢都有醉咗,佢醉得更加緊要,佢似乎真係有少少失去理智,居然用口幫我清槍!!!!!!清我插過屁眼嘅JJ!!!

雖然,有良好排便習慣嘅人,直腸係唔會有屎,不過仲會有些少氣味,佢居然唔介意,仲好細心咁咀,咀到JJ有d扯起!!!好憐惜,於是立即推開佢,自己去沖涼房洗JJ。

出到嚟,佢仲係好興奮。
「好了,我輸了~」佢個樣仲係咁淫,「我願當你的奴隸.....被你開屁眼了.....還差我的小穴呢....」講完爬過來,幫我吹,仲不停手淫。

「哈哈,今晚變得咁淫蕩,來,去露台搞~~」我自己都有d失去理智,開始做d瘋狂事情。
於是,兩個人,赤條條咁,係露台上做愛!!!完全冇遮擋!!!(好彩酒店夠高,應該冇人影到)

搞咗一陣,第二Q比較耐,仲未出。

酒店嘅按摩浴缸好大,係雙人戈種,剛才水都未放,仲係咁熱。我哋就跳入浴缸,喺水入邊搞!!!

有cream真係一件絕對正確嘅好事,冇咁容易俾水沖走,係水入邊依然潤滑。我條JJ就喺水入邊插佢個閪,輪住插佢閪同屁眼。佢好似知道有些少唔衛生,有少少拒絕,不過礙於佢宜家係奴隸,又好鬼享受呢種感覺,最後都冇拒絕。

水溫、體溫、摩擦力嘅作用下,我又中出咗佢。兩個人累到係浴缸訓咗一陣先起身,返床再訓。訓醒時已經係第二日晏晝。

接下嚟嘅3日旅程,佢就做咗我嘅奴隸,做盡咗好多淫亂嘢。
我要佢著T-back出街,佢以前唔係好中意著T-back,覺得唔習慣,有嘢勒住屁股喇,凈係同我約炮時著。經呢幾日調教,佢開始習慣,宜家佢經常著,屋企多咗好多T-back。
最後一日,凌晨機返廣州機場。我叫佢唔好著底褲出街。凌晨去到機場,佢提議臨別重慶,整返1Q。我當然同意啦~!佢冇著底褲,我就喺機場停車場一個冇人、冇cctv嘅地方中出咗佢。最後仲唔俾佢清理d精液。我哋行返出候機樓,d精液從佢個閪流落大髀,見佢好尷尬個樣,真係好有滿足感。好彩凌晨冇咩人,可能要上報紙。

上到飛機,凌晨機,冇乜人坐,隔離位都冇人。我攞咗條毛毯,叫囡囡幫我吹JJ,佢乖乖照做,吹咗半個鐘,空中1Q就咁出咗,佢仲幫我吞埋。
============================
總結嚟講,呢趟旅程,極度淫亂,極度滿足我哋嘅性慾。可惜僅此一次,唔知以後仲有冇機會咯~~~

文筆生動,,不知道她有沒有朋友,可以介紹給大家啊

回復 夏雲晴 #29 的帖子

唉~~佢已經返咗老家啦,唔知乜時候再返嚟。
佢結過婚、被渣男傷害過嘅人,對愛情失去信心,即使同佢關係好親密,佢都唔會同你講愛情。唔知佢仲會唔會結婚?希望佢搵到好歸宿啦~~~

想像力十分豐富多謝分享

多谢师兄分享

回復 casioicloud #1 的帖子

谢谢師兄分享

回復 casioicloud #1 的帖子

very sexy and entertaining story

好文一篇!感謝分享

回復 casioicloud ##1 的帖子

師兄可否分享絛女V7俾我,我又試下出車

多謝師兄分享

Thanks for sharing

師兄,有相就正!