[加拿大] 蒙城阿拉伯女郞、溫市卡文狐狸

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

特然心血來潮想寫下舊年聖誕節前的事。

舊年12月因公事去滿地河幾日。返到闊別二十幾年的舊城,無限感慨。往事在大腦重現。

最後一日做晒要做的事,返左酒店,無所事事,突然想起自己雖然在Montreal生活左四年,但系都未糸個度玩過囡,以前糸穷學生,連基本學費、生活費都要打黑市工揾個少少來過,邊有多如錢玩囡呢,最多都糸裝下女同學有冇走光,滿足下。

好啦宜加袋裏面總算系有幾個錢,吾玩幾時玩。走到downtown,以前都聴遘過個邊有囡揾,去到Ste-Catherine,好多酒吧,strip club,同電影院。酒吧我冇胆入,因為以前聴講有D系gay吧,好怕菊花受傷。行過電影院過吾知有咩玩,去問下門口收銀有冇囡倍睇電影,佢答系無,系比你一間單人房,可以播自己口味的4仔電影,自己打飛機,聴完立即走人。離開電影院見到有一堆街囡,不斷打眼神,我冇理佢地,街囡不安全。OK, 最後入左一間strip club,坐低叫左一杯野睇桌上dance表演,有個待仔走過來間要吾要開間單人房睇table dance,當然講non 啦,米當我系水魚。見到隔抬叫待仔帶左兩件囡來,過一陣就一起走,相信系可以系到叫囡,但覺得好雜,吾安全,都系返酒店。行左一大圈得個吉,吾通注定要打飛機。吾死心走去問門口個個開門boy邊到有囡揾,點知開門boy話你邊到都吾洗去,系房等陣,佢叫件來,220加元。過左三、四個字,囡囡來到。深啡色頭髮,深色眼睛,中等身材,約5呎四、五,佢講一口法國口音的法語,一睇就知吾系Quebec本地人。囡囡叫西道拉雅,在Syria出世,好細個跟父母移民去法國,然後兩年前移民加拿大。

西道拉雅好主動,好有動力,有職業道德,該做的都做,冇偷鐘,真系足一個鐘先走。

搞定Montreal的事後,返返溫哥華,有個會要開,公司book定左一晚酒店。下午四點幾開完會返酒,無所事事,遇上溫哥華近十年來少有的大雪,又去吾到邊,想起同事以前提過的卡文狐狸。即刻上佢地綱站搵電話,打比卡文搵狐狸。接線生比想像中C文, nice。同佢提出搵過夜狐狸,還價之後商定12個鐘2,700加元。我提出要求佢推薦艾瑪,我講低名同酒店名同房間,收線之後佢地會打電話來房間確認,可見佢地好小心。

艾瑪準時按房鐘,冇早冇迟,可見佢地都幾professional。艾瑪一頭金髮,綠色眼睛,皮膚很白,身高約5呎7、8左右,身材以白人來說算很苗條。艾瑪講很重口音的英語。艾瑪講佢來自Latvia,正在加拿大上大學,佢話自己age 21,後來睇返綱站介紹話佢age 19,我相信佢系講真話。

以白人來講艾瑪的皮膚好滑,除晒衫之後,一遍白裏吐紅,令人愛不惜手,年青是本錢。其實佢床上功夫好一般,被動,有好多動作不太會或不太想做。例如佢一定吾會環保blow,有袋都吾太想,佢話其實佢吾太接受blow,不過搵食冇辦法。我免佢吾使blow,佢不知幾開心。雖然艾瑪有甘多中伏特徵,但系我吾介意,因為淨抱住佢睡已經值回票價。

做完一Q後帶佢出去dinner,席中無所不談,可見佢見識幾多。從生活談到政治,以及history。佢好有自己的睇法。我而加明白點解Latvia,寧願倒向美國都吾向俄羅斯靠攏。同艾瑪一夜後冇嫖的感覺,好似識左個新女朋友一夜情。之後在今年三月和七月特去溫哥華,打電詁比卡文,想找艾瑪都不在,佢地叫左另外的來,雖然都不錯,但系沒有艾瑪那種感覺。希望艾瑪已經找回自己的路。

寫下寫下好長,只系舒解心中的失落。

請各C兄吾好叫我PM電話等,吾想做廣告恅。
12個鐘二千七加幣真係幾貴,不過難得搵到知音人算OK啦。
回覆 讚好 不讚 使用道具

回復 so22 #1 的帖子

Very good report. 好少有加拿大資訊, 請問 c-hing 加拿大 brothels 的囡多唔多後生有服務? Thanks

系好貴,這個價錢可以返大陸廣東KTV搵囡過夜玩5次。
但系卡文D狐狸的質素高出大陸KTV妹幾班。無論外表、內在、談吐,以至教育水平,大陸KTV妹系無得比。我見過三個狐狸,任何一位都可以帶出門去朋友繄會、生意應酬、PARTY都吾會失禮你,冇一個有撈味,大陸妹KTV無得比,好多一眼就知系雞。

supnew 發表於 2017-7-15 22:41

Very good report. 好少有加拿大資訊, 請問 c-hing 加拿大 brothels 的囡多唔多後生有服務? Thanks

我未去過加拿大 brothels。系加拿大只試過out call。主要考慮系安全問題, brothels系差佬主要出击對象,又容易撞到認的人,加上我吾系太中意那種短時間出野的活動。

2700加幣食到好似女朋友囡囡,抵啦。

谢谢分享

so22 發表於 2017-7-16 05:43
我未去過加拿大 brothels。系加拿大只試過out call。主要考慮系安全問題, brothels系差佬主要出击對象,又容易撞到認的人,加上我吾系太中意那種短時間出野的活動。

Thanks a lot. 加拿大 brothels 不是合法嗎? 為可系差佬主要出击對象?

supnew 發表於 2017-7-16 21:31
Thanks a lot. 加拿大 brothels 不是合法嗎? 為可系差佬主要出击對象?

無聴過加拿大 brothels合法播。早前加拿大有通過法例妓女冇罪,嫖客有罪,即系話差人破左一單性交易案,吾會告妓女,只告嫖客同經營者。吾等於妓院合法。新聞州時見有差佬破色情場所啦。

so22 發表於 2017-7-17 06:29
無聴過加拿大 brothels合法播。早前加拿大有通過法例妓女冇罪,嫖客有罪,即系話差人破左一單性交易案,吾會告妓女,只告嫖客同經營者。吾等於妓院合法。新聞州時見有差佬破色情場所啦。

C-hing 講得對, 剛上網見到 prostitution legal, but buying sex became illegal after end of 2014. 小弟年頭去完 Germany FKK, 好正, 好想試美洲鬼妹, 可否 share 加拿大 / 美國 outcall websites 俾小弟? thanks a lot

bing5354 發表於 2017-7-15 21:58
12個鐘二千七加幣真係幾貴,不過難得搵到知音人算OK啦。

我都係咁話!

多謝師兄分享。

good you can play in Canada!

good info! thanks c-hing for sharing

多謝師兄咁有感而發的報告。

回復 so22 ##1 的帖子

謝謝分享