[曼谷] 8/31 曼谷快閃 Part 1 - Momo初體驗

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

首先要多謝 Dk 師兄帶路同比意見,始終玩嘅嘢,多個人一齊覺得開心啲
廢話少說,開始報告

去Momo一週前,上佢哋網看過啲相,亦綜合過好多師兄嘅報告
最後都係揀左Weewi,於是v7預約左
尋日下午4店到,weewi已經係大廳等緊我。
同老板娘confirm揀90min,不過無晒浴缸房,盛惠2300銖
入到房解甲望真啲... 佢真係好細粒,身高150都唔知有無,亦好輕磅;波波都係細細個,patpat都無乜肉;不過佢笑容好好,戴埋color大眼仔cute cute地
過程都係個啲唔多講
絕對要提的係,Weewi服務真係無得頂;皆因小弟係胸奴,基本上女女無D cup以上我都未必硬得起... 對住Weewi都係咁,不過佢真係一啲都唔會黑面,係咁吹,係咁搞,大車牌,仲可以指插,最終口爆比佢,爽到震!比佢300銖貼士認真超值!
完事走個陣,見到又一個疑似香港黎嘅師兄,又係book左Weewi
所以奉勸想搵Weewi嘅師兄,要提早book佢

預告part 2 E記泰浴 & part 3 蛇美體會
多謝師兄報告and waiting for part 2 !!
回覆 讚好 不讚 使用道具

多謝師兄報告!期待下一集!

謝謝師兄分享
靜候part II

better to have photos also. have a look on weewei

真係咁多 ching 搵佢

買定花生等睇報告

回復 三文魚sss #1 的帖子

見仁見智,看過好多報告,其實都是職業打手(寫報告)寫的,anyway謝謝分享

預備睇師兄你嘅part two同part three

謝謝報告 期待part 2 & 3 ~

打手也許有,但打手只能說好話,阻止不了不高興的人上來噴,
所以我相信至少 weewi 服務是OK的。 否則差評就會跑出來了。

ilovejapangirl 發表於 2017-9-2 00:05
打手也許有,但打手只能說好話,阻止不了不高興的人上來噴,
所以我相信至少 weewi 服務是OK的。 否則差評就會跑出來了。

本人就是看到報告後去試過,其實她的服務真是好普通,沒有師兄們講的這麼好,這樣的價位不如去addict,環境價位都好過momo,女女靚過momo千倍

totoroles 發表於 2017-9-2 08:21
本人就是看到報告後去試過,其實她的服務真是好普通,沒有師兄們講的這麼好,這樣的價位不如去addict,環境價位都好過momo,女女靚過momo千倍

momo 我只去過一次(不是選 weewi),Addict 一店去了五六次,二店去了四次。
個人是覺得本質上沒什麼差別,核心關鍵還是在運氣。
有人重顏值,有人重身材,有人重服務,有人重感覺...  遇到吻合的就會覺得很滿意,
遇到不符合的就覺得很一般。

以我個人來說,我不需要小姐很漂亮或服務很好,但一定要能大車,不能大車我基本
上不會回沖。然後奶不用大,有 B- 即可,但不要是假的。臉是不是做的我不介意。
也不必太好看,順眼即可。然後最重要的是妹子有溫順的氣質,愛笑或小鳥依人我都
很受用。  因為這樣,有時花了10000銖找到很漂亮的妹子但不滿意,但有時只花了
1000銖卻非常的開心。

ilovejapangirl 發表於 2017-9-2 09:16
momo 我只去過一次(不是選 weewi),Addict 一店去了五六次,二店去了四次。
個人是覺得本質上沒什麼差別 ...

認同, 有時真係好講運
試過同一條女, 前後幾個月都變哂

師兄自己滿意就是