[曼谷] 8/31 曼谷快閃 Part 2 - E記泰浴

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

去完Momo出黎,行去諗住食芒果糯米飯,點知裝修無開
於是約埋Dk師兄一齊T21先食啲嘢,然後出發Huai Khwang站 - 泰浴集中地
大約7pm到,我地沿住條路總共睇左4間泰浴
Hi Class - 約30幾條女,價錢2000-4000,睇女地方光線一般
E記 - 約30條女,價錢2000-6800,光線充足,女女一字排開
一間唔知咩名 - 約10條女,價錢1800-3800,質素非常一般
The Lord - 約40條女,價錢4200-9900,硬件好豪似澳門,女女圓形咁坐,要行沙圈咁睇
最後揀左E記,一來覺得燈光充足睇女好清楚,二來性價比ok
我地坐左大概20分鐘度,Dk師兄揀左件2800,話似佢一個frd喎
我就一路好糾結,因為好多女都好大波,一度有想過起雙飛,4個波窒埋黎爽死
最終都係揀左一個,因為要5800都唔平,不過樣都好ok,對波就梗係勁大啦
入房解甲... 哇!對波我諗有起碼F cup,仲要真波!
浴缸浸浴個陣,佢用對波夾腸,而家想返都仲有啲硬
最後狗仔,鏡度望住佢對波係咁fing之下搞掂
落返去Dk師兄已經係度等緊我,佢話佢個件都ok

後感:所謂泰浴其實都係金魚缸揀女;我覺得一定要揀條女對住自己笑嘅,同埋要問清楚女女英文如何,因為如果溝通不良,整體落黎可能都未必太理想
師兄, 請問THE LORD而家水平如何?
回覆 讚好 不讚 使用道具

早幾天行程相若,搭MRT去,HI-CLASS一直掃到落THE LORD,終於揀到,但XL牌要收7900B,略貴,服務則尚算OK

回復 fighter2006 #2 的帖子

我個人覺得The Lord基本上想揀到女一定無問題,但係性價比一般,所以我先返去E記咋嘛

比起e记我更爱the lord,在the lord妹子有保障,但看ching的战绩不错,下次去试试

泰浴價錢同酒店高鐘差唔多
上次去HI-CLASS, 比3400泰豬都係食件28-30歲姐姐咋

謝謝師兄報告!也想去試試啊!

F cup 真波,好野。🖒

f cup, 泰妹來講真係少有

剛去泰國回來~感覺按摩性價比最高,泰浴去二家遇到的都好制式化~

謝謝大哥分享
十月我再去吃看看

係泰國遇上真大波既機會算唔算少, 好多囡囡都會僭建

多謝師兄報告!小弟將會第一次+單兵去曼谷, 睇來去Hi-class同E記試下先會好啲

長on街 發表於 2017-9-2 17:01
多謝師兄報告!小弟將會第一次+單兵去曼谷, 睇來去Hi-class同E記試下先會好啲

你都可以好似我地咁,行齊4間睇晒先決定去邊間
因為The Lord係真係最多女嘅,同埋質素ok;只係我自己覺得E記我都揀到,就無必要比咁貴者

我都比較喜歡E記,Lord真係去一次半次,負擔太大。

F仲要真 咁就貴得有道理啦.....多謝師兄分享

I also prefer F cup in real, I wish someday I can meet too

唔知明嗰間可能係波菜東

下次去E記見識見識