年紀大左, 就。。。。

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

# k5 G  G# y9 T2 Z7 B' r# [4 A1 l2 D) l, \# A% l# x* z/ }
(1) 一晩通宵唔捱得。1 u$ D' @: H) b: f+ J: f
(2) 兩腳軟蹄唔行得。: G4 |! T' M+ N
(3) 三篤夜尿唔忍得。& i* i4 x5 J2 V7 T; F
(4) 四粒藥丸唔小得。
1 @( v# L3 D0 Q0 w( l7 s4 _(5) 五更醒咗唔瞓得。
- S, v4 h$ E6 Q(6) 六種骨痛唔郁得。
2 s3 g. s/ `, w# R) h6 R2 n& o(7) 七種凍品唔飲得。! [5 g4 ~! T" ~- n7 t
(8) 八卦小氣唔激得。7 @' X) J2 u" l
(9) 狗屎垃圾唔捨得。, d  R9 O9 X' A- o9 [$ `
(10) 十分鐘後唔記得。/ }3 p4 u9 B. j$ C: \8 m
( Q9 s8 o1 X9 i  t4 w4 u
大家保重。6 e$ x9 M0 v4 f6 P1 y- a0 C
人老咗, 真係要小心保重, 盡量不要讓上述的弱點發生在自己身上
回覆 讚好 不讚 使用道具

回復 九龍老牛 #1 的帖子& Q+ E4 K7 p' _) c: G8 k3 `8 u+ |# q
! g$ M6 _$ p* R3 g
保持心境開朗最重要

年紀大 機器壞& I5 m5 z+ w4 n2 a, K
只要對症下藥,便可以修理得妥妥當當

最後會死埋, 最重要係唔好浪費仲玩得既身體同日子

+ S0 ~( R. M/ \- n2 N# }. L# n$ N  v) o
一語道破!

避無可避, 可以食小粒藥就已經要多謝上帝.

適量運動,身心康泰!

年紀大,機器壞,好難被免

保持心境開朗最重要

回復 九龍老牛 ##1 的帖子, m/ P6 O6 b$ a  y# s' M) s
9 x) j8 r' w4 D. S( s. r
人老不中用
" o1 Y! y- G& b+ H

兩女雙飛唔再得

大賓哥 發表於 2020-12-10 22:27
% P( V1 Z# F  k兩女雙飛唔再得

% ?" \* P1 B% |0 `# C" [* C一女雙飛都勉強呀