[曼谷] 單兵... 7日6夜.. Day 4 & 5

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

今次第一次的單兵
        第二次的泰國

7日6夜

20/9 . 21/9⋯⋯星期三 . 星期四

之前留左Pretty Massage... Patty 嘅 Line..
私約左佢星期三晚 同星期四陪我.
咁我星期三日間就休戰左一日.
周圍行下, 按正骨 , 食下野 , 買下手信.

夜晚11點左右, 佢黎到我酒店,
戴左頂白色鴨嘴帽、白色短T、黑色迷你裙、
真係少女味十足!

上到房就係床度溫存左一陣,就一齊沖涼!
跟住番到床上.
今次慢慢黎, 好女朋友feel, 幾次都好想無套直入,
但係次次都用僅餘既理智同自己講, 用套先可以長玩長有!
女上 , 打樁 , 可能太舒服.. 所以 好快就出
可能今日有太多時間留左係酒店, 感覺容易累!
沖埋個涼之後, 跟住攪住佢,好快就訓左

朝早我早過佢起身, 睇緊電視嗰陣,
佢醒左, 就開始用手伸入我褲, 玩下我細佬.
跟住佢開始吞吐我細佬, 我好鐘意佢成日都深喉!
因為唔係個個囡囡願意!!!
我一直明白要一齊舒服先可以玩得更放既道理!
佢努力既時間, 我都同樣努力捽碟!
冇幾耐佢就先退兵, 上套女上, 之後再坐蓮, 我手就一直冇停...
好快 我就feel到佢妹妹突然收緊!
依.... 佢到左啦喎⋯⋯
但係佢冇啦啦企左起身, 話finish ...
我就話 I didn't finish yet !
跟住佢話. Yesterday you happy , but me no happy , and now I happy , you no happy ...
死妹釘呀⋯⋯ 玩嘢?
佢見到我呆呆地個樣, 佢就嘴角牽起一絲壞笑!
嗰一刻, 我就明白佢玩尻我!
我抱起佢埋梳化男上打摏  下下落到低
衝次左冇耐. 再抱番佢上床 , 最後狗仔出左 !

沖埋個涼之後 ,
就出左 搭BTS去左 Ekkamai 站
Major cineplex- Branch Sukhumvit 睇戲
買完戲飛, 佢話想食打邊爐
去左 MK restaurant
(係戲飛售票處對面)
都唔差,只係唔明點解 要下午打邊爐?

睇完戲.. 就番左酒店..
一齊沖左個涼...
之後見到出面勁大雨,又行雷閃電!
本身諗住去night market, 都已經唔想出去,
就同佢講 唔去了!
一齊攪住係床上睇電視,
係床上面錫吓錫吓 ..
搞吓搞吓...
可能自己覺得佢就走 ..
有點失落感⋯⋯
好快就出左..

俾左一早傾好既$5000匹 + $500貼士..
就送左佢落去搭的士
C兄真識食, patty 確實係好正 ^^
回覆 讚好 不讚 使用道具

泰國女女好有GF feel

回復 lmfao #1 的帖子

泰妹 服務態度一級捧

Ching..  確實係好正 :)

Ching可以比Patty聯絡?

玩2日ㄧ夜只係5仟B, 是否市價? 超抵!

多謝分享~ 我都鐘意拍拖feel,師兄玩得開心!
請問pretty massage有無網站可以睇女女相?

雖然並非真心真意,但有假情假義算美滿的,5000,低到爛

CHING, 比5000b玩到一整晚, 已經還得神落, 抵

玩super LT 只係 5000?!
ching一定好靚仔

5000玩成日低屌到爆!!!!羨慕死人咩!!!

5000銖3Q連食飯睇戲.....抵到喊~ Patty真係好正 如果佢英文再好D就fit

多謝師兄詳細報告

5000 玩足 24h 抵玩 wor

哇,抵到無朋友啦

多謝師兄詳細報告,
Ching可以比Patty聯絡?

多謝師兄詳細報告

wongcwaw 發表於 2017-9-28 20:19
5000銖3Q連食飯睇戲.....抵到喊~ Patty真係好正 如果佢英文再好D就fit

成日都google translate 係差咁d