壞消息 一拳超人 轉動畫公司

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

唉~今次真係大檸樂,第二季一拳超人轉往動畫公司...........仲要係轉間CHEAP嘢.........
我屌呀!
官方今日宣布第二季《一拳超人》嘅班底會有重大改變,唔單止監督同音響監督會分別轉做櫻井親良同岩浪美和,最重要嘅係動畫公司會由第一季表現優異、發揮穩定嘅Madhouse轉做J.C.STAFF。

J.C.STAFF有咩問題?呢間動畫公司一直比人笑係「原作粉碎機」,不但作品質素參差,仲要冇乜打鬥動畫嘅代表作,所以難免好多人懷疑佢會唔會打爛《一拳超人》呢塊金漆招牌。不過個班底唔轉都轉左,唯有做定心理準備,同埋希望Madhouse會同J.C.STAFF交換,走去做第三季《魔禁》啦。
乜搞啲咁嘅野呀, 由高質嘅madhouse降格去jcstaff係冇budget定傾唔掂數
我只睇漫画~~~
強項唔係打鬥。。。
原作粉碎機?!!!!! Oh no!!!!!
唔係掛,玩咁大
唔轉都轉左,睇下冇壞

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-19 15:53