[新兵問路] 平陽有乜嘢好玩?

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

D舊同事同我講話平陽係男人個天堂
平陽我唔熟路, 除咗兩間KTV, 其他都唔知

唔知道有冇師兄清楚平陽有D乜嘢場?
邪骨?口暴?打飛機?搞嘢?
回復 aeroplaneking #1 的帖子

一個小工業區,主要做外商生意,你枯會比西貢多野玩嗎?就算河內都無西貢咁多野玩啦.
唔值得去咁遠。。。。
回復 austinpower #2 的帖子

調咗過去平陽做嘢,睇嚟要修身養性啦
慢慢開發一下啦⋯
外資多可能都有d好地方
韓國同台灣人多⋯
aeroplaneking兄,

之前睇過平陽K報告感覺唔錯喎. 果邊有咁多外商, 總會有好東西玩的.
期待ching日後分享~
回復 aeroplaneking #4 的帖子

又唔至於修身養性,越南邊度就有女玩,而天堂只系幾十分鐘車程.
aeroplaneking 發表於 2017-10-7 08:28
D舊同事同我講話平陽係男人個天堂
平陽我唔熟路, 除咗兩間KTV, 其他都唔知

師兄我打算去平陽玩下,但小弟只有一家ktv既資料,如果可以的話分享一下資料比小弟
firemen2000 發表於 2017-10-7 12:21
師兄以前不是去過平陽一次嗎?話好似幾好咁
但點解唔值得去呢?

去過一間ktv咋,而且個日我飲咗好多斷咗片
你個間係月色?
我知道順安去土龍木路上有間club不過好似好貴,冇資料,所以等日後再試試

冇啦啦嚟平陽搞乜嘢啦,hcm好玩好多
austinpower 發表於 2017-10-7 11:44
回復 aeroplaneking #4 的帖子

又唔至於修身養性,越南邊度就有女玩,而天堂只系幾十分鐘車程.

各半鐘頭T.T

Check with the cab drivers!
firemen2000 發表於 2017-10-7 12:21
師兄以前不是去過平陽一次嗎?話好似幾好咁
但點解唔值得去呢?

這麼遠,而且女女的質數不成,你看清楚包告中的女便知道,所以很多識途老馬也只會選西貢,我當時看完那些包告,也只去1127和鴻發
happylife 發表於 2017-10-8 17:59
這麼遠,而且女女的質數不成,你看清楚包告中的女便知道,所以很多識途老馬也只會選西貢,我當時看完那些包告,也只去1127和鴻發

多謝提醒,讓少弟不會浪費寶貴的一晚
回復 happylife #12 的帖子

多谢分享
可能有工廠妹食

師兄,可以提供一下ktv資料嗎???
yanwongyan 發表於 2017-10-24 21:11

師兄,可以提供一下ktv資料嗎???

天外天,玫瑰,钻石

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-26 22:21