[芭提雅] 9月中曼谷芭提雅 首炮泰國 芭提雅篇

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

泰國就去過三四次,可惜一路都同屋企人同女朋友去,但今次就同個朋友兩支公去玩下
9月16香港早機去曼谷,一落機就有司機等去芭提雅。
我地係芭提雅住siam@siam,一去到酒店就見到酒店附近都係大浴室。立即精神。
跟手去買定套套同啤酒零食番酒店。番到酒店朋友話攰,要午睡下,我又訓唔著就去左酒店附近行下,見到有條街都係按摩,d女有點又唔錯啵,咪去試下。(當時諗住係正規架 )咁就揾左個後生既推個油。一直都無咩特別野,去到仲有半個鐘就完,條女就開始用手搞下我細佬,跟手話hj 300,bj500。最後心諗反正都幾後生,又平咪試下,選擇咗500bj。女女我估大約20歲左右,同我差不多。跟手女脱上衣就吹,吹就一搬搬啦,見幾大波就叫佢用胸夾岀左。埋單700b,感覺都唔錯。
夜晚就去左步行街agogo吧坐下,就番酒店休息。
第二晚就去左最想去既名勝荷李活。因為朋友唔鐘意飲大酒就叫左兩枝香檳。當晚11點幾到 都幾多人,女同客都多,朋友睇岩左個幾可愛既女仔,我就幫我朋友叫左过泥,玩下。自己就未有目標,因為當晚想lt,所以打算等夜d。朋友同條女玩到好嗨,女女見我仲自己一個就叫左個朋友泥玩,可惜條女認真麻麻。玩左兩個鐘,大約一點女女就同左我朋友番酒店lt,大概係5500b左右。得番我同佢朋友,我就俾左一千b佢,叫左佢走。自己坐係到飲左陣酒。突然見到一個幾岩我既女女,就叫左過泥玩。玩左半個鐘就問下價先啦,開價6000b,第二日中午12點走。心諗好似又唔錯啵。即刻帶番酒店。番到酒店係電梯已經大車,上到房一齊沖下涼,就上床例行工事。但條女水女,口技都唔錯。最重要要係都好有女友feel。第二日8點幾起身再搞醒左佢,例牌morning q。就係酒店食個早餐,俾左一千b貼士就送佢走。加左個wechat,話十二月泥記住揾佢

最後一日緊係去大浴室行下,去左哈呢睇,可食用大概得40%。跟手去好好,見到個笑容好好,個樣同迪麗熱巴幾似樣既女女,爸爸話3800b,朋友睇岩另一個mk妹,就齊齊上房,因為未去过浴室,其實真係有d緊張,玩法又唔知。上到房就叫左杯野飲俾條女,跟手女女較水沖涼,有水床。洗完就上水床,訓係到,女女波推,妹妹推。感覺同莞式差不多。跟手上床,吹左5分鐘就上套。女女個樣真係有女神feel,女上個視覺感官真係一流。跟手男上搞左十分鐘就派彩。整體感覺唔錯。可惜依條女女唔俾車。

因為第一次這寫報告,可能睇得好無聊,但係我睇左依加好多師兄既帖先敢去玩,夜d會岀個曼谷既報告
想post 相,可惜唔太識。我係用手機上141架,希望師兄指點下。
另外打算12月或1月去多次曼谷芭提雅,睇下有冇師兄同行呀。
LT都咁順利 師兄真係雞運十足~~
回覆 讚好 不讚 使用道具

師兄,我諗我當時坐喺你隔離張枱

用手機回應 jerrylkk #3 的帖子

此話當真 我坐係bar枱隔離個邊呀

用手機回應 wongcwaw #2 的帖子

都係係到睇各位師兄既文先識去玩😝

哈  老實講我都唔試過浴室 去左咁多次都冇乜性趣試

用手機回應 EdwardHoo #6 的帖子

老實講,我自己就比較鐘意荷李活個種玩法多d,但心諗去到,又唔貴,咪試下囉。

用手機回應 jerrylkk #8 的帖子

哈哈,原來係咁😏

哇,LT到第日中午?雞運好到爆啦

回復 俊kelvincheung #7 的帖子

嗯,,,,我都知唔貴 但就係冇性趣 都係落D同返VILLA開泳池P岩我玩

用手機回應 keepwest #10 的帖子

哈哈,係呀。所以最後都俾左一千貼士佢

用手機回應 EdwardHoo #11 的帖子

開p好正呀 好想試下

有冇朋友可以教我手機post相

有冇朋友可以教我手機post相

俊kelvincheung 發表於 2017-10-7 18:10
泰國就去過三四次,可惜一路都同屋企人同女朋友去,但今次就同個朋友兩支公去玩下
9月16香港早機去曼谷,一 ...

Ching有緣嘅話12月hollywood見

買定花生

多謝分享~ 第一次去玩黎講G運簡直好到無朋友啦;又700B tit fuck,又LT順利

用手機回應 隊邨長 #16 的帖子

師兄你幾號呀,我就16至19係芭提雅,只係未決定十二月定一月

非常好的旅程。